שאלה שבטוח תהיה לה תשובה מובנת מעליה לרובכם:

ToonArmy1

New member
שאלה שבטוח תהיה לה תשובה מובנת מעליה לרובכם:

הסתכלתי בגרפים של ה"מקצוענים" של פול טילט בSHARKSCOPE ואצל רובם הגרף רק יורד ויורד, איך זה יכול להיות?

shaywh

New member
לא מזה הם מתפרנסים

וההתמחות של רובם היא לא בטורנירים אלא בקאש ובכל מקרה יש אנשים שמתמחים בטורנירים אונליין ובכל המאפיינים הקטנים שלהם יותר מהמקצוענים. והתשובה הזאת לא מובנת מאליה בשבילי בכלל אבל זה ההסבר הכי טוב שיש לי כרגע. יש גם טורנירים שהם מחוייבים להשתתף בהם אבל הכמות שלהם זניחה לדעתי. בכל מקרה חפש את הגרף של kennl כדי לראות מקצוען טורנירים.

LamLamos

New member
לא מבין מה אתם תופסים כ"כ מכל ה"מקצוענים"

זה פשוט אנשים שיש להם מלא כסף והם יכולים לשחק איתו פוקר.. יש בודדים שהגיעו מסכומים נמוכים להרוויח מאות אלפים והם באמת מקצוענים. ג'ו קאדה הזה נחשב מקצוען וזכה באליפות העולם ותראה איזה משחק מביש הוא הציג שם. ורק היום ראיתי בטלויזיה בשולחן גמר בwpt מישהו שזרק מלכות במהלך גרוע של ילד שהתחיל לשחק רק אתמול.. קשה להיות מקצוען במשחק ש80% ממנו זה מזל.. ואתם יכולים להגיד שזה לא נכון אבל עובדה שכולם פה אוכלים באד ביטים על ימין ועל שמאל ושבפוקסטארס היד העדיפה תמיד מפסידה

shaywh

New member
ג'ו קאדה לא שילם 10000$ מהכסף של אבא שלו

כדי להיכנס למיין איבנט. הוא עשה הרבה כסף בקאש אונליין וזכה גם בטורניר אחד של 750K guaranteed ובאירוע WCOOP, שתי זכיות ששוות כל אחת יותר ממאה אלף דולר. נכון שקשה להיות מקצוען במשחק עם הרבה מזל בטווח הקצר שדורש משמעת עצמית אבל זאת הסיבה שמשהו כמו 10% מהשחקנים מרוויחים קבוע... גם בפורום כאן יש אנשים שנמצאים ברווח בסה"כ, כולל למשל את המנהל היקר שלנו עם כל התלונות שלו שבכל זאת משך 10K פעם. ואני מאמין שגם כאן אם תבדוק תגלה שהאחוז של המורווחים הוא אותו דבר.

shaywh

New member
למען הדיוק

לפני המיין איבנט קאדה הפסיד סכום ששווה לכמה מאות אלפי שקלים ולכן הוא היה צריך שמישהו יממן אותו, מה שעלה לו בחצי מהרווחים ואולי תרם לחוסר הפחד שלו בשולחן הגמר. אבל הנקודה עדיין קיימת.

ToonArmy1

New member
לגבי ג'ו קאדה

לא יכול שלא להסכים ראיתי איך הוא שיחק שם בגמר מספר פעמים והוא עשה שם מהלכים ששחקן פוקר לעולם לא יעשה, הלך אול אין עם כל זוג פוקט נמוך.

2המרפא

New member
הוא שיחק רע אבל להגנתו יאמר

שהרבה מהמהלכים שהוא עשה היה כשהוא היה ממש קצר והוא היה מוכן להמר על לפגוע בסטים בשביל להתחזק. אין מה לעשות כשיש לך 8 או 9 בליינדים זוג 3 וזוג אס נראים מאוד דומה

Kgt1

New member
../images/Emo127.gif

כמות הסאק אאוטים בפיינל טייבל הייתה הזויה, אבל!! ברוב רובם של המהלכים היית יכול להבין לפחות את הלך הרוח של השחקן. לדחוף אול אין עם פוקט נמוך אחרי רי רייז יכול להיות הרסני, אבל לשחקן קצר לפעמים לא נשאר מה לעשות חוץ מלהמר... בטורניר חייבים הרבה מזל בשביל הניצחון. זה לא אומר שלא צריכים יכולת בשביל להגיע למצבים שבהם המזל ינצח לך את הטורניר.

