שאלה שאלתית

sr G a L

New member
שאלה שאלתית

ברשותי פטיפון והזמנתי כמה תקליטים של זפלין מEBAY הזמנתי 8 תקליטים (I-IV האוזס אוף הולי, פרסנס קודה ועוד אחד ששחכתי את שמו, שנראת תמונה של אדם יושב בבר- אני חושב שזה אחד התקליטים האחרונים שלהם)האדם ששלח לי את החבילה כנראה היה נחמד מאוד, ורצה להיפטר מהתקליטים (אין לי מושג למה) וצירף עוד אלבום האלבום הזה בגדר תעלומה כל מה שהצלחתי להבין שזה תקליט "בוטלג" סתומרת הופעה של הזפלין בלייב מוקלטת, יש 3 תקליטים, והשירים כתובים בכתב יד. התקליטים באים בעטיפה שחורה, עם הסמל "ZOSO, שמעליו כתוב COPENHAGEN WARM-UPS THE SECOND NIGHT בהופעה הנ"ל שירים מכל הזמנים של הזפלין וכנראה זאת אחת ההופעות האחרונות שלהם. מה שמוזר זה, שמאחורי העטיפה יש סיפור מוזר. רשימת השירים כתובים ממש מוזר, מעין "פארודיה" על שמות השירים של זפלין, ואני אתן דוגמאות: White cat - בעצם, "בלאק דוג" Cold cat - בעצם.. "הוט דוג" snow song - בעצם rain song so low - בעצם, so hige cashmere sweater - קאשמיר.. וכך הלאה וכך הלאה.. יש שם עוד כלמיני כתובות בשפה מוזרה ולא קריאה ב"מאחורה" של העטיפה.. אני כמעט בטוח שזה הזפלין עצמם ולא להקת קאברים מכיוון שפלאנט פותח את הפה, אי אפשר לפספס, ושפייג' מנגן בגיטרה - כנ"ל מישהו נתקל בדבר כזה כבר? יכול לשפוך לי קצת אור על האלבום ה"אפל" הזה? אבא של חברה שלי מבין קצת בדברים האלה, והוא אומר שזה אלבום דיי נדיר, ויכול להיות שזה תוצר של פייג' שהתעסק במאגיה וכל מיני דברים "אפלים"

AeroTom

New member
הוצאת בוטלג כאמור

שבה ההקלטות של 2 הופעות ההכנה בקופנהאגן של הלהקה, ביולי 1979, שהיו ההופעות הראשונות של הלהקה מזה שנתיים והיוו סוג של הכנה לקראת ההופעות בפסטיבל Knebworth קצת אחרי. התאריכים המדוייקים של 2 ההופעות הם ה-23 וה-24 ביולי 1979, בקופנהאגן, דנמרק. באולם ששמו Falkoner Theatre. בעיקרון יש הוצאה של 2 ההופעות המלאות שם, לא יודע אם קיבלת באמת את המלאה, כי לפי מה שאתה מספר זה רק הערב השני אצלך. בכל אופן זו לא אחת מההופעות הממש אחרונות של הלהקה. כי אחריהן ואחרי Knebworth הגיעו גם אלו של הסיבוב האחרון ב-1980. הנה הסט-ליסטים של 2 הערבים בקופנהאגן. לפי מה שאתה אומר אמור לך להיות את ההופעה השניה. אבל תבדוק:
1979.07.23 Copenhagen, Denmark - Falkoner Theatre 1. The Song Remains The Same 2. Celebration Day 3. Black Dog 4. Nobody's Fault But Mine 5. Over The Hills And Far Away 6. Misty Mountain Hop 7. Since I've Been Loving You 8. No Quarter 9. Hot Dog 10. The Rain Song 11. White Summer / Black Mountain Side 12. Kashmir 13. Trampled Underfoot 14. Achilles Last Stand 15. Guitar Solo / In The Evening 16. Stairway To Heaven 17. Rock and Roll 1979.07.24 Copenhagen, Denmark - Falkoner Theatre 1. The Song Remains The Same 2. Celebration Day 3. Black Dog 4. Nobody's Fault But Mine 5. Over The Hills And Far Away 6. Misty Mountain Hop 7. Since I've Been Loving You 8. No Quarter 9. Ten Years Gone 10. Hot Dog 11. The Rain Song 12. White Summer / Black Mountain Side 13. Kashmir 14. Trampled Underfoot 15. Sick Again 16. Achilles Last Stand 17. Guitar Solo / In The Evening 18. Stairway To Heaven 19. Whole Lotta Love​

sr G a L

New member
תודה רבה!

אכן זה הsecond night השאלה היא האם זה נחשב תקליט "נדיר" או לא ?

AeroTom

New member
לא נראה לי ממש נדיר

יצא תחת 3 לייבלים שונים נראה לי, די נפוץ אני משער. לא נתקלתי במשהו נדיר עליו. בכל אופן זה כאמור לא מוצר רשמי של הלהקה, כידוע.

sr G a L

New member
אז..

תחת מה זה יצא? מוצר רשמי של מה ? זה לא נוגד זכויות יוצרים או משהו? כי זה מוקלט..

AeroTom

New member
זה לא מוצר רשמי

בוטלגים והקלטות מסוג זה יוצאים הרבה פעמים תחת כל מיני חברות שמפיצות אותם, את ההקלטות. אבל זה לא הופך את זה למוצר רשמי של הלהקה. וכן, בוטלגים בעיקרון הם עניין לא חוקי אצל הרבה להקות, למרות שיש כאלה שמעודדות זאת.

למעלה