שאלה שאלתית...

מ ש ה 53

Well-known member
אתמול אירגנתי לעצמי קו זהב מאחר שחגגתי לפני מספר חודשים את יומולדתי ה-71.
נסעתי להרצליה, ושם רוב התחבורה היא של חב' מטרופולין.
בכל פעם שניסיתי לתקף את הנסיעה עת עליתי על אוטובוס "חדש", זה פשוט לא עבד והנסיעה לא תוקפה, כי לא היה לי "כיסוי כספי" לנסיעה.
וכי למה?

raya

Well-known member
אתמול אירגנתי לעצמי קו זהב מאחר שחגגתי לפני מספר חודשים את יומולדתי ה-71.
נסעתי להרצליה, ושם רוב התחבורה היא של חב' מטרופולין.
בכל פעם שניסיתי לתקף את הנסיעה עת עליתי על אוטובוס "חדש", זה פשוט לא עבד והנסיעה לא תוקפה, כי לא היה לי "כיסוי כספי" לנסיעה.
וכי למה?
השאלה האם שינית את הפרופיל שלך לרב קו זהב. כי אם לא עשית זאת- הכרטיס שלך לא מזוהה כפטור מתשלום.
אין קשר לנסיעה בחברת מטרופולין.
כאשר אני הלכתי לעמדת "על הקו" להחליף פרופיל, לא היו שם כרטיסי זהב, וגם נגמרו המדבקות של רב קו זהב. אבל היות והפרופיל שונה, אין לי שום בעיה. וקבלתי במזומן את יתרת הערך הצבור. (כמובן 50% ממנו, כי שילמתי בהנחה כזו).

מ ש ה 53

Well-known member
השאלה האם שינית את הפרופיל שלך לרב קו זהב. כי אם לא עשית זאת- הכרטיס שלך לא מזוהה כפטור מתשלום.
אין קשר לנסיעה בחברת מטרופולין.
כאשר אני הלכתי לעמדת "על הקו" להחליף פרופיל, לא היו שם כרטיסי זהב, וגם נגמרו המדבקות של רב קו זהב. אבל היות והפרופיל שונה, אין לי שום בעיה. וקבלתי במזומן את יתרת הערך הצבור. (כמובן 50% ממנו, כי שילמתי בהנחה כזו).
1. הייתי במשרד הרב מה שמו ושם הכרטיס הוכנס למכשיר והודבקה עליו מדבקת הזהב. לכן, סביר שהפרופיל שונה לרב קו זהב.
2. עליתי על אוטוביסים של סופרבוס ושל אגד ושם זה עבד כראוי.
3. הבעיה הייתה רק אצל המטרופו מה שמו.

raya

Well-known member
1. הייתי במשרד הרב מה שמו ושם הכרטיס הוכנס למכשיר והודבקה עליו מדבקת הזהב. לכן, סביר שהפרופיל שונה לרב קו זהב.
2. עליתי על אוטוביסים של סופרבוס ושל אגד ושם זה עבד כראוי.
3. הבעיה הייתה רק אצל המטרופו מה שמו.
מוזר..... אם כך ירד לך מהערך הצבור?
אם כן - לשעתי אתה יכול לדרוש לקבל אותו בחזרה.

amub

Active member
נסה לשאול ברב פס. הם מטפלים גם באפליקציה וגם ברב קו. הכי פשוט, באפליקציה שלהם יש שירות לקוחות בוואטסאפ.

למעלה