שאלה שאלתית

שאלה שאלתית

אחרי שהכנתי את הריבות ואחרי שהן התקררו הכנסתי אותן למקרר האם זה בסדר או שניתן
לשמור אותן בחוץ??
 

bali

New member
מנהל
כל עוד לא פתחת אותן אפשר לשמור בארון מוצל

אחרי הפתיחה רצוי לשמור במקרר, ליתר בטחון. הסוכר משמש גם כחומר משמר בריבות, אבל הביתיות קצת יותר רגישות למזג אויר מהקנויות.
 
המשך

אחרי שהכנסתי אותם לצנצנות שעקרתי אותן הכנסתי למקרר כי לצערי כנראה שעונת הנמלים התחילה מוקדם
לכן העדפתי להכניס אותם למקרר האם צדקתי ??

ועוד שאלונת מה עושים עם הנמלים כול שנה יש את אותה הבעיה כמה שהבית נקי הן צצות
מה עושים ?????
 
כן

אני שומר את הריבות שאני מכין רק במקרר.
לגבי הנמלים.. אני לא יודע. תנסי לפזר לידם קצת קורנפלור..
 

tova האחת

New member
אומרים שציפורן טובה לגרשם, אך למרות

שאינני ששה לכך, אני מזמינה מדביר, כי אותם לא הצלחתי להביס, בעיקר הקטנים שמגיעים לשיש,,ברררר
 

CallMeCavanaugh

New member
אם כבר מדברים על "לא פתחת"

יש איפה להשיג בארץ ציוד להכנת צנצנות אטומות בבית?
 

bali

New member
מנהל
אין לי מושג בנושא הזה

כשאני מכינה ריבות אני ממלאת את הצנצנות המעוקרות ממש עד למעלה, סוגרת והופכת על הראש ומשאירה אותן להתקרר ככה על מגבת על השיש. כשהן מתקררות אני הופכת חזרה למצב נורמלי וזה יוצר וואקום ממש טוב.
 


 

CallMeCavanaugh

New member
נשמע כמו אחלה פטנט!

עכשיו צריך להתחיל לאסוף צנצנות. אני בכלל רציתי את זה בשביל רטבים, אבל אם גם אותם מבשלים אז זה בסדר, אני מניח.
 

bali

New member
מנהל
בהחלט. כל דבר חם, ריבה, רוטב וכיו"ב יעבוד ככה

חשוב לעקר את הצנצנות ולמלא עד הסוף ברוטב כשהוא ממש חם, ואז להפוך על הראש.
 
למעלה