שאלה שאני מאוד מקווה שיענו לי עליה בחיוב.. =/

snitzi

New member
שאלה, אני מקווה שהתשובה תהיה חיובית...

כתשגמר העונה השנייה, יהיה שידור נוסף של כל העונה? לא הספקתי לראות את הפרקים ופספסתי הממווןןן!!! אווף זה כזה מבאס =/ אני מקווה שישדרו את העונה עוד פעם..

snitzi

New member
שאלה שאני מאוד מקווה שיענו לי עליה בחיוב.. =/

כתשגמר העונה השנייה, יהיה שידור נוסף של כל העונה? לא הספקתי לראות את הפרקים ופספסתי הממווןןן!!! אווף זה כזה מבאס =/ אני מקווה שישדרו את העונה עוד פעם..

רעותוש02

New member
אתם קולטים שכבר פרק

20 לא הגיוני...כבר עברה חצי שנה?מתי התחילה העונה השניה?

darklighter

New member
כן באמת עבר נורא מהר../images/Emo2.gif../images/Emo190.gif

אני רגילה לראות בארה"ב עם כל הפגרות שאז זה באמת נמרח לחצי שנה ויותר...הבעיה שככה אני זוכרת פחות
אז עכשיו אני שומרת את הפרקים על המחשב יותר... העונה השנייה התחילה באוגוסט או ספטמבר ביס לא?

רעותוש02

New member
איף זה יכול להיות?

עם התחיל בחודש9[ואני חושבת שהתחיל ב10] ואנחנו ב12...זתומרת שעברו רק 3 חודשים... אבל כבר עברו 20 פרקים ו טוב לא חשוב טעות שלי...עברו "רק" שלושה חודשים

darklighter

New member
אז זה התחיל בסוף אוגוסט יותר הגיוני../images/Emo190.gif

בכל מקרה יש פרק חדש כל שבוע כך שכל חודש יש 4... אז חמישה חודשיםX 4 פרקים=20

darklighter

New member
כמו שאני מכירה את יס אז יהיה../images/Emo190.gif

באמת השאלה מתי... הם בטח יעשו ברצף לפני שיתחילו עם 3....אבל הם בטח יתחילו עם 3 נורא מאוחר
גם בגלל השביתה והכל
ועל טבעי זה אחת הסדרות שחורשים עליהם בש.ח הכי פחות [חוץ מבזמן השידור שיש כל פרק באיזה 10 שידורים ואין לי מושג איך פיספסת] אבל אני לא כזה יודעת כי אני רואה במחשבXD

יאו גם אני חולה על קרמבו!!!

תביא לי קופסת קרמבו אני אוכל הכלל (רק קצת משמין ;) ) חולההההההה על קרמבו =))

darklighter

New member
זה שלח לך פעמיים../images/Emo12.gif אני מניחה שהבעיה../images/Emo190.gif

הייתה בתפוז כי גם אצלי או שלא נשלחות הודעות או שהן נשלחות פעמיים ויותר... *הולכת לשרשר*

snitzi

New member
כן האמת שהייתה לי בעיה עם ההודעות

לקח מלא זמן עד שזה שלח ואז זה כתב שיש בעיה אז שלחתי עוד פעם ומסתבר שההודעה הקודמת כבר נשלחה XD חפיף, העיקר שהיא עלתה פה בסוף =]

למעלה