שאלה שאלתית...

pain is MY love

New member
שאלה שאלתית...

נגיד והיה לכם קשר. נגיד והוא היה טוב. נגיד והוא נגמר, מסיבות לא ברורות, הבחור/ה החליט/ה שהם לא מוכנים לקשר הם "לא מספיק טובים בשבילכם" וכל הבלה בלה הזה. נגיד עבר כבר חודש/חודשיים ונגיד שמרגע לרגע אתם רק מבינים יותר כמה הקשר ההוא חסר לכם, כמה הוא היה מיוחד וכמה אתם מתגעגעים אליו עכשיו... מה עושים? ממשיכים לחיות בעבר עם תחושת הריקנות הזאת ועם התקווה הכי קטנה שאולי יבוא יום ויקרה נס והוא עוד יחזור.. או ממשיכים הלאה מניסיון למצוא מישהו חדש למרות שאתם יודעים טוב מאוד כמה אתם בררנים וכמה קשה "לתפוס" אתכם ורק בן אדם ממש מיוחד יצליח לעמוד באתגר.... נגיד, ככה... באופן היפותטי...

בדיוק נפל עלי המצב הזה ...

קיצר תראי אם הבנאדם באמת לא רוצה וכאילו אין סיכוי.. אז תוותרי ואם בא לך שמרי על קשר כזה מדי פעם.. אני חושב שאם את בחורה שבאמת שווה את זה הוא יבין שהוא טעה.. ואני בטוח שתוך כדי בלי לשים לב את תכירי כמה אנשים ואם הוא לא התעורר בזמן.. אז הוא יפסיד.. אגב כבר קרה נס או שניים אצלי אבל כשהם קרו אני רציתי לשתות קפה ולא נס.. חחחח שאנשים יתעוררו בזמן.. אבל זה רק היפותטי נכון..?.. חח גם אם לא אני סומך עלייך שתצאי מזה..

Jinx007

New member
באופן היפותטי?

מתקשרים לבחור, שומרים על קשר ידידות...מנסים להחזיר את המצב לקדמותו.. בעצם, כשזה המצב אז אי אפשר בעצם להתקדם לשומקום, כשאתה תקוע בעבר, אז לדעתי הכי טוב פשוט להמשיך לשמור על קשר טוב עם הבנאדם ולקוות שהניצוצות יעופו שוב.. תאמינו לי זה קורה..

Cobe Anan

New member
באופן היפותטי בלבד.. כמובן...

אם הוא חתך ולא התחרט עדיין, אולי הגיע הזמן להמשיך.. בשבילו זה כבר כנראה סוס מת, עניין סגור, חתום, נעול- באופן היפותטי לחלוטין, כמובן.. מצד שני, את יכולה לנסות לדבר איתו, אולי הוא התחרט, אבל חשב שאין מצב שתקבלי אותו בחזרה.. נחמד לקוות, אבל בואי נהיה מציאותיים- יהיה נחמד אם זה יקרה, אבל אל תתפלאי אם זה לא. באופן היפותטי, כמובן.

pain is MY love

New member
ואם הידידות בלתי אפשרית?...

אם זה נגמר בצורה חותכת שלא משתמעת לשתי פנים?... אם הוא החליט שזה לא זה ולא מתאים לו ואין כבר דרך חזרה.. אבל אני פשוט יודעת שנשאר לי איפשהו בלב חלל ריק שיהיה מאוד קשה למלא כי מאוד קשה לקלוע לטעם שלי ומעטים הבחורים שהצליחו...

Cobe Anan

New member
אז...

תוותרי, וברגע שתרגישי שהתגברת עליו- רק אז תוכלי למצוא מישהו שבאמת ימצא חן בעינייך.. עד אז, את תמשיכי להשוות אליו כל בחור שאת מכירה, ונחשי מה?- אף אחד לא יעמוד בתחרות, ולא כי הוא לא שווה את זה, אלא כי לאקס עדיין יש מקום בלב שלך. כשהמקום הזה יתפנה, תוכלי לחשוב על למלא אותו מחדש, ובינתיים תסתפקי בריבאונדים כושלים. תרשי לעצמך להוציא אותו מהמערכות שלך- זה יעשה לך רק טוב. עוד משהו: אם את בררנית, אל תבכי שאת לא מוצאת אף אחד. אם את רוצה לשמור על רמה, צאי מנקודת הנחה שאין הרבה בנים שעונים להגדרות שלך, אז תסתדרי עם מה (ועם מי) שיש. זהו. חוצמזה את קצינה.

TheWhiteTigris

New member
בעיקרון

אם ניקח לדוגמא אותי, כשאני חותך קשר ולא רוצה לשמוע יותר מהצד השני, לא יעזור לה כלום. אני פשוט לא ארצה לראות אותה, לשמוע אותה או לדבר איתה. ואם הייתי עומד בצד השני והייתי במצב הזה, הייתי ממשיך הלאה, כי לא יעזור. כשבן אדם לא רוצה, הוא פשוט לא רוצה. אז אם היא לא רוצה - לא צריך. אני לא אקפיא את החיים שלי בשבילה. וכן, הייתי כבר בשני הצדדים...

ת מ ו ז

New member
הרשי לי לצטט משהו.

זה ציטוט מתוך הספר "אושו זן טרוט" הקלף הוא "הציטמדות לעבר", חבל שאין פה תמונה של הקף כי זה קלף מדהים ביופיו: "הזמנים האלה-עבר, הווה ועתיד- אינם הזמנים של הזמן: הם זמנים של השכל. זה שאינו עוד לפני השכל נהיה עבר. זה שנמצא לפני השכל נהיה הווה. וזה שהיה לפני השכל הוא עתיד. העבר הוא שאינו לפניך עוד. העתיד הוא זה שעדין אל לפניך. והווה הוא שלפניך ומחליק החוצה משדה הראיה שלך. במהרה הוא יהיה עבר... אם לא תיצמד לכבר... מכיוון שהיצמדות לעבר היא מטופשת לגמרי. הוא כבר אינו שם לכן אתה בוכה על חלב שנישפך. מה שהלך הלך!, ובמהרה הוא יהיה עבר. אל תיצמד לעתיד-תקוות,דימיונות,תכניות למחר-מכיוון שמחר יהיה היום, יההי אתמול. הכל יההי אתמול הכל יהיה מחוץ לידיים שלך. היצמדות פשוט תיצוא אומללות. עליך לשחרר.

למעלה