שאלה שאלתית

yofi tofi

New member
שאלה שאלתית ../images/Emo13.gif

סורי,לא ידעתי איך להגדיר את העניין.. אז ככה.. היות שאני במחסום יצירתיות (מחשבתית),ו... שזה הפורום המועדף עליי, ו.. מיטל הזכירה לי שיש פה אנשים עם רעיונות (זה ככה היא טוענת :) אני אשאל את שאלתי פה.. למרות שהיא לא הכי קשורה לפורום. היא אולי ההפך ממנו.. לחבר שלי יש יומולדת 20 בקרוב ואני רוצה להכין לו מתנה שמורכבת מ20 מתנות קטנות. כל מתנה היא מעיין "משו".. לדוגמא: משו מתוק- כל מיני שוקולדים.. וכן הלאה.. הבעיה הבעייתית שי זה איזה "משוהים" לקנות/לעשות? ואני מרשה לכם להיות פרועים! תזרמו עם הרעיונות.. אין לי בעיה להשקיע..

כמה שאלות בשביל לכוון את עצמי-

1) עד כמה קיטשי? 2) כמה זמן אתם ביחד? 3) מה הסיגנון שלו? 4) האים כבר שכבתם? האחרון הוא פולשני אבל חשוב לתשובה שלי.

yofi tofi

New member
תשובות :) (לרובן לפחות)

לאוו דווקא חייב להיות קיטשי,אבל גם קיטשי זה נחמד אנחנו שנה ו4 חודשים ביחד סגנון? מממ.. לא יודעת כל כך למה אתה מתכוון.. אבל אם אתה מתכוון למשו שהוא אוהב במיוחד-כדורסל חוץ מזה,רציתי בהתחלה להזמין מקום איפשהו (אבל שבוע שעבר היינו בסופ"A בצפון..),או להצגה,או למס'ז או משו כזה,אבל הבעיה היא שהוא בצבא,והוא לא יודע אם הוא בכלל יחזור ביומולדת שלו הביתה,ולמקומות כאלה צריך לקבוע מראש ו.. הבנת אותי :)

ilana4ka

New member
אופהה

הוא אוהב כדורסל???:) קני לו כרטיס למשחק של מכבי וסה טו.

yofi tofi

New member
האמת-שרציתי!

כרטיס זוגי למשחק של מכבי כמובן :) אבל הוא מתחיל קורס קצינים והוא יצא רק שישי-שבת,בלי חמשושים... הבנתו'ש?

Sunset Night

New member
יו אחלה רעיון../images/Emo45.gif

תתאימי 20 מתנות קטנות ל-20 השנים. לדוגמא, תקני לו דברים קטנים וחמודים לשנים הראשונות (כי הוא היה תינוק, ואז ילד). לאחר מכן תקני לו דברים סתמיים אך נחמדים שכאלו (צמידים? נרות? קטורות? מחזיקי מפתחות חמודים? עגילים נחמדים במקרה ויש לו? שוקולדים?) וככל שתתקדמי לקראת ה-20, תקני דברים מושקעים יותר שמכוונים לאופי שלו. לדוגמה אם הוא אוהב לצייר, קני לו בלוק ציור קטן ועט או משהו. וכשתגיעי לשנים בהן אתם ביחד, תקני לו דברים קטנים ורומנטיים כאלו. פרח, תליון לב כזה, מכתב אהבה קטן וחמוד שיוכל לשמור בארנקו. זה מה שאני הייתי עושה

yofi tofi

New member
תודה :) ועוד משו..

אני צריכה ממש פירוט של מה לקנות,ולא בכללי "כללי" יש לי גם :) ככה שאני אשמח אם תכווני אותי יותר לרעיונות שיש לך...

Sunset Night

New member
צה"ל באמת שוביניסט../images/Emo31.gif

ועכשיו לנושא שעל הפרק. המממ...נראה לי שאת הבחירות הספציפיות את תעשי הרבה יותר טוב ממני. אני פשוט הצעתי "גוונים" מסויים לבחירת סוגי המתנות. זה באמת תלוי באופי האישי שלו, בכל הדברים הקטנים והיומיומיים שהוא אוהב. הרעיון שלך באמת נחמד, במקום מתנה אחת גדולה ש"תמיס את ליבו" בבום כזה, בחרת במלא "נגיעות קטנות" שכאלו. רק את יכולה לכוון את הנגיעות האלו למקומות האהובים עליו (הראש הכחול שלי מתחיל לתקתק?). ובעוד את מנסה להתעלם מהמטאפורה הכושלת שנסיתי להצמיד פה, הייתי ממליץ לך פשוט לפקוח עין עליו במשך הימים הקרובים ולעשות רשימה קטנה של כל מני רעיונות קטנים וחמודים לדברים שהיו משמחים אותו. בטח בסוף תצא לך רשימה של איזה 100 דברים, ובסופו של דבר תצמצמי אותה ל-20 הדברים המוצלחים ביותר.

yofi tofi

New member
תכנסו! עוד פירוט :)

מיטל טוענת שלא הבנתם אותי כמו שצריך.. אז אני אתן עוד דוגמאות למה שכבר קצת יש לי בראש... סבבה? אז ככה: משהו מתוק-מלא מלא שוקולדים משהו מפנק-שמן למס'ז או משו כזה משהו מהלב-מחזיק מפתחות בצורת לב עם מפתח :) משהו לקרוא- כל מיני ציטוטים ודברים נחמדים כאלה( + "20 יום לפני שזה 20 מכתבונים ב20 יום לפני היומולדת שלו עם כל מיני דברים נחמדים :) משהו לשמוע- דיסק עם השיר שלנו (ולא עוד מאה שירים,כי נמאס מזה..) וזה הכיוון הכללי,מקווה שזה יותר מובן :)

