שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

מה המצב ? רציתי לדעת מה ההבדל\היתרונות\החסרונות בין קייט מדגם c עם 4 חוטים ל 5 חוטים? תודה!.

תשובה תשובתית

היתרון הגדול ביותר הוא הנושא של הנפה הרבה הרבה יותר קלה מהמים. ב - SLINGSHOT יש גם אפשרות לכוון את החוט החמישי תוך כדי גלישה (בעזרת בולדוג עליו יושב החוט החמישי) וכך יש לך גם תוספת של די-פאואר

תודה אבל עוד משהו קטן

כמו שאמרתי יש לי קייט c 4 חוטים וממש קשה לי להניף אותו מהמים ולפעמים זה לוקח לי את כל הזמן יש דרך להוסיף חוט חמישי לקייט? ואם לא מה לעשות חוץ מלהחיף קייט כי זה לא בתקציב! תודה

kiteaway

New member
הוספת חוט 5

הי בעיקרון ניתן להוסיף חוט 5 לקייט סי,תלוי בדגם,מה שאתה צריך לבדוק אם יש לך בבידון הראשי במרכז לולאה קטנה,,במידה וכן אז זה אפשרי,זה יעזור לך גם בהנפה,ובמידה והבר והמנגנון חוט 5 מחובר ומכוון כמו שצריך זה גם יגדיל לך את טווח העליון של שימוש באותא קייט,,הקייט יוכל להגיע עמוק יותר לקצה החלון ברוח חזקה איזה קייט יש לך ואיזה שנתון?אולי נחסוך לך היסתכלות ובדיקה לבד אם זה ניתן לביצוע או לא,,נישמח לעזור www.kiteaway.co.il

מתחיל להישמע טוב

וואי עשית אותי מאושר כי אני ממש מתיאש כבר מהנפה מהמים יש לי קייט c של gastra שנת 2005 גודל 16. אם אפשרי ההוספה אז איפה עושים את זה וכמה עולה תודה

kiteaway

New member
הוספה

הי גילעד,אתה צודק הקייט הספציפי הזה הוא פשוט להנפה מהמיים,,די סיווט,,למרות זאת אאני מאמין שתוכל לשדרג אותו אם הוספת חוט 5 אתה מוזמן להגיע אלינו ונעזור לך,,אנחנו נימצאים בינאי 09866699; עלות חוט 5 כ50 שח

עכשיו קצת באסה

אני מצטער לשאול אותך את זה אבל אתה יודע אולי מישהו שיכול לעשות לי את זה בחיפה?

Lethal Acid

New member
תקפוץ אל מתי משדות ים

הוא יהבואן של הקייטים האלו ואולי הוא יוכל לעזור לך. דרך אגב מהכרות עם הקייט הזה אין לו הכנה לחמישה חוטים לא בקייט ולא בבר (במידה והבר מקורי) זה האתר שלו: http://www.wind.co.il/

kiteaway

New member
רק לא להיתבאס

במידה ואתה לא יכול להגיע לינאי ,,נסה את סער בחיפה

למעלה