שאלה שדיי מעסיקה אותי...

shiRan WP

New member
שאלה שדיי מעסיקה אותי...../images/Emo39.gif

אולי זה ישמע טפשי אבל איך זה שסולן בלונדיני בעוד שזינה- בעלת שיער שחור וגם בוראיוס (סורי אם טעיתי באיות)

כי... ../images/Emo119.gif

כנראה שזינה או אבא של סולן היו בלונדינים בילדותם... חוץ מזה שסולן הראשון (לא הילד הקטן בפרק שאיב נולדה) הוא ילד ממש יפה ניראה לי שהוא כבר גדול היום.. למישהו יש תמונה של איך שהוא ניראה היום? כי הוא צריך להיות ממש חתיך! כן אז הוא מתאים לתפקיד, וגם יכל להיות שכשהוא יהיה גדול יהיה לו שיער חום... -שירן

X-na GIRL

New member
אוי זאת שאלה שמעסיקה אותי כל יום!

אני נפעמת שעוד מישהו חשב עליה! אוקיי סולן המקורי הוא הקיווי המהולל והחתיך דיויד טיילור, הוא בימינו בן 20 ואם ברצונך תמונה באת למקום הנכון! (0; תהני!

Dafi the Mighty

New member
הו דיוויד, דיוויד... ../images/Emo99.gif

טוב, בקשר לשאלה על סולן, תראי... לייסאוס היה... אההה, לא היה לו שיער כזה כהה לפי מה שאני זוכרת. אף פעם לא ראינו את אבא של זינה (לפחות כל מי שלא חושב שארס הוא האבא שלה,
) אולי לאבא של זינה היה שיער בלונדיני. אנחנו גם לא יודעים איך נראו ההורים של בוריאס, אז...

סמייילי

New member
ואיך אפשר בלי..

דיוויד טיילור aka סולן, גם שיחק בסדרה "the tribe"´ הקיווית.. ויש לו קוקיות.. שופו..

חשבתי על זה הרבה, אבל זה לא כזה

עניין. לזינה היה אח קטן בלונדיני, כך שהגנים קיימים. מה עוד שזה נכון שיש אנשים שהם בלונדינים בילדותם וכהי שיער בגיל מאוחר יותר. אפילו לי היה שיער בלונד פלטינה בתור תינוקת ועכשיו יש לי שיער חום כהה.

hilabg

New member
אתם שוכחים שצבע השיער של לוסי הוא

בלונדיני....

מרויליה

New member
לא חייב

שטויות..גם אח שלי היה בלונדיני שהיה קטן ועכשיו השער שלו כבר כהה ושני ההורים לא בלונדיניים.

בקשר לתמונות

התמונה של שירן בעלת השם המדהים (כמו שלי) שלחה מאוד יפה, סולן מאוד חמוד שם ו..היי הוא לא מת!!! חחחח התמונה השניה שמישהי שלחה שם- מה זה צריך להיות הוא ניראה שם כמו בת!!!

סמייילי

New member
ובקשר למה שאמרת.

התמונה הראשונה היא של הילה, עד כמה שידוע לי לא קוראים לה שירן..

למעלה