כנסי../images/Emo36.gif

אוקי...תראי יש לי רעיונות שיכולים לעזור לך ואני יעשה את זה זריז כי אני ממש ממהרת.. הנה: משהו סקסי-חוטיני שחור, בייבידול <בישבילך....זה הרי גם בישבילו בסוף..> משהו ריחני-סבונים,קטורת, בושם משהו נעים-דובי, כרית, שמן למסאג', נעלי בית כייפיות, חלוק רחצה, כפפות , פיג'מה כייפית משהו מפנק-קרם גוף, שמן לגוף, קצף אמבטיה משהו חלומי-לוכד חלומות, ספר מפרש חלומות משהו למזל-אבן של המזל, אבן האהבה משהו למקרה חירום-קונדום משהו מתוק-שוקולד משהו מפתיע-ביצת הפתעה משהו שיזכיר לך אותי-כרית עם תמונה של שניכם, מסגרת עם תמונה משהו לקרוא - מכתב,ברכה משהו שיאיר לך את הדרך- נר משהו לשמוע-דיסק משהו חם - נעליים חמודות ו/או גרביים עם כיתוב, צעיף. כובע צמר משהו לטעום - סוכריה על מקל משהו שימושי-כל דבר שהוא צריך כרגע (למשל ארנק?) משהו יומיומי-ספל נגיד... משהו מעורר-שעון מעורר+קפה משהו מצחיק-ספר בדיחות, כרטיסים למופע סטדנאפ, מחברת שתכיני בעצמך עם בדיחות שונות ובדיחות פרטיות שלכם משהו ילדותי - בובה , תמונה שלך או שלו בתור תינוק/ת, חבל קפיצה משהו לשעת צרה - אסימון/טלכרד/טוקמן ביחד עם מספר הטלפון שלך משהו לעתיד - שלט 'נהגת חדשה'<אם אין לו רישיון..> או....משהו שקשור לסיום הצבא. משהו חכם - משחק חשיבה, ספר חידות משהו להעביר את הזמן - מונופול, פאזל, חוברת תשחצים, קלפים, טאקי משהו יפה - מראה או תמונה שלך. משהו ישן - בנוגע לזה את יכולה לבקש עזרה מההורים שלו שיביאו לך משהו שקשור אליו בתור ילד קטן משהו ללבוש- תחתון, בוקסר, גרביים, כפפות, חולצה וכל פריט לבוש אחר משהו לקישוט- פוסטר, לוח שעם, שעון קיר, מובייל משהו יעיל- פח משהו כחול- סרט ;), שרשרת, מחזיק מפתחות, אבן, ארנק, חמסה הייתי מפרטת לך קצת יותר <למרות שניראה לי שזה כבר דיי מספיק...> אבל אני ממש חייבת לעוף... בהצלחה. ולדעתי היה יותר יפה אם הייתה נגיד עושה לו "10 דברים שאני הכי אוהבת אצלך" או לסירוגין "20 דברים שאני אוהבת אצלך..."

yofi tofi

New member
מלא תודה!!! (וכנסי גם :)

במשפט סיום שלך שאמרת שיכול להיות נחמד לעשות "20 דברים שאני אוהבת אצלך.." מה כבר אפשר לעשות/לקנות חוץ מכמה דברים בנאליים?

תראי...

ברעיון של "20 דברים שאני אוהבת אצלך" הכוונה היא שתייחסי לתכונות אופי שלו שאת אוהבת ובהתאם תקני מתנה מתאימה... כמו נגיד, אם הוא ישנושי...את יכולה לקנות שעון מעורר,מצעים,ציפית עם תמונה שלך/שלכם עליה... הבנת מה הכוונה? זה קצת יותר קשה...אלא אם כן באמת יש לך 20 תכונות אופי שלו שאת יכולה להצביע עליהם שיתאימו גם למתנה כלשהיא...

yofi tofi

New member
20 זה קצת מוגזם לתכונות אופי

כי מן הסתם אני אוהבת אצלו הכללללללללל.. אבל לעשות 20 מתנות על תכונות זה משוגע מידיי :)

emh

Member
הממ...

1. קונדום 2. קוטל זרע 3. ויברטור 4. גלולות 5. ויאגרה 6. רוקט פוקט 7. סוכריות קופצות (איזה יצירתיות משהו...) 8. ביצים סיניות 9. ג'ל השהיה 10.קונדום בטעם (תות למשל) 11. שמן ארומתרפי למסאג' 12. קונדום מחוספס 13. לבוש תחתון סקסי (בשבילך, אבל בעצם זה גם עבורו) 14. קונדום זוהר בחושך 15. כוס תה (לשימוש כמו הסוכריות הקופצות רק כשזה לא חם מדי) (לקחת לגימה מהתה,ולנשוף את האוויר החם עליו!!!!) 16. גלולת היום שאחרי (פוסטינור זה נקרא, לא?) 17. אננס (לשיפור הטעם!!!) 18. סט חדש של סדינים (ורצוי מבד נעים, כמו משי או כותנה) 19. בושם חדש 20. קונדום כבר אמרתי??

למעלה