שאלה שאלתית

Drorrrrrr

New member
שאלה שאלתית ../images/Emo26.gif

אתם עדיין מקשיבים לקמינו פאלמרו או שנמאס לכם ממנו
לי אישית לא נמאס ממנו
ואני שומע אותו לפחות פעמיים בשבוע

michelle love

New member
'אמת?

הוא יוצא לי מהתחת.... אני עכשיו יותר שומעת אבריל לאויןוכל מיניי שירים לא ממש מוכרים... אם טי וי כל מיניי וליפעמים בא לי לשמוע אייזה שיר חמוד אז אני שומעת חוץ מזה נאדה!!!! אני כבר מתה שהם יוציאו אלבום חדש...

TCgirl

New member
ממש לא נמאס ../images/Emo19.gif

אני מקשיבה ל-CP פעם ביום-יומיים...

michelle love

New member
אייזה פורום משעמם נהיינו

בכל הפורומים כל דקה יש 100000 תגובות חדשות- יש מה ליקרוא יש על מה להגיב פה אין מה לעשות....

Drorrrrrr

New member
את מוזמנת לפתוח טופיקים על ימין

ועל שמאל. טופיקים שלא ימצאו חן ימחקו. אין בעיה, נכון
יאללה תתחילי לדבר.

ט ל i i ש

New member
../images/Emo46.gif

דייי כבר אתם העלתם לי את הסעיף!!!! מזאת אומרת פורום משעמם!?!?.1 מה את חושבת שאנשים יושבים על המחשב ועושים כל שניה "רענן" כדי לבדוק אם יש הודעות חדשות1?!?1?1!?1? אז מצטערת להודיע לך שלא!!!!!!!! אם לאנשים אין מה להגיב או שלא בראש שלהם להגיב הם לא יגיבו!!! אז דיי לקרוא לפורום שלנו משעמם...ויבשש!!!! כי הוא לכי לפורמים אחרים שמי לב שיש הודעה אחת ביומיים!!!

aYaLoLy

New member
../images/Emo5.gifהפורום הזה לא מדשעמם../images/Emo85.gif

יאאאאאאאאאאאאאא אנחנו פורום מלא חיים ומלא שמחה!! בערך.. =\ וחוץ מכמה ויכוחים על הבעלות של אלכס, הכל פה תמיד שופע חיים ונעים, חוץ מכמה *שיעול* איתמר *שיעול* , שנטשו אותנו לטובת לימודים!!!

aYaLoLy

New member
אנישם אתם משוגעים?! ../images/Emo85.gif

אני כל היום עם המערכרת פועלת על CP!!! אני חיה יוצאת ונרדמת עם הדיסק הזה!!!

גל GS

New member
אני לא כל כך שומעת../images/Emo110.gif

האמת שבאמת קצת נמאס יש ללי תדיסק מהחופש הגדול וכמה כבר אפשר לשמוע?!? אני מחכה לדיסק הבא... מישהו יודע מתי הוא ייצא?

Charmed 4ever.

New member
לא נמאס לי אבל ../images/Emo54.gif

לא נמאס, אבל אני שומעת עוד שירים חוץ ממנו. רוב היום אני על המחשב מקשיבה לשירים שלי ומדי פעם יש דה קולינד אחד, כשיש לי מצב רוח אני שומעת וכשאין, מעבירה.

למעלה