Kgt1

New member
אם אתה משחק על סכומים גבוהים במשחק שאתה טוען

ש-80% ממנו זה מזל, אתה בעצם מסכים שאתה גמבלר?! אני מאמין שאנשים כאלה הם אלה בדיוק שמפרנסים אותי במשחקי הלייב בשנה האחרונה... אשמח להיפגש איתך לסשנים של הדס אפ, קאש טורנירים מה שבא לך, בכל סכום שבא לך, ונראה אם החוסר מזל שלי (שהוא קיים, לתשומת הקורא dark al
), והחוסר מזל שלך מתאזנים...

LamLamos

New member
אין קשר

אני לא משחק על סכומים כאלה גבוהים בכלל ככה שיש שם הרבה אנשים שעושים שטויות ועליהם אני מרוויח היום זה כבר הפך ל81% מזל אחרי שהפסדתי 2 טורנירים מתוך 3 עם אס קינג לאס ג'ק ומלכות לג'קים ואני ממש לא גמבלר את כל הכסף שאני משחק איתו הרווחתי בעצמי מגרושים בויקטור צ'נדלר הדבר היחיד שיש בו אולי קצת פחות אלמנט של מזל זה הדס אפ ואם אתה חושב שאני שחקן כזה גרוע להזכיר לך ששיחקתי נגדך בטורניר שהיה פה בפורום ולקחתי .. וכן היה לי הרבה מזל באותו טורניר וגם לך היה

b.o.b

New member
אם בנית בנקרול מגרושים

אז היה לך מזל? או שהפער של 19%(לדעתך) יכולת הוא מה שהשפיע? אם כן, אז כנראה שאפשר לנצל את היכולת. עוד משהו, רשמתי לאחרונה אחוזים ותוצאות לראות איך "אני רץ" - (כל פעם שאני רושם לטובתי ז"א שאני מוביל באחוזים). 80\20 לטובתי - 80% בדיוק. 20\80 לרעתי - 20% בדיוק. 30\70 לטובתי - 55% 70\30 לרעתי - 28% 60\40 לטובתי - 55% 40\60 לרעתי - 45% (המצב היחיד שהמזל לטובתי). 50\50 - 28% בקיצור, לא מעודד במיוחד - אבל יכול להיות יותר גרוע :)

LamLamos

New member
היה לי גם מזל

לקחתי טורניר של 8200 איש ובזה אתה חייב הרבה מאוד מאוד מאוד מזל ומי שיגיד אחרת חי בעולם אחר ואת הרוב הרווחתי מטורנירי דאבל אור נוטינג וזה גם יכולת וגם מזל וכמובן שחקנים שעושים שטויות .. בסוף לא משנה כמה טוב תשחק אתה תגיע ליד שאתה באול אין לפחות פעם אחת בטורניר וכאן המזל משנה ולקבל אסים שלמישהו יש קינגים זה לא מזל? ולקבל אס קינג בביג כשלסמול אס מלכה זה לא מזל? הכל זה לקבל את היד הנכונה בזמן הנכון

b.o.b

New member
אני לא אומר שיש מזל

יש מזל ולא קצת, אבל להגיד שלקבל את היד הנכונה בזמן הנכון זה גם מזל, מסכים איתך, אבל וזה אבל גדול. יש שחקנים שפריפלופ אתה כבר יכול לשים אותם על אסים קינגים, עושים לך 3בט מצחיק שהם ממש מבקשים שתדחוף הכל והם יוכלו להשוות, אז צריך גם לדעת מתי לזרוק ידיים ויש שחקנים שפשוט לא יודעים לזרוק ידיים ואת זה צריך לנצל, בסופו של דבר אתה "אמור" לקבל אותם קלפים השאלה מה אתה עושה איתם. ושאתה אומר "שחקנים שעושים טעויות" זה בדיוק העניין, לעשות פחות טעויות מהיריבים, אם הם עדיין עושים סאקאוט ויוצאים מזה , אין לך הרבה מה לעשות - רק לשים את הציפים בפנים כשאתה עם היד הטובה ביותר.

Shpirer84

New member
בקשר לאלמנט המזל..

