שאלה שאלתית...

שאלה שאלתית...

ביום ה´ יש לנו חתונה של חברים קרובים-רחוקים, שהיו בחתונה שלנו והביאו סכום די נכבד. השאלה היא- אנחנו צריכים לתת את אותו הסכום, או יותר. חוץ מזה מצאנו בתמונות חתונה שלנו תמונה שלהם ביחד בחתונה שלנו, וחשבנו במקום ברכה לתת להם את התמונה ולכתוב בצד השני איזושהי הקדשה. מה אומרות הבננות???

מאי26

New member
לדעתי - לאור הקרבה לחתונה שלכם

אז לא יהיה כל כך יפה לתת להם פחות ממה שהם נתנו לכם, אבל אין שום סיבה שתתנו יותר אם לא בא לכם. אתם יכולים לתת אותו סכום וזה בסדר. לגבי ההצעה עם התמונה במקום ברכה - נראה לי רעיון נחמד מאוד.

תשובה תשובתית

הרעיון עם התמונה מאוד יפה, אני בטוחה שהם ישמחו. לגבי הסכום, לדעתי כדאי להביא קצת יותר ולו רק כדי לא לתת להם את ההרגשה שנתתם להם בדיוק מה שהם הביאו, אבל גם בטח לא להביא הרבה יותר ולגרום להם להרגיש לא בנוח שהם לא הביאו מספיק. חוץ מזה, הכל כמובן תלוי במצב הכלכלי שלכם. מה זה קצת יותר? תלוי בסכום. אם הייתי במקומכם והיו נותנים לנו נניח 500 ש"ח, נראה לי שהיינו נותנים 550 או 555. מקווה שעזרתי...

תודה רבה... ודרך אגב עדכון בנושא

החתול... עדיין אין!!! ואני מרגישה נורא נודניקית לדבר על זה כל הזמן, אבל נורא בא לי... ובעלי היקר כבר מתעצבן עליי מרוב שאני מזכירה את זה.. אולי למישהי יש עוד רעיון מקורי לשכנוע??? אני מתה על בעלי, אפילו שהוא עקשן!!!! הוא לא יוותר!!!

רעיון../images/Emo108.gif

אם הוא כבר מתעצבן מזה, תניחי לזה לכמה שבועות. אין טעם לנסות כשהוא כ"כ נעול שלא. אחרי כמה שבועות, קחי אותו לחברה או מישהו עם גורים קטנים ומקסימים (כאלו שאת בטוחה שהוא יתאהב בהם) ותראי מה קורה... אגב, מה הסיבות שבגללן הוא לא רוצה חתול?

הסיבות הרשמיות:

חתול זה מלכלך- כל השערות... בחתול צריך לטפל... ואין לו זמן לטפל בעצמו... חתול זו הוצאה כספית... וכו´. אין לי כ"כ איך להתווכח עם זה... הכל די נכון... ואני עדיין רוצה חתול..

Ronnie*

New member
בתור בעלת חתול...

הדבר היחיד שבו הוא ממש צודק זה עניין השערות - לי יש חתול חצי פרסי, ואין מה להגיד - יש שערות שלו בכל מקום. אבל אולי זה אחרת אם לחתול יש פרווה קצרה יותר... ואם תבטיחי לשאוב ולנקות לעיתים קרובות, אולי זה יעזור... חתול לא דורש הרבה טיפול - הרבה פחות מכלב. צריך לנקות לו את החול (אני מנקה פעם בשבוע), לתת לו אוכל כל יום ולקחת אותו לווטרינר מדי פעם. זה ממש לא הרבה עבודה... חתולים הם מאוד עצמאיים. וזו לא הוצאה כספית מאוד גדולה - זו הוצאה מסוימת (חול, אוכל, וטרינר), אבל בהשוואה לדברים אחרים, אנחנו לא מרגישים את ההוצאה הזו. זה לא נורא משמעותי (והחתול שלי עוד אוכל אוכל בריאותי יקר במיוחד, יצור עדין שכמותו). אני גם חושבת שאם כרגע הוא מתנגד אולי כדאי לעזוב את זה לתקופה מסוימת, אבל אני כל כך מבינה אותך שאת רוצה...

מיכלכהן

New member
אנחנו היינו הראשונים השנה להתחתן

וזה אומר שיש לנו בדיוק את הסכום לכל חתונה.. בוא נגיד שכשנתנו לנו סכומים עגולים, הקפדנו לתת את אותו הסכום, אחרת לא יוצרים מזה ואנחנו לא מליונרים.. אבל אם מישהו נתן נניח 450, אז כבר נתנו 500, סתם כי ככה אנחנו ממילא נותנים מתנות - עגול.. בכל מקרה, לא נראה לי שיש איזשהי סיבה לתת יותר ממה שנתנו לך.. מקווה שעזרתי..

למעלה