שאלה שאלתית

giovanni 85

New member
שאלה שאלתית

במידה וחבר טוב נוסע לטיול בקובה, אם הוא יקנה סיגרים שם. ייתנו לו להביא אותם לארץ? יעשו בעיות במכס? משהו? אני לא מדבר על כמות גדולה מדיי, עשרה סיגרים לערך...

שור3

New member
מנסיוני בקובה

הסיגרים ברחוב הם במרבית המקרים זיוף ללא שייכות לתוויות שלהם. הוצאת הסיגרים מקובה (1999) הייתה מוגבלת לקופסא של מקס 590 יחידות ממליץ לרכוש בחנות מוכרת

מני.ת

New member
אני ממליץ על דיוטי פרי.

מאחר ושם הסיכוי לקבל משהו מזויף קטן.

900000

New member
אם מותר לי לתקן ממה שידוע לי אז:

מקובה מותר להוציא רק 23 סיגרים,כך נדמה לי. ולגבי הדיוטי פרי ,בארץ כמדומני הכל תקין וללא זיוף,אבל לא פעם יצא לי לפגוש סיגרים מזויפים בדיוטי פרי מהמכובדים כמו באיטליה בתוך חנות מפוארת. 900000

מני.ת

New member
מאד מפתיע.

איך בדיוטי פרי לא קונים מיבואן אמיתי ומהימן. אתה בטוח בממצאים?

שור3

New member
הייתי קונה הרבה בארץ

לאחרונה הם יקרים באופן לא מובן גם בטורקיה וגם ביוון המחירים טובים יותר

tcbelvis

New member
עד לפני מס חודשים הכרם היה היבואן

של הסיגרים הקובנים..לפני מס חודשים היבואן חזר להיות דוידס ועם החלפת היבואן עלה המחיר באחוזים גדולים.אני משער שהסיבה העקרית שרוב תחום העיסוק של הכרם הוא באלכהול ודודיס מתעסק רק בטבק ולכן המחיר של הקובנים עלה בצורה ניכרת

giovanni 85

New member
שמעו הפורום הזה לא מת

כמו שכולם חושבים! אתם בעצם יושבים פה, קוראים אותו שוב ושוב - ורק מחכים שיבוא מישהו וישאל שאלה!

תשובה

מקובה אפשר להוציא סיגרים שנרכשו בחנות רשמית עם קבלה בסכום של עד 50K$! הבעיה כמובן היא עם המכס בארץ... מחירי הסיגרים הרשמיים בקובה, זולים בכ 25% מדיוטי פרי ממוצע באירופה. מחירי הסיגרלות גבוהים יותר מאירופה. ניתן לרכוש סיגרים לא רשמיים, מעשי ידי אומן, ללא חבק. השניים האהובים עלי הם לייבה שחנותו נמצאת בתוך מסעדת לסיסיליה בשכ' מיראמר, והשני הוא ריי, שמנהל את החנות במלון הסיגרים בהאוונה ויחה. הסגנון של ריי דומה למונטה כריסטו, ללייבה יש סגנון ייחודי ומדהים, יש האומרים שהסיגרים שלו הם הטובים בעולם. סיגר של ריי, מקביל (ואף טוב יותר) למונטה כריסטו מס' 2, יעלה 3$. הסיגרים של לייבה קצת יותר יקרים. את הנ"ל לא ניתן להוציא (לצערנו) כאוות נפשנו, אלא עד 23 יח' פר כבודה. ההמלצה היא לבוא עם כמה שיותר תיקים... לא לקנות ברחוב, אלא אם אתה אוהב לעשן עלי בננות...

byrdparis

New member
../images/Emo45.gif

תשובה ממצה . מסכים כל כך על הסיגרים של ריי !

למעלה