שאלה שאלתית...

רונאסטל

New member
שאלה שאלתית...

יש לי מראה באמבטיה שהיא מקובעת לקיר. המראה התחילה להתקלף בצדדים וחשבתי לצפות אותה בצדדים, גם כדי שהמצב לא יחמיר וגם כדי לכסות את הגועל... יש דרך להקשות פימו באוויר? (עם פאן או ברנר?) יש רעיונות אחרים לציפוי?

nulichi

New member
כמה רעיונות

למיטב ידיעתי אפשר להקשות פימו עם מייבש שיער אבל לא ניסיתי והאמת לא נשמע לי כמו רעיון מוצלח- גם הרבה עבודה וגם לא הייתי רוצה להיות קרובה כל כך לאדי הפימו. רעיונות לציפוי- פה יש חימר שמתקשה באוויר ונראה מאוד דומה לחימר פולימרי, אולי יש כאלו גם בארץ (יש פה כמה סוגים, מצרפת לינק של הפופולרי בינהם). אפשרות נוספת זו דאס. חברה שלי ציפתה איתו מסגרות לתמונות ואחרי הייבוש צבעה, הוסיפה ציורים ויצא מקסים, אפשר גם לשלב חותמות או הטבעות למינהן.

רונאסטל

New member
תודה!

חשבתי על זה אבל לדאס יש מרקם שונה, ולא נראה לי גם שהוא כל עמיד לאדי מים באמבטיה.

עם מייבש שיער זה לא טוב

ניתן לאפות חלקית עם אקדח אמבוסינג אבל בדרך כלל לאחר בעובדים עם אקדח אמבוסינג את ההקשייה הסופחת עושים בתנור. הייתי בוחרת חומר אחר במקרה שאת מספרת עליו

יש לי רעיון!!!!

אולי תכתחי מלא פרוסות של מילפיורי ותבשלי אותם ואז תדבקי אותם למראה בסוג של קולז בעזר דבק חם או משהו בסגנון.

רונאסטל

New member
נשמע רעיון טוב, אבל...

המראה ענקית. זה נשמע לי כמו עבודת נמלים, ואיך אני "אמספר אותם" ? אני חייבת קודם לשים אותם על המראה כדי שיקבלו את הזווית הנכונה. אח"כ למצוא את הסדר הנכון של החתיכות... נשמע לי בלתי אפשרי...

למעלה