שאלה שאלתית

הצילוני

New member
שאלה שאלתית

שלום. אני מלשבי``ת,אך עדיין אין לי תאריך גיוס,אפילו לא סיימתי את בחינות המיון. אני מתכננת טיסה לחו``ל,(חופשה קצרה)ונאמר לי שעליי להשיג אישור יציאה מהארץ,אחרת לא אוכל לטוס. אייך,למה,מתיי,ואיפה אני יכולה להשיג אישור שכזה? אנא,עזרו לי! נ.ב ניסיתי לפנות ללשכת הגיוס אך הטלפון...אבוי,איננו זמין לעולם.. תודה רבה מראש, הצילוני.

avipe

New member
אין כזה דבר יותר אישור יציאה

צה``ל הפסיק לפני איזה שנתיים את המושג הזה אישורי יציאה...הכול נמצא גם ככה על המחשב במעבר הגבול....ואם לא קבעו לך תאריך אז זה בעיה שלהם....ובעיקרון צריך לחזור עד שלושה ימים לפני הגיוס

הצילוני

New member
אבל..

יש איזה מקור רשמי שאי פעם יענה לי ואני אוכל לשמוע את הדברים האלו ממנו? שוב תודה, הצילוני

טל עדתו

New member
אתה חושב שאנחנו משחקים בדוקים???

מה אתה חושב שאנחנו סתם אומרים דברים??? AVIPE כבר ענה לך ... אבל אם אתה רוצה לדעת איך הוא יודע אז בבקשה: הוא בדיוק כמוך מלש``ב שגיוסו קרב עד מאוד, שטס לחו``ל רצה לדעת בדיוק כמוך אם צריך היתר מיוחד ועניתי לו בדיוק מה שהוא ענה לך - שלא צריך היתר מיוחד אבל אתה חייב לחזור לארץ עד 3 ימים לפני מועד גיוסך או התיצבות כלשהי בלשכת גיוס. ואני עניתי את התשובה הזאת ל AVIPE ע``י שיטוט באתר של לשכות הגיוס - ``עולים על מדים`` ומצאתי את השתובה שם - וזה אכן מקור מוסמך. אם אתה רוצה מקור מוסמך - יש פה לינק לאתר של לשכות הגיוס ``עולים על מדים`` לחלק המסוים באתר שמדבר על היתרים ליציאה לחו``ל. מקווה שעזרתי. טל.

למעלה