שאלה שאלתית...

pain is MY love

New member
שאלה שאלתית...

אני אכתוב בלשון נקווה אבל השאלה מיועדת לשני המינים... נגיד ומישהו שאת מכירה הרבה זמן והיית מאוהבת בו בטירוף והיה לך קשר איתו ובוא נגיד שאת עדיין מוכנות לתת לו חצי מלכות אם לא את כולה... מוכן לבגוד בחברה שלו איתך... איך תקבלי את זה? מחמאה כי למרות שיש לו חברה הוא עדיין מעוניין בך... או פגיעה כי הוא פשוט משחק איתך למרות שיש לו חברה... אל תדאגו אני לא התפתתי במקרה הזה... אבל מה אתם הייתם מרגישים במקומי?...

לא חשבתי שאת דיסלקטית

אם בחורה (ולא משנה כמה אני רוצה אותה) תבוא ותגיד לי שהיא תבגוד בחבר שלה איתי, אני אבין ש(ותסלחו לי על זה)היא חרא של בן אדם, ואני לא רוצה קשר עם בוגדים. וכן, זה נראה שהוא פשוט מנצל אותך, מצטער אבל הוא נשמע ממש בן אדם גרוע.

pain is MY love

New member
חחח ספר לי על זה...

אחרי שנים שאני מכירה אותו אני חושבת שהצלחתי לעלות על זה לבד... (לפני 4 שנים בערך...)

liontamer

New member
סליחה על הניסוח הנוראי

אבל הייתי אומר לו שידחוף אצבע לתחת ויילך לחפש אנשים שפלים כמוהו... לאון sgari pridatelnitsa!!!

Zoharrr

New member
המממ

לי זה היה עושה משהו. כי יש לי קטע נוראי עם אנשים תפוסים,או היה לי לפחות. עכשיו יש לי מישהו וזה ממש לא הקטע שלי. ובכל אופן החבר'ה מעליי צודקים שזה מעשה דיי שפל... רק דבר אחד, אם את הסכמת לו, ואת רוצה את זה כמוהו, הוא לא מנצל אותך. או שהוא כן, אבל גם את מנצלת אותו לשם הצרכים והרצונות שלך... וכל עוד לא תקשרי אליו לא תיפגעי מזה.

pain is MY love

New member
בואי נגיד ש...

זה לא שהוא נפל עליי מהשמים... אני מכירה אותו כבר 4 שנים ועברנו ביחד כמעט כל דבר אפשרי... הוא היה האהבה הראשונה שלי ומאז ומתמיד ידעתי שהוא קקי של בן אדם אבל לא תמיד שולטים במה שהלב מחליט להרגיש... בכל מקרה רק רציתי לציין את זה כדי שתבינו שיש לו נסבות מקלות...

סבבה

אבל אם את עושה את זה תשמרי על הלב שלך כי זה נשמע שיש לך הרבה אליו ואני לא בטוחה שזה יהיה טוב אם תשכבו ואז תתאהבי בו בזמן שהוא רק רצה אותך לסטוץ מהצד....

pain is MY love

New member
הכוונה היא

שכבר נפגעתי ממנו בעבר לא שהייתי איתו עכשיו בזמן שיש לו חברה..

הממ טוב.. קחי תשובה..

שאלה יפה.. יש מישהיא שחשבתי שהצלחתי להדחיק את עצם קיומה... אבל הסתובבתי בקריון שבוע שעבר ובפוקס קלטתי אותה עובדת שם... אז הלכתי דיברתי איתה.. וכל ההדחקה יצאה לי החוצה.. קיצר הממ בואי נגיד שאם היא היתה אומרת ומציעה לי דבר כזה... המממ ושתביני אני בקושי נישקתי אותה על הלחי עד היום... אני מחכה לרגע הזה של להסתכל לה בעיניים ( הכחולות המהממות ) ואז לאט להתנשק איתה.. אני מת שיהיה לי רגע כזה איתה.. אבל... אם היא הייתה מחר באה אלי ואומרת לי דבר כזה... הייתי אומר לה לא.. אם תרצי משהו רציני אז בכיף.. אבל ככה..? הממ אפילו שהיא פצצה.. אני רוצה לחשוב שלא הייתי הולך על זה.. מה שאת לא תעשי.. רק תדעי שאם את הולכת לשחק איתו ברופא וחולה קצת.. אז באופן סופי לא יהיה לך אצלו סיכוי למשהו רציני.. ואם באמת את רוצה ממנו משהו.. תסרבי.. אני בטוח שתוכלי למצוא בנתיים איזה כדורגלן להתחמם איתו קצת בחורף.. ( ואם ממש קר.. שתי וודקה.. ) ואם ממש ממש קר.. תפעילי מזגן או תנור..

למעלה