אין בכלל ספק שיש בפוקר אלמנט של מזל שהופך לעיתים לחלק מכריע במשחק... קחו לדוגמא את השחקן הכי מוכשר הכי מיומן עם הרבה ניסיון בפוקר שאפילו מחזיק ביד אס קינג לפני הפלופ.....ממולו שחקן חלש ולא מנוסה שמחזיק אס מלכה - יד נחותה מאוד.....75-15 זה האחוזים.... אין ספק שהמהלך הכי נכון לעשות פה זה לדחוף אול-אין.... להזכירכם בשולחן האחרון בwsop main event זה לא עזר לשחקן מספר 1 בעולם פיל אייבי לראות את המלכה בריבר וללכת הביתה ..... אז ברור שמזל הוא חלק אינטגרלי בפוקר.... אז נכון שלשחקן מיומן ומקצועי לטווח ארוך ולאורך זמן המזל יהיה פחות ופחות מכריע אבל מספיק פעם אחת בטורניר אחד כדי להפסיד מיליוני דולרים........

Harleydude

New member
רק שפיל אייבי

לא הפסיד מיליוני דולרים אלא הרוויח כמה אחרי השקעה של כולה 10K. לעומת זאת אם דרווין מון יצטרף לסבב או ישחק קאש אפילו מעל 100NL...

Kgt1

New member
אני ציינתי שאתה שחקן גרוע?! אין לי רבע של

מושג בנוגע לרמה שלך בפוקר... אבל אם אתה משחק פוקר כל כך הרבה זמן, ואתה עדיין חושב שזה בעיקר משחק של מזל, אז אני לא יכול שלא להתאפק ולשאול מה אתה בעצם עושה פה?! אתה... מהמר?!?!!?? שזה... גאמבלינג! אין בן אדם אחד בפורום שאני "רואה" אותו בכמות ובמגוון הבד ביטים והסאק אאוטים שחטפתי בפול טילט בחצי שנה האחרונה, ואני עדיין לא אטען לעולם שזה משחק של מזל.. מקסימום, זה משחק שבו לי קצת חסר מזל(וגם זה די מופרך בסופו של דבר, כי גם לטובתי מגיע המזל הזה). בטורנירים באופן כללי אלמנט המזל הוא גבוה באופן יחסי מאוד - אתה חייב לנצח במירוצים, אתה חייב גם כנראה להביא סאק אאוט אחד או יותר (ולהפסיד כמה שפחות במצבים האלה). אבל בין כל אותן ידיים שהיה (או לא היה) לך מזל, אתה חייב למקסם רווחים בידיים חזקות, להוריד למינימום נזקים בידיים חלשות, לא להסתבך בידיים כשאין בזה צורך, ללחוץ בידיים כשיש את האפשרות, ועוד ועוד ועוד... פוקר הוא משחק יכולת עם אלמנטים בלתי נמנעים של מזל, שגם הם מתבטלים לאורך אינסוף ידיים (להלן "תוכלת"). לא 80% מזל ולא נעליים.

אתה מוכן להתערבות?

תבחר טורניר אקראי בפוקרסטארס ששנינו נצפה בו, כל פעם ששני שחקנים אול-אין אני אהמר שהיד העדיפה תנצח ואתה שהיד הגרועה. כל הימור 10$, מה אתה אומר? בפוקר יש לאנשים נטייה לחשוב שכשהם מנצחים זה בגלל יכולת טובה שלהם וכשהם מפסידים זה בגלל חוסר מזל לא הוגן...

Harleydude

New member
בסופו של יום

סטטיסטית כולנו פה מקבלים את אותם ידיים ואת אותם כמויות קולרים... קינגים מול אסים לפני הפלופ, סטים על סטים, נאט פלאש מול סטרייט פלאש (גם זה קורה) וכו'... גם אייבי אנטוניוס ודוואן מקבלים את אותה כמות קלפים\קולרים כמונו. ועדיין, בכל סטייק קיים יש קבועים שמרוויחים, דגים שתורמים, שוט טייקרים שעולים ויורדים (או נשארים) וכרישים שמכסחים. זה נכון לגבי 25NL כמו שזה נכון לגבי 500\1K. זה לא השערה או תיאוריה, זו עובדה. כל אחד פה מוזמן להיכנס לPTR ולחפש מי המרוויחים הגדולים מהמיקרו סטייקס עד הנוזבלידס.

למעלה