שאלה שאלתית.

redcliff

New member
שאלה שאלתית.

היכן ניתן להשיג תקליט שלישי של לד זפלין בת"א\ירושלים? גם יד שנייה. (נוסו מרבית החנויות באיזור דיזינגוף...ואין שם:( )

IamAR

New member
היית באוזן השלישית מול הסנטר?

אין מצב שאין שם

redcliff

New member
אין שם...

+התקשרתי ל99% מהחנויות בת"א... גם שם אין:((( מישו משו,אני מותשת....

FunkyMonk

New member
אולי אולי במקרה

תוכלי למצוא ב"קצת אחרת" בדיזינגוף.. בדקת שם?

weird dust

New member
זאת הבעיה עם יד שניה

יד שניה זה לא מה רוצים זה מה מוצאים. אני ממליץ לחפש כל פעם, או לבקש שירשמו אותך. אני מגיע פעם בחצי שנה לחנויות תקליטים ומחפש מידי פעם בגראג' סיילז. זאת הדרך היחידה למצוא דברים בארץ. יש את האופציה של אי ביי, שם המחיר בדרך כלל חצי מהארץ (כל החנויות גנבים!). אבל אף פעם לא ניסיתי אותה ולכן אני לא ממש ימליץ עליה.

M e n s R e a

New member
צליל?

כן, אני יודע, לא הכי זולים, אבל הם נוטים למכור אלבומים של לדזפ במחירים די זולים. לפחות את הראשונים. וזו עוד דוגמה לכך שאיכות לא מתבטאת במחיר.

JumpInTheFire

New member
לא ידוע לי שיש שם תקליטים

בכל מקרה, בזמן האחרון אני רואה שם הרבה אלבומים במחירים טובים דווקא

IamAR

New member
יש בשנקין 18 חנות נחמדה מאד

בשם קרמבו חנות דיי קטנה אבל עם מבחר תקליטים עשיר אני כמעט בטוחה שראיתי שם את זפלין השלישי אבל אני לא יכולה להבטיח שזה לא מיד שנייה

redcliff

New member
סיכום:

לצערי לא מצאתי אף חנות אחת שיש ברשותה ברגע זה את התקליט ה3,למרות זאת קיבלתי מסר מבן אדם שמעוניין למכור לי את התקליט הנ"ל תמורת 20 שח שזהו אחלה מחיר... עכשיו יש בעיה קטנה ,היא המרחק שעליה אצתרך להתגבר.הרי מה לא עושים בשביל התקליט ה3 של לד זפלין אה?? תודה ענקית לכל העונים,הערתם את עיני לעוד חנויות שלא התקשרתי אליהן מקודם. העסק הושלם->יום ריאשון תקליט. ושוב תודה ענקית לפורום המכובד הזה.!! הידד:) אסיה:p

M e n s R e a

New member
תתחדשי

ושם יפה יש לך. רק אני מקווה שבכרטיס שלך משהו לא מעודכן כמו שצריך, כי להיות נשואה בגיל 17 נשמע חתיכת פרויקט

תתחדשי :]

בכל מקרה אם תרצי לקנות עוד תקליטים בעתיד, יש בשוק הפשפשים דוכנים וחנויות שמוכרות כאלה של כל מיני אומנים מתקופות שונות.

למעלה