שאלה שדיי מעניינת אותי....

שאלה שדיי מעניינת אותי....

רציתי לדעת... האם לדעתכם בנים אוהבים יותר שבנות מיתלבשות חשוף או בנות שמיתלבשות לא חשוף...? אני מיתכוונת בנים שרואים מישהי במסיבה ורוצים להכיר אותה לקטע רציני לא לסטוץ של דפוק זרוק אז זה לא איכפת להם מיצידם שתיהיה ערומה... מה דעתכם? כעיקרון השאלה לבנים? מה אתם מעדיפים?

O Boy

New member
זה תלוי במראה הכולל...

אם היא מוצאת חן בעיניי או לא. זאת לא שאלה של לבוש. אני חושב שבנות שמתלבשות חשוף (מדי), חשופות יותר לרצון של דפוק זרוק ולא קשר רציני.

i l0ve u

New member
שיו אני תמיד שמה לב במסיבות שכל

הבנות הזנזונות שבאות עם חזיה ותחתונים רוקדות עם עצמן! אף 1 לא מתחיל איתן ולא כלום! חחחח צריך להיות זורמת כדי להשיג בנים ולא נותנת ואני אומרת את זה מתוך ידע של בנות כי כל הנותנות האלה סתם מנצלים אותם וכולם שונאים אותם ובעעע מצידי שכל 1 יעשה מה שהוא רוצה אבל חבל שהן הורסות לעצמן ת'תדמית והכל...!

חחחח אשכרה...

הולכים למסיבה רואים בנות ש"אין להן כסף לבגדים"... הולכות עם חולצות (אם אפשר לקרוא לזה ככה...
) שמכסות רק את הפיטמה... ומכנסיים.... אממ... דפוקותי... בצבע ורוד זוהר.. רוקדות לבד!!!

מאיה1983

New member
אז איך מאזנים??

אז מה לדעתכם השילוב המנצח? איך יודעים להתלבש בדיוק באמצע? לא חשוף מידי ולא חסוד מידי?

O Boy

New member
שואלים את החברה ../images/Emo3.gif ...

רק אם היא לא מתלבשת חשוף מדי, כמובן. שאלה קשה שאלת.

i l0ve u

New member
מאמי כל אחד יודע מתי הוא מגזים!

תאמיני לי חחח.... ברגע שתצאי עם משו שחשוף מדי את תדעי לבד שזה הגבול... ואת גם תראי איך כולם מסביב נראים ותביני חחח איכס שהייתי במסיבה בפורים היו שמה כל כך הרבה שרמוטות! וכולם לבושות דוחה עזבו חשוף אלא מגעיל! יעני מילא לובשת איזה מכנס דופק אותי עם חזייה או חצאית שרואים כבר ממזמן את החריץ מלמטה חח אז לפחות שזה יהיה אופנתי! יעני תתארו לכם את הבגדים הכי לא אופנתיים שיש בבדים הכי מגעילים שיש אבל בקצר יותר נכון קטנטן

למעלה