שאלה שאלתית

אל תדאגו, את התשובה יש לי! ו...

בקרוב גם אפרסם אותה, סבלנות, יש מטרה ויש כוונה לדברים עוד יום יומיים תקבלו את התשובה המפורטת

שאלה שאלתית ../images/Emo8.gif

שאלות לנשים, איך אתן רוצות, שבן-הזוג שלכן יהייה? (כישורים, כישרונות, אופי, יכולת שכלית וכו') מה אתן לא רוצות למצוא בבן-הזוג שלכן? - מה בעיניכן יהיה מגרעת בלתי נסלחת? שאלות לגברים, מה לדעתכם, נשים רוצות למצוא בגברים שלהן? מה לדעתכם, בעיני הנשים יהיה מגרעת בלתי נסלחת אצל הגברים שלהן?

Vdrums

New member
יש תשובות בפורום המקביל...../images/Emo8.gif

מגרעות בנשים? פאסיביות. זה יכול לשגע...

פאסיביות???? ../images/Emo12.gif

עם איזה נשים אתה מסתובב יקירי? ואני לתומי חשבתי שאנחנו שתלטניות מדי....

Sefy

New member
שתלטניות ? אם תגעי ברובוטריקים...

נעשה לך נו נו נו על הישבן שלך!

ebony

New member
עונה בתור כמעט אישה....

איך אני רוצה שבן הזוג שלי יהיה... אסרטיבי,אינטלקטואל, טוב לב,רגיש ויודע מה הוא רוצה. מה אני לא רוצה למצוא... אנשים טיפשים מכוערים כן אני צריכה גם להסתכל עליו אבל ברצינות הוא צריך להיות חמוד וזה מספק ביותר. ומישהו שלא יודע מה הוא רוצה . מגרעה בילתי נסלחת זה שקרן פטולוגי.....

Taz39

New member
תשובה תשובתית ...

נשים רוצות למצוא - מישהו שידע להקשיב להן יהיה מודע לצרכים ולא רק מיניים, שיהיה בעל דעה עם מטרות בחיים, יציב, שיהיה חבר בכל רמ"ח אבריו. לגבי השאלה השנייה - שקרן טאז - יוצא קצת מהקופסא

צלמוות

New member
שקיפות ואמינות

שקיפות ואמינות הן לדעתי התכונה הכי חשובה לנשים... יותר מיופי ויותר משכל או כוח או כסף אוט כל דבר אחר... לדעתי נשים לעולם לא יסלחו לגבר שאומר"אני אוהב אותך" בלי שהוא מתכוון לזה.(ובצדק!!!!)

../images/Emo45.gif ברוכה היוזמה, זהב.

איך אני רוצה את הגבר שלי? מבחינת כישורים - שידע לעשות את כל מה שאני לא יודעת.. כשרונות - גבר שניחן בכושר פריצת מחשבים של, אני יודעת, בנקים, לדוגמא, ישבה את ליבי
אופי - הדבר הכי חשוב לי זה גבר שלא מפחד מעצמו ולא ממני. יכולת שכלית - שילמד אותי אבל יידע בזמן המתאים ללמוד ממני. והדבר שהכי עושה לי את זה בגבר [וכבר אמרו לי שזו סטייה] זה שיהיה מכוער בשביל כל העולם ורק אני אמצא בו את היופי. מגרעה בלי נסלחת - אממממממממ, יש הרבה. שקרים לוקחים מקום ראשון.

סקרלט, תודה ../images/Emo6.gif

אהבתי את התשובה שלך, היא הכי קרובה לאמת. מחר אפרסם את התשובה המפורטת! מבטיחה

למעלה