שאלה שאלתית

לא הרבה...

תודה בכ"א.

זה בד"כ בסוכות אבל אתה כבר יכול לנחש...

מצטייני חוגים +פסיכו מעל 700 - ישובצו בטליה תלמידי שנה א' - בפדרמן בעלי נכויות/ בעיות רפואיות מיוחדות - טליה תלמידי שנה ב' ממשיכים רובם בפדרמן, בעלי הישגים גבוהים ישובצו כבר בטליה תלמידי שנה ג' ואילך - טליה

בקשר לתכנית הכנה

יש לי שאלה קצת מוזרה: במה מקובל להביא את כל הציוד הנדרש לשהייה של 5 ימים במעונות? (מזוודה\תיק\קונטיינר\שקית\שק)?

אף אחד

לא יבוא כאילו הוא נוסע לחו"ל-עם מזוודה? יש לי שנאה תהומית לתיק מהטירונות, ואני מעדיף להביא את כל הציוד בשקיות מהסופר מאשר לקחת שוב את התיק הזה...

נמנממ...לא זכור לי שמישהו בא עם מזוודה

לפחות לא בתקופתי:) אז קח תיק צד גדול, כמו הספורטיביים האלה של פומה דיאדורה ושות'. זה אמור להספיק. למה לך מזוודה? אתה בן או שאני טועה? כי אם כן אז אין לך יותר מדי מה לסחב אניווי:)

amitk80

New member
מה בגדול צריך להביא לקורס הכנה

אני לא זוכר שהבאתי מזרונים או מצעים או כריות לשבוע ההכנה למעונות פדרמן, זה היה כמובן רק לשבוע הכנה כי מאז לא ישנתי במעונות. מה כן הבאתי לקורס הכנה: 1. רצוי להביא בגד חם או שנים כי בלילות נעשה קצת קריר יותר כי בכל זאת האוניברסיטה ממוקמת על ההר (אמנם לא קור כלבים אבל קצת קריר). אני בגלל זה הצטננתי אבל בקטנה. 2. כלי רחצה זה כמובן 3. כל הבגדים בשביל שבוע שלם (פיג'מה וכל השמטס מסביב). 4. רצוי כסף למרות שאין בעיה של כסמפומטים. באוניברסיטה יש כספומט ביציאה מבנין המדרגה בדרך למעונות או בבניין הראשי. 5. דברים לעשות בערב למקרה שיהיה לכם זמן פנוי ולא תרצו להתרועע עם האנשים. זה משתנה מאדם לאדם. 6. כלי כתיבה אני חושב שאתם תקבלו קלסר עם קצת דפים. ככה זה היה אצלנו אבל אני לא יודע איך זה השנה. הדבר היחידי שאני יודע על הקורס הכנה השנה הוא שיהיה לכם מפגש עם סטודנטים ותיקים מהחוגים השונים והוא יתקיים ביום שני ולדעתי זה יהיה בבוקר. תנצלו את המפגש הזה לשאול כמה שיותר שאלות על החוג שלכם כי רק אותם סטודנטים יודעים טוב יותר מה הולך בתור החוג. קחו בחשבון שאף אחד ממדריכי הקורס לא יודע מה הולך שם ולא תמיד בקיא בענייני המנהלה של החוג. מעבר לזה שאני אולי אגיע ביום שני אז מה שיצטרך עזרה שלא יתבייש לפנות. זהו תעשו חיים כי אני ממש נהניתי בשבוע ההכנה הזה. הוא מאד עזר להוריד קצת מתחים לפני התחלת הלימודים. שנה טובה, עמית

למעלה