שאלה שאלתית

catcat

New member
שאלה שאלתית

אם אני קשתית עם אופק טלה אבל המיניות שלי בעקרב, איזה מזל אני אמורה לקרוא ב``תחזית אהבה לשנת 2000`` (שדרך אגב, לא נותנת תחזית, אלא ניתוח של המיניות)? ואם אפשר (רק אם אפשר), בתור ילדית חיפה בשמיני לדצמבר 1972, שעה 13:00, יש איזשהם מהלכים מעניינים השנה מבחינת רומנטיקה וקריירה? תודה מראש על התשובות. קאט.

לקשתית

עקרונית, אני ממש לא מת על מה שנקרא `תחזית האהבה` הזו, שבאמת לא מפרטת יותר מדי לאיזה חלק היא מתכוונת, ובאמת כללית לגמרי. אבל אני משער שהכוונה היא למזל השמש שלך, לחלק הקשתי דווקא. אבל כמו שאת רואה ומבינה, כל מפת לידה מכילה בתוכה הרבה מאוד אלמנטים, והאופק שלך בטלה מראה למשל סוג אחר לגמרי של אישיות, כביכול פתוחה ונועזת וישירה, בזמן שהמיניות בעקרב (אני משער שאת מתכוונת לונוס בעקרב) היא משהו אחר לגמרי : לא חפיפי ומיידי וילדותי כמו הטלה שגיבור גדול בפה דווקא, אלא עמוק, ומשמעותי, ולא הולך דווקא על סיפוקים מיידים, אלא על המשכיות ארוכת טווח, וחושניות עומק ומגע שהם חשובים במקרה הזה הרבה יותר מהשטחיות שיש באופק טלה. מצד שני, כשפוגשים אותך, את מעוררת רושם של האופק בטלה, ולכן גם היחס אליך יכול להיות בהתאם וכך גם תמשכי אנשים שאופק בטלה הוא העניין מבחינתם, ותתאכזבי נואשות למצוא שכל הגברים שאת פוגשת פשוט לא קולטים את המיניות שלך, מאכזבים אותך, ולא עומדים בציפיות שלך. וזה ברור : יש כאן מסר כפול מסוג מסויים. על כן, בגדול - קראי הכל וקחי מכל דבר את מה שאת יכולה. ממילא הכל מתערבב בבטן, בדיוק כמו ארוחה של עשר מנות שמגיעה פנימה כשהכל כבר ביחד. מה שכן, אם את כבר מתעניינת, אולי פשוט כדאי יותר להתעניין יותר בתחום ולהבין יותר, כי העניין האמיתי הוא בדקויות - ובסינתזה שבין כל החלקים, ולא רק האינפורמציה לגבי כל חלק כשלעצמו, אלמנט שכמובן אף פעם לא קיים במציאות..

catcat

New member
קודם כל - תודה רבה!:)

זה שהכל אצלי מישמש אחד גדול אני כבר יודעת... :) ואם יש לי מפה האם יש דרך כלשהי (בתשלום, מן סתם) לקבל ממך פיענוח ותחזית? או אולי יש צורך במפה חדשה? אשמח לתשובה. קאט.

אשמח לשבת אתך על מפת הלידה שלך

אבל בתנאי שזו תהיה פגישה מקצועית פרופר - כולל תשלום כמובן - ואת המפה אעשה אני, או נכון יותר התכנה שלי, שנכון לרגע זה היא למיטב ידיעתי הטובה שיש. אז אם את בעניין - בכיף.

למעלה