שאלה שאלתית!!!!!!!!

לייקית1

New member
שאלה שאלתית!!!!!!!!

יש לי שאלה.............. מי שומע שומליק טיארררררררר???????????????. אוהבת like it

מי?????????????

מי זה הבנאדם הזה בכלל????? מאיפה הבאת את השם הזה?? מחבבת חלקית חחח סתם אוהבת.. יעל

לייקית1

New member
לעידו ה´ (?) ויעלללללל

שמוליק טיאר יש לו תוכנית מדהימה ב-103 fm שמעו תוכנית נורא טובה ימים א´-ה´ שעות 8-12 בערב 103fm! אתםםם תאהבו את זה ...(נראה לי) אוהבת like it

Dalvikos

New member
אני לא שומע אותו, אבל מסתבר

שיש אנשים מסוימים בפורום הזה שחושבים שאני מזכיר אותו... נכון קטי?

אתה בכלל לא מזכיר אותו !!!

או שבעצם כן
חח רייגע אני אסתכל בתמונת פספורט (כן שניה, אני משוויצה שלי יש... ) טוב נו אתה דיי דומה לו בעצם.. רק שהוא יותר יפה
~שירעע~

שדוניתה

New member
לי יצא כמה פעמים

לשמוע את התוכנית... גם שידרתי איתו מהאולפן... והעלו אותי לשידור ... ממש נחמד -שדו-

לייקית1

New member
שמוליק טיאר הוא אחד האנשים

המדהימים ביותר שאני מכירה טוב לא כל כך חוכמה אני מכירה מלא כאלה---אתם כאלה--- עידו יעל שדונית יעל גלית טופי ומתו וגם מנהל הפורום תומר נדמה לי אוהבת like it

שדוניתה

New member
אתה פשוט לא מסוגל אע?

אתה לא מסוגל לשמוע ביקורת אחת טובה למה כל כך הרבה פסימיות??? למה להיות כל הזמן שלילי?
-שדו-

אני שלילי???

מה פתאום אני פשוט... לא יודע אני מתוסבך ! באהבה ושנאה רבה עידו יהוה טל

שדוניתה

New member
אתה... אתה...

בעל פיצול אישיות זהו בידיוק פיצול אישיות סכזופרני ביותר התרופה היחידה זה לעזוב את קט השטן
יו לךמה אני יורדת על עצמי ? אתה רואה גם אני סובלת מפיצול... -שדו הפיכו(פטית)לוגית מנתחת האופי-

tofy

New member
לא..עזבי-כבר התרגלנו שהוא כזה

לא תרופות ולא טיפולים...שום דבר לא יעזור לו! זה יהוה שלנו ועם זה צריך לחיות... אחרי הכל תראי איזה עולם הוא ברא לנו! (אם בכלל...)

איזה יופי

אני כתובה פעמיים!!! תקנאו.. אני מדהימה פעמיים.. רגע ואיפה דלית? יעל

לייקית1

New member
יעל...יעל....ושוב יעל....

יעל............יו יעל אני מה זה מצטערת שכחתי אותך יעל like it

שמאלני

New member
אני שומע שמוליק טיאר ../images/Emo13.gif

הוא בן אדם ענק,מת עליו. עליתי לשידור פעם אחת,הוא ממש בן אדם גדול.

למעלה