לאור המצב הביטחוני, רובינו מגבילים את היציאות שלנו בימי שישי ושבת לתחום חולון. לאן בחולון אתם יוצאים (איזה מסעדות, דיסקוטקים וכו´) ועל מה אתם ממליצים?? קטי
אני אישית לא אוהב את השברולט המון חברים שלי הולכים אבל אני לא סובל את המקום... יותר מדי פריקי... ואני לא ערס אני אוהב רוק ומטאל וכאלה אבל יש גם גבול לכל דבר...
תיראי אי אפשר לפחד.. מי אמר שזה לא יימשך עוד 20 שנה אני לוקחת סיכונים מסקנה: no risk no fun אני יכולה גם להדרס ולמות יש כ" הרבה סיבות למוות.... אבל לפחות שנהנה דלית
גישה של נהיה זהירים ולפחות נחיה יותר זמן. מכרה שלי נהרגה בדולפינריום, ואני יודעת איזה מצער זה היה .....אם לא להזהר בשביל עצמך להזהר בשביל המשפחה והחברים. כיף זה לא הדבר הכי חשוב בחיים....החיים והבריאות והמשפחה זה כן...
אני לא נהנה מהעובדה שקוראים לחברה שלי קיטקט.. מהי נראית לכם שוקולד? אז לא.. אמנם היא מתוקה מאוד ואני מאוד אוהב אותה אבל היא עדיין לא מצופה בשוקולד אף על פי שזה יכול להיות רעיון לא רע.... (סתם....) אז בקיצור תרגעו... החיים צריכים לחיות ואפשר לבלות והכל אבל לשים לב לסביבתך עוד לא הרג אף אחד... ולא צריך להיות יותר מדי שאננים בסך הכל חולון זו אחת מהערים שמעולם לא היו בה פיגועים טפו טפו טפו בלי עין הרע תרגעו ותחייכו... יש בחולון את ליקוקית ופיצה נאפולי שהן מקומות נפלאים לבילוי חוץ מזה יש את הקניון הענק שלנו (פחחחחח......) שיש בו הכל (פחחחחח בריבוע...) ואם זה לא מספיק אז יש לנו את פארק פרס המדהים... בקיצור חולון היא עיר של מקומות לבילוי... אני אתן לכם עוד דוגמא למה היא יותר טובה ממקומות אחרים. אבא שלי גר בקרני שומרון. איפה שלא מזמן היה פיגוע בקניון. ואני רק אגיד לכם שקניון חולון גדול אולי פי עשרה מה"קניון" שהיה שם... ובערים כמו מודיעין אין בכלל מה לעשות. אז הבא כולנו נגיד תודה רבה על מה שיש בחולון. אבל אם מישהו רוצה לקחת מאיתנו כמה ערסים אני מוכן לתרום מינימום של ח"י ערסים. שיו איזה הודעה ארוכה.. אני אסיים עכשיו ביי!!! תהנו!!!
תבואי לשברולט כי עם לא יסגרו תמקום והוא יהיה רק לפעמים פתוח !! בבקשה תבואו בימי שישי רק 35 או 30 עם הזמנה יקמצנים תבואוו ובימי רביעי יש פאברולט שזה 5 שח כניסה !!! תבואווווו
קודם כל שלום רב! דבר 1: מי זה קיטקט??????? דבר 2: מי זה החבר של קיטקט?????? דבר 3: אתם כותבים הודעות נורא ארוכות , אנשים! רחמים! בתודה דנה (אני רואה שכולם עושים את זה פתאום אז אני חייבת גם...) ד דנ דנה גל
היי אני חבר של "קיטקט" אני המלך קזבובו הרביעי מי שרוצה יכול למצוא אותי באיי סי קיו ושלום. אחרי שהכרנו כולנו אני אסביר שהסיבה להודעות הארוכות היא שיש לנו הרבה מה לומר ויש הרבה גם להיאמר לכן נמשיך בהודעות ארוכות טוב עכשיו אין לי ממש מה להגיד רק ראיתי שרוצים לדעת מי אני ומה שמי לכן אמרתי שלום אז אחר שזה נאמר אני הולך לחזור לעיסוקיי.. ביי ביי חולונים! ממני KING KAZABUBU