שאלה שאלתית.....

ebony

New member
שאלה שאלתית.....

בתור גברים הנה מצב היפוטטי ... אתם יוצאים לבליינד דייט עם בחורה שמראש אתם יודעים שיותר נמוכה מכם בדיי הרבה סנטימטרים וזאת מפאת העובדה שאתם מאוד גבוהים קרוב ל2 מטר והיא פיצית
.... כייף לכם איתה, אתם אוהבים את המראה שלה,אתם אוהבים בה הכל ואתם מסדרים יופי ... הפגישה בניכם היא הפגישה המושלמת.... האם הייתם ממשיכים את הקשר למרות הבדלי הגובה? או שזה פשוט היה לכם מוזר?

Vdrums

New member
יש פה הרבה שאלות שאלתיות בזמן

האחרון... טוב אני לא 2 מטר... אני 174 ויצאתי עם מישהי 150 אולי טיפה יותר. זה לא קריטי. העיקר הבן אדם.

מן הסתם, זה עניין של העדפה

כמו בכל שאר הדברים, כמו משקל, צבע עור וכו'. אני 160 והאקס האחרון שלי היה 190. אני מניחה שיש הרבה בגובה שלו, שהיו מעדיפים מישהי גבוהה. אבל הוא, באופן אישי, העדיף אותי. לכן, התשובה נמצאת אצל הגבר שלך.

פטושקי

New member
לדעתי, סתם מקריות

באומרך "העדיף אותי", האם כוונתך שהוא העדיף אותך - הנמוכה, על פני מועמדות/מתמודדות אחרות - גבוהות...?

Taz39

New member
תשובה תשובתית..

אני לא כזה גבוה כולה 175 אבל לפי מה שאת מתארת, הכל זורם בכיף ונראה שהכל מושלם מכל הבחינות.. אז הגובה לא משחק שום משחק - לפחות לא אצלי, טאז - שחשף את גובהו

מממממצאתי מקום טוב להשתלב!

אני בת...1.76....ואני דיי קטנה,בת 14! יש מישהו שאני רוצה...הוא מבוגר ממני בשנה והוא משהו כמו 1.70 זה נורא?

ebony

New member
שנה זה לא סיפור...

הסיפור אצלי הוא שהוא גבוה ממני ב45 סנטימטר...............

פטושקי

New member
ebony, נסי לראות זאת מזוית אחרת...

אם זה נכון מה שמספרים שגודל הזין הוא גם פונקציה של גובה, אזי נפלה בחלקך הזדמנות נדירה לבדוק את אמיתות המיתוס לאשורו. ושלא לדבר על החוויה הפוטנציאלית הנפלאה שנקרתה בדרכך... ואסיים בנימה נוספת של אופטימיות, היש בעולם זין היכול להפחיד אשה בת 95...?

tokit

New member
סיפורי סבתא..

אין שום קשר, לא לפי הנסיון שלי (ויש לי לא מעט ממנו..)

ebony

New member
הבעיה היא לא אצלי......

לי אין שום התנגדות.... הוא מתנהג מוזר בכל העיניין

נו בחייך... מה מעניין יותר? ../images/Emo8.gif

הקנקן, או מה שיש בפנוכו? - הבנתי שהבפנוכו מעניין אותך יותר מהצורה של הקנקן. טעמת ומצא חן בעיניך, לא?

למעלה