שאלה שאלתית
למנהלת הנחמדה

dmart

New member
שאלה שאלתית ../images/Emo35.gif למנהלת הנחמדה

היי רומי, אני רואה שאת מצרפת מספר סמיילים בזה אחר זה. האם ניתן לעשות זאת בלי להעלות בכל פעם את הדף (של הסמיילים) מחדש? ראיתי שגם אורית ועוד חברים עושים זאת, איך?
זה אמור להיות בלש! ל י ל ה ט ו ב
דליה

RomiVais

New member
דליה יקרה!! ../images/Emo24.gif ../images/Emo6.gif

אז ככה, כשאת כותבת בנושא, את צריכה להעלות את "סמיילים וסימנים לנושא". אין צורך שתסגרי אותו אחרי שאת מוסיפה אייקון. את יכולה להוריד אותו (למזער - ליד האיקס והריבוע... בצד שמאל של דף האייקונים) ולהמשיך לכתוב ואז את יכולה להוסיף עוד... את רק צריכה להעלות את הדף הממוזער. בתוכן ההודעה כנ"ל. הרי כשאת מוסיפה אייקון אחד החלון לא נסגר לך, אלא נשאר פתוח!!
רק שהוא ממוזער למטה. מקווה שהסברתי לך בצורה ברורה ומובנת, אם לא - אל תתביישי לשאול שוב, ואני אסביר בכיף שוב!! שיהיה לך לילה טוב ויום נפלא מחר, רומי

dmart

New member
רומי חביבה, הנני מנסה- ../images/Emo39.gif ../images/Emo39.gif

הצלחתי לשים 2 פרחים לנושא, עכשיו אנסה בגוף ההודעה.
הצלחתי
לשבת נהדרת ד ל י ה

RomiVais

New member
אני שמחה שהצלחת דליה!! ../images/Emo13.gif

שבת שלום ושיהיה זה סוף שבוע נפלא ביותר, רומי

dmart

New member
סמיילים באימייל רגיל ../images/Emo131.gif

ערב טוב,רומי ניסיתי לשם שעשוע להכניס סמיילים לemail ששלחתי לחברה ו........זה לא עבד. טוב, אי אפשר לקבל הכל! הפורום מספיק טוב ונחמד כך שאת הקישוטים, ה
וה
אני אקח בעצמי. לך, רומי, ולכולם אני שולחת
ושבת שלום
ד ל י ה

RomiVais

New member
היי שוב דליה!! ../images/Emo13.gif

עם איזה תוכנת דואר את עובדת? אני לא מכירה דרך להכניס אייקונים/סמיילים לאי.מייל רגיל. מה שכן, דרך האאוט-לוק אפשר להוסיף אנימציות וכל מני קישוטים לאי.מייל וזה נחמד ביותר. בכל מקרה - בהצלחה!! זה כיף להשתעשע ברשת ולמצוא דברים חדשים. שבת שלום גם לך, רומי

אורית...2

New member
דליה שלום שלחתי לך אי מייל ../images/Emo127.gif ../images/Emo123.gif

מקווה שהכתובת שרשומה אצלך נכונה ... כתבתי לך באי מייל איך אני מעבירה עם סמיילי..
מקווה שעזרתי ...

@diver

New member
תודה (שוב) ../images/Emo24.gif ../images/Emo24.gif |חיבו

שוב תודה רומיל´ה על עיצה שזרקת ושהציקה לי זה זמן רב והנה הפיתרון כל כך פשוט וקל ליישום
תלוי לי על הגב בענייני מחשבים ו-
זה מה שקיבלתי ממך , אז
תודה קובי

RomiVais

New member
בכיף קובי!! ../images/Emo6.gif ../images/Emo24.gif

אני תמיד שמחה לעזור!!!
אם יש לך שאלות, חופשי תשאל - אני לא מומחית גדולה, אבל מסתדרת דיי טוב עם המחשב..
והמשך יום נעים רומי

למעלה