שאלה שהיא בעצם העניין,

• פותח הנושא Tzafm
  • פורסם בתאריך

Tzafm

New member
שאלה שהיא בעצם העניין,

אני מעוניין לשווק חולצות במיצוב גבוה, חולצות עם הדפסים מעולם תוכן של מוזיקה ואקסטרים (ספורט אתגרי). קהל המטרה שלי הם צעירים אוהבי מוזיקה וספורט אתגרי בגילאי ה- 15 - 25 . השאלה שלי היא כיצד לבצע את ההפצה? דרך אילו חנויות? אך להתחבר לחנויות כאילו? אך לגרום להם לקחת את המוצר שלי כדי שימכרו אותו? תודה

WV

New member
האם מדובר המותג ידוע?

אני מניח שלא, האם אתה מתכוון שהן מאיכות גבוהה? למצוא חנויות זו פשוט עבודת שטח ורגליים מאומצת. הסיכויים אינם גבוהים, אלא אם כן יש לך רשת הפצה מאורגנת, מנגנוני גביה וכו.. אני מעריך שחנויות מסוג אלה, שאינן רשתות, משלמות בתנאי תשלום ארוכים מאד (שוטף + אלוהים יודע) או בכלל "קונות" בקונסיגנציה... נסה ירידים כגון זה המתקיים בסופי שבוע בנמל ת"א. נראה לי שהקהל יתאים, ואם המחיר גם, זו יכולה להיות דרך טובה ל"העיף" סחורה. תחשוב על ריכוזי קהל כגון עיר המוזיקה של קוקה קולה בניצנים, הופעות שונות וכדומה. בהצלחה!

zoomzom

New member
תגיד לי מחירים ואני יוכל לעזור לך

אני צריך לדעת 3 דברים כמות החולצות מחיר עלות של חולצה וכמה אתה מוכר את החולצה ואז אני יוכל לעזור לך לשוווק את החולצות לחנות של דוד שלי

WV

New member
לגרום להם לקחת את המוצר ע"י

אם לענות לשאלתך, קופון גבוה שתאפשר להם לגזור. אם המוצר טוב, וניתן לגבות עליו מחיר מסוים מהלקוח, בעל החנות יתפתה אם חלקו בשלל יהיה גבוה יחסית. לכן אני חושב שכדאי לך לנסות הפצה עצמאית שתשאיר את שולי הרווח שלך גבוהים.

Godisafemale

New member
אין תחליף לייעוץ מקצועי ועמוק !

שלום רב, החדרת מוצר לשוק על ידי מי שלא מנוסים בשוק הקמעונאי ואו בשיווק ופרסום של מותגים מחייבת בנייה מסודרת ומאורגנת. מחייבת כמובן מחקר שוק. שכן אם לא תבחר לשלם על ייעוץ מן הסוג הזה אתה עלול למצוא את עצמך תקוע עם סטוק חולצות ואו לחילופין מושקע עד צוואר. בנושא חולצות טי בפרט (דוגמת no fear) ואופנה בכלל - צריך הבנה משמעותית באמולסיית הבד, סוג הבד. צריך הכירות טובה עם ספק, חוזה מצויין ולא פחות חשוב תוכנית שיווק ופרסום. אין קיצורי דרך. אתה מוזמן לפנות אלי במייל. בכל מקרה כמו שאומרים אצלינו יגעת החדרת תאמין. בהצלחה.

amiro007

New member
בד"כ בספורט האקסטרים

ק, היעד לא הולך וקונה חולצות של נייקי אדידס או משו כזה! בחנות...
פשוט הוא לא אוהב שנכנסים לו לחיים! בד"כ זה מתחיל ממישו אחד שמביא חולצה משו בנ"ז לרמפה בספורטק כולם מתלהבים ממנה ואז כוולם רוצים לדעת מאיפה הבאת... אתה יכול לבאעס ולהגיד שזה מחו"ל או להגיד שיש לך מישו שעושה לך אותן קאסטום מייד!מה שאומר בדיוק למידות שלך!!וככה אתה דורש יותר! הקטע הוא פה שאתה לא מייצר את זה המוני !!אתה יכול לדרוש יותר כי אתה מייצר חולצה ייחודית לכל סקייטר! תתחיל לדרוש מעל 100 לחולצה!והם ישלמו! בהצלחה

