שאלה שאף פעם לא העזתי לשאול

The Shoe

New member
שאלה שאף פעם לא העזתי לשאול

למה היה את המעבר הזה מעונה 4 ל5? זאת אומרת שרוה השחקנים עזבו, ושינוי קונספט. תמיד תהיתי...

את באמת לא שמת לב?!

כבר התחיל לשעמם!! כל כך שנאתי את העונה הרביעית,היא נראתה לי הכי ארוכה... כבר היה נמאס לי ואפילו התחלתי לשנוא את בלן... אז הם שינו הכל בדיוק בזמן... הסיבה שלהם היא בטח בגלל שהם ראו שהעלילה, המעון, השחקנים כבר לעוסים והגיע הזמן לפרוש. עשו בשכל. חוץ מזה שהעונה החמישית הייתה הכי יפה...

shiran232

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo29.gifאני לא חושבת שזה בדיוק ככה...

לא היה כל כך! משעמם. נראה לי שהם רצו לעשות שינוי כדי שזה לא יהיה כל הזמן במעון הזה... ואז בסוף העונה הרביעית הם כבר אמרו שכולם גדלו והקימו משפחות..

The Shoe

New member
אותך זה התחיל לשעמם!!

אני תמיד טענתי שהעונה החמישי הכי גרועה... היא גם הייתה הכי ארוכה [ועל כן גם הכי נמתחת] והסוף שלה בכלל היה מעצבן והזוי למדי... אז זה הכל עניין של דעהP:

YaEl 15

New member
העונה ה-6 הכי נמתחה !

אני זוכרת שהיו פרקים, שחשבתי אחריהם 'וואו, שום דבר לא השתנה בפרק הזה. הכל פשוט נשאר בדיוק אותו הדבר'. לא הייתה שום התפתחות עלילתית משמעותית ביותר מידי פרקים..

אני לא השתעממתי

ששמעתי שכל העלילה הולכת להישתנות ניכנסתי לדיכאון למרות שעכשיו אני מעדיפה את העונות האחרונות

0chiquitita0

New member
גם אני הכי אהבתי את השישית

ועונה 2 הייתה הכי ארוכה מבחינת פרקים לא 4

כי עונה 4 היתה אמורה להיות האחרונה

לא היתה אמורה להיות עוד עונה, בלן עזבה וחשבו שקטנטנות תיגמר. אחר כך החליטו להמשיך אבל בלי בלן זה כבר היה שונה ובגלל זה שינו הכול.

למעלה