שאלה שאלתית
בפיסול בבצק סוכר

שאלה שאלתית ../images/Emo9.gif בפיסול בבצק סוכר

אז התחלתי לעבוד עם הבצק סוכר בציפוי ועיצוב. ועכשיו אני רוצה להתחיל גם לפסל בו. השאלה שלי היא כמה זמן לפני מסירת העוגה אפשר להכין את הדמויות והמוטיבים שבהם אני רוצה להשתמש? כלומר כמה זמן הם יהיו טובים? פשוט אני לפני לידה ורוצה להכין כמה שיותר לפני.

זאת אומרת שאני יכולה נאמר לפסל בשבוע הקרוב

ולהשתמש בזה רק בעוד 3 שבועות לדוג'? אני מדברת על כאלו מרווחי זמן. מה עוד שבגלל שזה יהיה פיסול ראשון אני מאמינה שיהיו לי פאשלות שידרשו הכנה חוזרת של כל מיני חלקים ולכן אני רוצה להערך כמה שיותר מראש.

net the jet

New member
וכמוןב לא לסגור בקופסת פסטיק.

אח"כ כשהעוגה מוכנה, ניתן "להדביק" עם טיפת מים, ז"א להרטיב את העוגה עם מכחול במקום שאת רוצה להניח את הדמות ואז להניח אותה. אם זה דמות גדולה שצריכה תמיכה או יצוב- לשים שיפוד או מקל של סוכריה, וךשמור תקוע בקלקר, אח"כ להעביר לעוגה ולתקוע בה. בהצלחה

ברשותכן עוד שאלה ../images/Emo13.gif

הבנתי שאפשר להדיק את חלקי הפיסול גם ברויאל אייסינג ושזה הרבה יותר חזק. כמה זמן לפני ההדבקה אפשר להכין את הרוייאל אם אני מכינה אותו מחלבון מפוסטר?

אפשר אבל לא מומלץ

מדביקים את החלקים תוך כדי עבודה, לא מייבשים ואז מדביקים. עבודה עם בצק טרי אינה מצריכה שימוש ברויאל אייסינג, מים מספיקים בהחלט.

הי אודליה תודה על התשובה ועוד שאלה

אם אני מכינה עריסת תינוק איך את מציעה לחזק אותה ככה שהיא תעמוד יציב ע"ג העוגה? אני מתכוונת בין הדפנות והתחתית של המיטה.

למעלה