שאלה שאלתית...

pain is MY love

New member
שאלה שאלתית...

בהמשך לשיחה שהייתה פה על מקצועות שעושים לנו את זה... קרה לכם פעם שיצאתם עם בחור/בחורה שלא היו התגשמות כל חלומותיכם הפרועים והחצי השני המושלם שלכם, אבל המשכתם לצאת איתם רק משום שהם עוסקים במה שהם עוסקים (בפטיש שלכם לצורך העניין) לדוגמא לצאת עם מישהו רק כי הוא מפורסם או לצאת עם מישהו כי הוא יחצ"ן/סלקטור נחשב במועדון האהוב עליכם... וכו' וכו'... השאלה יותר מופנית לאנשים שאשכרה יש להם מסורת לצאת עם סוג אחד של אנשים (כמוני עם סיפורי הכדורגלנים שלי...) תנסו לחשוב על זה....

לא קרה לי אבל השאלה שלך הזכירה לי

את העניין של "לצאת עם מישהי כדי לדעת שהשגת אותה ואז לזרוק" אני חושבת שזה משהו שבנות עושות בדיוק כמו בנים

מיטללל

New member
לא...

אני גם לא מבינה למה מישהי תלך על קשר כזה. כאילו- יצאתי עם בנים שלא היו "התגשמות כל חלומתיי הפראים" כי לא פגשתי אפחד בן אדם מושלם (בעצם פגשתי, אבל הוא נשוי
) אבל בכולם היה *מעבר* ואת כולם רציתי (אם זה המשיך מעבר לפגישה הראשונה) אבל לצאת עם מישהו שלא ממש עושה לי את זה *רק משום* (כדבריך) הוא כדורגלן? מפורסם? עשיר? נגיד שאני יכולה להבין את המשיכה הראשונית בגלל שהוא 'רופא לב' (חלום של כל סבתא..) אבל להמשיך לצאת, בגלל משהו שהוא לא רגש? חס וחלילה חלילה וחס. לא מבינה ...

../images/Emo45.gif אבל תלוי..

אני כן יכול להבין את אלה שיוצאים עם אנשים מפורסמים.. אפילו שהם מכוערים.. תראי את כל השחקני כדורגל.. לי באופן אישי לא יהיה אכפת מי מפורסם ולמה ואיך וכמה.. גם לא מזיז לי אם היא הבת של שרי אריסון,.

מיטללל

New member
זה דבר אחד

לצאת עם כדורגלן שלא נראה משהו בגלל שהוא מקסים/חכם/כיפי בטירוף ודבר שני לצאת עם כדורגלן שלא נראה משהו בגלל שהוא כדורגלן... ופה ההבדל

pain is MY love

New member
סטית מהנושא...

לא שאלתי על לצאת עם מישהו שהוא מכוער אבל יש לו אופי טוב שאלתי על לצאת עם מישהו שהוא לא בהכרח מכוער אבל הוא "לא בדיוק הטיפוס שלי" רק משום שהוא מפורסם או עשיר...

מיטללל

New member
מכוער ואופי טוב הייתה רק דוגמא

בכל מקרה, אצלי זה חד משמעי. אני לא אצא עם מישהו רק כי הוא מפורסם, רק כי הוא עשיר או רק כי הוא נראה טוב. (ובטח ובטח לא בגלל המקצוע שלו) כמו שאמרתי, צריך להיות מכלול מסויים/רגש מסויים.

אין מצב שאני אצא עם מישהי רק

בגלל המקצוע שלה. יצא לי להיות עם קצינה, אבל היה בה הרבה מעבר לזה.

liontamer

New member
לא נראה לי שיכול להיות משהו

יותר שטחי מאשר דבר כזה עד כמה אפשר להשתרמט בשביל סוג של תהילה? כל הרעיון של להיות עם מישהי זה לא שייהיה לך כייף וטוב איתה? לאון מעדיף למיין מאשר סתם ל*יין

pain is MY love

New member
אתה יודע מה אומרים

"מי שממיין לא מזיין.." אבל זה סתם לא קשור כי היה בא לי להגיד את המשפט הזה...

Cobe Anan

New member
היית יוצאת עם מישהו כי יש לו כסף?

היית שוכבת איתו כי יש לו כסף? היית שוכבת איתו בשביל לקבל משהו מהכסף הזה? היית שוכבת עם סתם מישהו בשביל לקבל תמורה חומרית? ואיך זה נקרא?

Cobe Anan

New member
המשך..

זה לגבי העניין של יחצ"ן או סלקטור. לגבי כדורגלן או רקדנית בטן... כל אחד ומה שהוא מחפש בקשר. טוב לך להיות עם כדורגלן אהבל ולא עם עורך-דין פדלאה? סבבה. אפשר להבין. רק לא בשביל כסף.

pain is MY love

New member
לא הבנת

לא שאלתי על כסף. לא אמרתי שאמורים לקבל איזשהי תמורה חומרית על זה... רק עצם הידיעה שאתה יוצא עם מישהו שהוא מפורסם או עוסק במשהו שממש מושך אותך... לא אמרתי שאתה מקבל חלק מהכסף שלו...

למעלה