Sonata Of Tears

New member
זה לא נכון

סקייטרים אוהבים חולצות ומוצרים של חברות מותג סקייט,שהסקייטים המקצוענים ( סטייל טוני הוק ) לובשים ומפרסמים,ככה הם מרגישים הכי מקצוענים.. בגדים אם תמונות של אקסטרים זה ממש לא עושה להם את זה.סמוך עלי,אני יודע

shiri33

New member
אני לא כל כך שוחה בעולם הטקסטיל אבל

חושבת שאתה צריך להתחבר לרשתות אופנה כמו מגה ,דיזל, לי קופר, ספורט ורטהיימר -רשתות של בגדים לצעירים או בגדי ספורט לא נראה לי שכדאי לך לעבוד ישירות מול חנויות כי זה הרבה בוג'אראס התחשבנות מול כל חנות לחוד ומשלוחים לכל חנות לחוד- זה יעל לך המון כסף כדי לפתות אותם אולי תציע 10+1 כלומר חולצה מתנה כל 10 שלוקחים או אולי תסכים לעבוד בקונסיגנציה ? מה כבר ניסית בינתיים ? מאיפה הבגדים מיובאים? האם בחו"ל הם חזקים<? ברגע שתהיה בחנויות אז יש המון מה לעשות יחסי ציבור, פרסום ומבצע שיווק אתה יכול גם למצוא לך דמות מפורסמת שתקדם את הבגדים שללו עבורך תמורת תשלום במסגרת יחס"צ לארגן תצוגת אופנה בתכניות הבוקר, לארגן ערב השקה , תצוגות אופנה במועדונים במסגרת שיווק יש מיליון אפשרויות לשת"פ עם גורמים אחרים למשל עם עיתוניהנוער במסגרת פרסום: באינטרנט, ברדיו .. בהצלחה שירי

WV

New member
יש כאן בחור צעיר, עם רצון ורעיון,

מכאן ועד ללעבוד מול רשתות, פרסום ויחס"צ המרחק הוא עצום ורב.. אף אחד לא "יזרוק" הכיוון שלו בשביל מרווח של 10%, ובטח לא 10+1 שאת מציעה... נראה לי שצריך קצת לנחות למציאות ולבדוק דרכים הרבה יותר פשוטות ומיידיות. בשביל 5000 חולצות לא צריך יותר מ 30 נקודות מכירה חזקות, בלבול מוח - כן, בוג'ארס - כן אבל כמו שאומר המשפט: היום קשה להתפרנס.

amiro007

New member
סונטה שים לב!!טוני הוק!! לא נייקי!!

מה שאומר אנשים שבאו מהתחום! אנשים שהסקייטרים מעריכים! ע"ע דייב מירה!... אתה אומר את מה שאני אמרתי

צימט

New member
חולצות לצעירים

אם המוצר אקסטרימי, שווק אותו תציג אותו באקסטרים (ואני לא עושה פה פרסומת לגלידה) הפלטפורמה שלך לטעמי היא לאו דוקא חנויות בגדים, שם מרכולתך תשתלב לצד חולצות אחרות ומוצרים אחרים שיתחרו בך או במידה והם זולים ופשוטים, יפחיתו מערך מוצריך - תאר לעצמך אחד שימכור את החולצות על סטנדים בשוק לצד חולצה שעולה חמישה שקלים. יש היום המון חנויות המתמחות גם בספורט אתגרי וגם במוסיקה, להציב סטנד לא שיגרתי של חולצות בטאוור רקורדס ימשוך תשומת לב של קהל שיזדהה עם המוצר. שווק אותו באינטרנט לבד - חנות של סווטש או חברות אחרות שקרובות לקהל שלך עושות חיל ברשת. חפש דרכים לא שגרתיות , צא החוצה ותמכור - יש בקיץ המון פסטיבלים של מוסיקה וספורט אתגרי ואתה יכול לעשות כסף טוב לך על זה באקסטרים - בהצלחה !

lalula

New member
במידה ותחליט על שיווק דרך האינטרנט

אז יש לי בשבילך את קהל היעד שלך צור קשר

למעלה