שאלה שוביניסטית לפמיניסטיות

the redbull

New member
שאלה שוביניסטית לפמיניסטיות

למה רק הגבר צריך להוכיח שהוא אוהב? למה הוא זה שצריך להשתנות כלפי האישה שהוא אוהב וההיפך זה פשוט בעיה? לא נראה לכן לעיתים שכל הקטע של ההתפתחות ה"פמיניסטית" שלכן פשוט בעייתית? כלומר למה עיתונים של נשים מלאים באין סוף כתבות על כמעט כלום ויוצאים בתפוצה לא נורמלית עם אינספור דפים וסוגים כשברור שהמטרה המרכזית היא למכור לכן ואתן קונות!!! עצרתן פעם לחשוב מה גורם לכן להתלבש (טוב חלקכן) בצורה מגוחכת שגורמת לכן לחוש אי נוחות? (ראו דוגמת מכנס "טייבס" וחולצת בטן) לדעתי זו פשוט התערבות של 2 מעצבים אם הם יצליחו להפשיט אתכן ואתן תרוצו לחנויות לכבוד המאורע. עצוב אבל אפשרי!! תסתכלו פעם מסביב ותראו שאתן חכמות אבל הגל הפמיניסטי נגמר מזמן ועכשיו אתן רצות אחרי כל גחמה של מישהי שחושבת שזה ההמשך. השיוויון שאתן מחפשות הוא ממכן והלאה, אתן לא רוצות אותו אלא נהנות מהמרדף אחריו. אשמח לשמוע את דעתכן בנושא!!!!

apl

New member
קודם כול,הוא לא צריך.

שנית מה הקשר בין הלבוש וגחמות אופנתיות כאלו ואחרות(ונשים שמתלבשות לפי צו האופנה בלי שום עניין בנוחות מינימלית שתהיה),לבין פמניזם? אפאחת לא רצה אחרי שום דבר,בטח שלא אחרי "הגל הפמניסטי" בקיצוניותו. אני חושבת שהרבה אנשים חשים מאוימים לשמע הצהרות פמניסטיות כאלו ואחרות וישר מתארים בראשם את הקיצוניות(לדעת חלק זוהי לא קיצוניות כלל וכלל): איזו אישה לסבית עם שיער קצוץ,במשפחה חד-הורית ושאותה אחת גם(במקרה) מארגנת כנסים וצעדות של שריפת חזיות וכד'. ויש את השיוויון מהמתרס האחר ששואפים אליו באספקטים אחרים של החיים שהם רבים ואני לא אזכיר אותם(למשל שיוויון בשכר בין גברים ונשים והתקדמות בסולם הדרגות איפה שזה לא יהיה). ככה שלא הכול שחור או לבן,והרוב לא מבקשות בשינוי של הגבר-גבר וכול אחד שיעשה מה שבראש שלו אם ככה. נ.ב:אני לא מבינה מה הקטע שכול שבוע יש את הליצן התורן(סליחה מראש על הביטוי)שבא לפורום ומשאיר הודעה בסגנון הנ"ל. כאילו שפה בפורום תבוא הישועה וההסבר (כביכול)להתנהגות שהצגת,וזה בטח על סמך היכרות של 3 נשים שהתנהגו\מתנהגות כמו שאתה תיארת. שיהיה המשך יום יפה,

ivgeni10

New member
אתם אנשים משועממים...

