שאלה שאני בטוחה שחשבתם עליה...

שאלה שאני בטוחה שחשבתם עליה...

נכון ששינו את הקלינגונים מTOS לTNG? זה מילא, למרות שזה מספיק גרוע. אבל למה כשהפיקו את אנטרפרייז לא חזרו לקלינגונים הישנים וקטעו את הרצף הגיוני, הרופף גם ככה?

oblique

New member
שכחת מהוירוס של האוגמנטים?

נו נו נו.. נכון שזה רק בעונה הרביעית ועדיין... יש לי הרשה שזה התבשל די בהתחלה הקטע עם הוירוס... וחוץ מזה האמת הפשוטה שכולם יודעים היא שבשנות ה60 לא היה כסף למסכות ולכן לא היו להם רכסים אלא רק זקן ושפם "קלינגוניים" ומהסרטים כבר היה כסף ונוצרו להם ה"רכסים" ובאנטרפרייז היה כסף אז למה להחזיר אותם למצבם הישן? עדיף את הקשקוש על הוירוס (שמוזכר בDS9 כהשערה של באשיר כשהוא שואל את וורף מה קרה למה אין לקלינגונים פה רכסים? בפרק הרימיק על הטריבלים מהTOS)

לא שכחתי

אבל החרמתי את אנטרפרייז. מישהו מוכן ללמדני פרק בתולדות הקלינגונים? לא ידעתי שהם אפילו ניסו להסביר את הענין...

n i v1

New member
חרמות זה עניין אישי טאשה

לכי תראי את הפרק, הוא נהדר

itstzar

New member
כן, באמת הגיע הזמן שתעשה את העבודה שלך

ותחנך את האשה שלך כבר
סתאאאם, אבל טאשה, באמת, תראי כבר עונה 4

Bajoran Priest

New member
כן !

ואחרי זה באפי
את שבע העונות
לפחות שלוש פעמים
בחמש השנים הקרובות

Bajoran Priest

New member
אהמ

לא הייתי אומר שזה כ-ז-ה פרק נהדר (שני פרקים, למעשה). עצם הרעיון פשוט מגניב, וכתוב לא רע. (ואני מניח שהייתי אומר אותו דבר על עונה 4 ככלל, כשאני חושב על זה בדיאבד)

n i v1

New member
אוהו

הייתי מתיישב לראות עונה 4 שוב, רק בגלל שאת שאר הסדרה הדחקתי ממש עמוק. אני פשוט חושב ששאר העונות יביכו אותי. אבל זה רק אני, אני יודע שיש פרקים נהדרים בשאר העונות, אני יודע כי בעצמי כתבתי עליהם

AKIRA972

New member
ודווקא את העונות הראשונות תקצרת באתר שלך

אנטרפרייז ישראל - אחרי זה הפסקת - חבל... בייחוד עונה 4.

subatoi

New member
דווקא כן היו שם

(שם=בעונה 4) כמה פרקים נהדרים. היו כמה "פשוט מגניבים וכתובים לא רע", אבל היו גם כמה נהדרים.

AKIRA972

New member
לא לראות אנטרפרייז עונה 4 זה פער בהשכלה

חובה לראות את העונה גם את לא אוהבת את הסדרה וזאת כדי לא להישאר עם חוסר ידע. אני באופן אישי לא צפיתי בכל TOS שכן בשבילי זו הסדרה הכי פחות אהובה עלי. כשייצא הסרט החדש אני אצפה בכל TOS לפני שאראה אותו. בשביל עונה 4 אנטרפרייז ראיתי במיוחד כמות נכבדה של TOS ולו כדי להבין את ההקשר - אני מניח שאפשר להתאמץ ולעשות גם ההפך.

הלו, יש תור!

יש סדרות אחרות שבוער לי הרבה יותר לראות. השכלה?... בוא לא נגזים, כן?

subatoi

New member
נראה לי שהכוונה היתה

"בהשכלה הטרקית". לא צריך להגזים בהיבהלות.

AKIRA972

New member
בהחלט- הרי זהו פורום מב"כ הלא כן?.....

לא לראות סדרה בהחלט נכנס להגדרה...

למעלה