שאלה שאלתית

pain is MY love

New member
שאלה שאלתית

אז אני והאהוב ממבט ראשון שלי הכרנו קצת (3 ימים זה באמת קצת), יצאנו פעמיים אבל עדיין קצת קשה לי לפענח אותו... בינתיים אני מודיעה לכולם שהם יכולים להתחיל בקניית בגדים לפני החתונה שלנו כי הרי מצאתי את בעלי לעתיד.. גם יפה, גם חכם, גם בוגר ועמוק ומעניין.. גם לא משחק כדורגל וגם מהפנט אותי בכל המובנים... אבל.. הוא בן 25 אוטוטו ואני לפני שבוע חגגתי 20.. אני ידועה בתור אחת שאין לה בעיה לצאת עם בחורים שגדולים ממנה אפילו ב-10שנים (והיו דברים מעולם כשנאי עוד הייתי בת 17 ו-18...) אבל דווקא עכשיו כולם רוצים לבאס אותי וכל החברות שלי והידידים שלי (שחלקם גם בני גילו) פשוט מרגישים צורך עז להגיד לי את האמת לאמיתה ולספר לי שכל מה שהוא רוצה זה סקס ותו לא... הם לא מכירים איתו ואין להם יותר מדיי סיבות ללכלך עליו אבל ידיד שלי שגם אוטוטו חוגג 26 הודה שבגילו הוא מחפש לקשר רציני רק בחורה שהיא כבר אחרי צבא ואחרי טיול ויש לה איזה כיוון בחיים ולא צעירונת שעוד יש לה שנה לשחרור... חשוב לציין שסקס לא היה בינינו והוא גם לט ניסה שום דבר אבל דאג לספר לי שכשהוא רק מחפש לזיין מישהי הוא אומר לה את זה בכנות (ואני עדיין לא שמעתי אותו אומר לי את זה) אבל האם באמת אין תקווה?!?! שאני אפרוש כבר מעכשיו?...

נועם m

New member
ממש לא

זה שיש לך ידיד בן 26 שבמקרה מחפש משהו אחד, עוד לא אומר שגם השני מחפש אותו הדבר. יש אנשים שחשוב להם להיות עם מישהו שנמצא "באותו מקום בחיים", בדיוק כמו שיש כאלה שחשוב להם להיות עם מישהו שיש לו את אותן דעות פוליטיות או משהו כזה... אם הבחור מוצא חן בעיניך, אל תתני לעניין הניסיון לעמוד בדרכך. ומעבר לכך, לא עלה בדעתך שאולי הוא מוקסם ממך בדיוק כמו שאת ממנו?

הממ..

לפי 3 השורות האחרונות הוא לא רציני.. משפט של חרטטנים.. אבל.. הממ מי יודע אולי בסוף באמת יהיה משהו.. את עדיין לא מכירה אותו.. ( וגם לא קצת..).... הטעות הגדולה שכולם עושים היא שכשהם מכירים מישהוא הם חושבים עליו.. ואז מרוב שהם חושבים עליו.. הם חושבים שהם באמת מכירים את אותו הבנאדם.. הרי אצלם במחשבות הוא מושלם.. זאת הטעות הגדולה של כולם.... אצלי כבר לא.. למזלי.. תני לזמן לעשות את שלו.. ולומר את שלו.. וחוץ מזה.. את לא יודעת שאנשים קנאים.. רואים זוג שכיף לו אז הם מקנאים ומנסים להרוס.. תני לזמן..

keren888

New member
לאאאאאאאאאאאאא!!!

לדעתי לא... תתני לו זמן.. גבר בגיל 25 אכן אין לו זמן למשחקים וכן הוא יחפש בחורה צעירה.. רק את יכולה לדעת מה הוא מחפש.. ותאמיני לי שבתוך תוכך את יודעת את זה את מחפשת תשובות חיוביות..מסביב.. לא.. את איתו רוב הזמן.. את יושבת לידו.. נחה..שוכבת..מדברת..ישנה..יוצאת..את היחידה שיכולה לדעת מה הוא מחפש..תראי לפי מה שהוא מדבר ועל מה.. מה הנושאי שיחות שלו.. אפילו לדעתי אם הוא מוציא אותך הרבה זה מראה משהו ולא אלה שמעדיפים להשאר בבית..אילו סתם דוג'..רק את מאמי יכולה לדעת.. וכן.. יש דבר כזה שגבר בן 25 מחפש סקס.. אז תנסי לפענח אותו.. ואת יודעת מה אפילו תדברי איתו על זה.. למרות שכמובן שהוא יגיד לך שלא.. ולי היום מקרים שאמרו לפנים שכן.. תראי..תצאי איתו תני לו להכיר אותך וקחי הכל בעירבון מוגבל..אל תצפי לכלום..תנסי לכבוש אותו..ואז אחרי כן דברי איתו.. סתם כמה עצות.. דעתי בלבד!

pain is MY love

New member
את לא מבינה

אני מכירה אותו 5 ימים.. בעיה להכיר לעומק בן אדם בתקופה כזאת.. בגלל זה שאלתי בכללי מה אתם חושבים כדי לקבל לפחות כיוון..

keren888

New member
אבל..

לכן אמרתי תצאי איתו עוד.. וכך תוכלי להכיר אותו.. ואפשר לזהות גברים..

TheWhiteTigris

New member
לאאאאאאאאאאאאא!!!!!

הוא לא כדורגלן?!!?
סתם סתם צוחק... באמת, רק צחקתי... תניחי בבקשה את הסכין... נו, בחייאת באמת שצחקתי!!

למעלה