שאלה שהטרידה את מנוחתי...

Rnamon

New member
שאלה שהטרידה את מנוחתי...

אז מה באמת רוקיה עשתה בבית הכלא כל הזמן? לא תנו לה לעשות שם כלום...החדר היה ענקי...עם חלון אחד...ושירותים...זהו! והיא יושבת כל היום מול החלון...רוקיה....הלו...זה לא טלבזיה (וחוץ מזה כל הזמן שידרו רק את סול-ססיטי-נגוניל ג'אוגרפיק (דוקמנטרי על החיים בסול ססיטי מנקודת תצפית קבועה בראש המגדל...[למה באמת זה בראש המגדל? למה לא יכלו למקם את זה לטה...במיקום נוח...ככה שהם לא היו צריכים לעלות כל המדרגות האלה >.<!!!]...בטוח יש להם שם גםאיפה שהוא ערוץ הקניות....[לפנינו קטנה מהדגם המשופר ביותר...היא גם הורגת גם מקצצת מושלמת להחכנת סלט משמשת כמחזיקת כוסות וגם אם אתם ממש ממהרים משמשת ככרטיס טיסה לסול ססיטי..{מישהו הולך לנמל תעופה מבקש כרטיס לסול ססיטי אז הדיילת נותנת לו כרטיס וקטנה..."תהנה מהטיסה" ומרביצה לו בראש עם החותמת}]) בכול מקרה... אולי היא התאמנה בפיזיקה? ושהם יצאו היא היתה גאונית בתחום הקוונטים? זה אפשרי אתם יודעים...השומרים מגעים ורואים את הקירות מלאים בנוסחאות מתמתיות...יש משמעות לחלל והזמן בסול ססיאטי? הרי הם תקועים בתקופה הפדואלית... אולי היא התשגעה ועכעשיו היא תכיר את קולונל שווארץ (יד שמאל שלה חברה הדמיוני לחיים) לאיציגו...XD מה אתם חושבים?

Serf SaN

New member
הכל מבולבל מאוד..

ישר יותר מידי סוגריים ואתה לא סוגר אותם.. :|

Violettecat

New member
ואתה גם עילג ^^

ברוך הבא לפורום! אז ככה,מה שהוא ניסה לתהות זה איך רוקיה באמת העבירה את זמנה בכלא.

Rnamon

New member
אני לא עילג!!!! אני פשוט כותב מהר!!

העולם ממשיך לנוע..אני אל ישב ויחזור לבדוק אם סגרתי סוגרים או לא!! זמן זה כסף וכסף זה קלפים וקלפים זה ניצחון בדו קרב מפלצות!! באקות כולכם!! תיחנקו עם עולם הרוחות ושכונות העוני שלכם אני חוזר לעולם החיים להיות שליט אבסלוטי... אולי היא למדה לצייר בכלא? ^-^

mike 666

New member
עוד יוגיהויסט אחד ...

עלק כסף , הכסף של ההורים שלך אוליי . ולא נראה לי שהיא עשתה שם משהו ת'אמת, בטח חלמה וחשבה על המוות הנוראי שיהיה לה ...מוווואה אה אה אה

keep smiling

New member
חוץ מלקטול אנימות, ../images/Emo11.gif../images/Emo3.gif../images/Emo9.gif

יש לך עוד תחביבים?

mike 666

New member
לא קטלתי את האנימה .

ויש לי הרבה תחביבים , לקטול אנימות זה חלק מהם ..סתם , אין לי בעיה עם יוגי הו , אנימה סבבה , אהבתי , אבל סתם לא היה לי מה לכתוב לו , אז כתבתי יוגיהויסט ..

אני חושב(קצת ../images/Emo58.gif למנגה)

שאתה צריך לעשות הגהה על מה שאתה כותב.. אבל לשאלתך.. יש משמעות לזמן והחלל בסול סוסאייטי, ע"ע מכון המחקר, בראשותו של מאיורי, אבל לרוקיה אין כוונה להגיע ל12, כי יש לה חרב מגניבה מדי בשביל זה. אולי היא המציאה חברה דימיונית שחושבת שהיא אפרוח, כדי שאחרי זה יהיה לה את הנשמה החלופית לגיגאי הכי מוזרה? ובקשר ערוץ הטבע של סול סוסאייטי- עוד תוכנית שתיהיה שם - הולו אובסרבטשיין.. רואים מישהו לבוש בבגדי אינדיאנה ג'ונס שחורים מסתכל על הולו ואומר בלחש: "כאן אנחנו רואים את הגארנד פישר בעמדת צייד. הוא עומד ככה שעות מחכה לנשמה עסיסית שתגיע. מעניין אם נזכה לראות את מנהגי האכילה שלו" "אוי לא! הוא קלט אותנו... לברוח!, לברוח!"

Sakura Kinomoto

New member
XXXXXDDDDDDDD

XXXXXXXXXXXXXDDDDDDDDDD גאוני!!!!!יש טלויזיות בסול סוסייטי? הדבר הכי חדשני שראיתי שם היו סיגריות..וזה היה הזוי.. וכאן עולה השאלה? האם לעשן סיגריות בסול סוסייטי מזיק לבריאות?

Rnamon

New member
אתם כולכםם רעים!! TT__TT

חחח סתם אני מבטיח פעם הבאה לעשות הגאות להודעות שלי מצתער אם זה שיגע אותכם קצת..^^"

למעלה