מישהו יכול להסביר למה אנשים בכלל כותבים בכל הפורומים האלו ומבזבזים שעות על כתיבת מכתבים מיותרים??? מה משעמם לכם בחיים?

black side

New member
כדי

להוציא עצבים מהיומיום ואתה לא משועמם בשביל לרשום לנו שאנחנו משועממים?! וגם אם כן (באמת משעמם לי..) מה הבעיה בלהיות משועמם ו*לבזבז* שעות על כתיבת מכתבים?? YOU SUCK!

apl

New member
אני כותבת פה רק כדי שלאנשים כמוך,

כן,כמוך! יבגני,יהיה מה לשאול. הרי איך אפשר לדעת דברים בלי לשאול?ולתהות?ולחשוב? -אז הנה,קיבלת תשובה. אתה מוזמן להשאיר עוד שאלות, ושיהיה המשך ערב נעים יבגני.

black side

New member
לא כולנו פמניסטיות

הפמיניסטיות שבינינו לא עושות את הדברים שציינת לשאלה הראשונה שלך- למה הגבר הוא זה שכביכול תמיד משתנה למען האישה- זה לרוב בגלל שאתם לא בסדר ואנחנו תמיד בסדר אז אתם צריכים להשתנות
סתם, אני לא יכולה לענות על זה כי אף בחור שהייתי איתו (לא שהיו הרבה) לא השתנה למעני ואני לא למענו אתם לא רוצים להשתנות?! אל תשתנו! ובנוגע ללבוש- מסכימה איתך אם כל מילה, אני מכירה בחורה שהולכת עם עקבים ענקיים בכוח וכל הזמן מתלוננת על כמה שהרגליים כואבות לה, למה? טיפשה:)

yonuchka

New member
לא קשור

אני אישית הולכת לרוב עם עקבים בגלל שלדעתי אישה על עקבים היא יותר נשית, זה אסטתי וגורם לי להיראות גבוהה יותר, ומעט רזה יותר. ובנוסף, אין מה לעשות רוב הנעללים הכי יפות כיום הן על עקבים, אז ללכת עם משהו מכוער? וגם אני מתלוננת שלפעמים זה לא נוח, אבן אני אישית מוכנה לסבול בשביל היופי הזה- וזה בשבילי, ולא למען איזשהו זכר. כי בואי נודה בזה- רוב הגברים אינם מסתכלים על הנעליים שלו, ואלה שכן הם לא מכוחותינו...

black side

New member
את אישית

את סובלת בשביל להיות יותר יפה?! נעזוב שניה את הזכרים, אני לא חושבת שאנשים בכלל צריכים בכוח לנסות להיות יפים יופי בא מעצמו, לא צריך לסבול בשביל "להיות יפים" אבל כל אחד מגדיר יופי בצורה אחרת אז זו רק דעתי

יופי לא בא מעצמו

אלא אם את יפיפיה שחבל על הזמן, רוב הנשים צריכות ללבוש משהו שידגיש את היופי שלהן או להתאפר קצת כדי שאנשים אחרים יראו את היופי שלהן, או בשביל שהן עצמן יראו את היופי שלהן. אף אחת לא צריכה לסבול ממש בשביל היופי, אבל קצת כאבים ברגליים בגלל עקבים גבוהים שעושים לך להרגיש טוב עם עצמך... זה לא נראה לי הקרבה כל כך גדולה.

black side

New member
כמו שאמרתי-

כל אחד מגדיר יופי בצורה שונה לדעתי, יופי כן בא מעצמו ולא צריך להתאמץ בשביל להשיג אותו אישית- אני לא אעשה משהו שלא נוח לי, רק כדי "להיראות טוב", לא אומרת שזו הקרבה גדולה או לא- זה לא משנה לצורך העניין, כל עוד זה משהו שלא נוח ובכל זאת עושים את זה בשביל יופי

טעות. טעות, ושוב טעות!

לא רק הגבר צריך להוכיח שהוא אוהב. למען האמת- קשר שבו כל הזמן צריך להוכיח דברים לצד השני הוא סתם קשר דפוק לדעתי, והוא גם בטח לא יחזיק מספיק מעמד.
לצערי לא רק "עיתוני נשים" מלאים באין סוף כתבות על כמעט כלום. כמעט כל עיתון, אפילו עיתוני החדשות מלאים בזבל שכזה. כשאתה קונה עיתון אתה קודם כל מקבל חבילת מודעות, ורק מידי פעם מבצבצת לה כתבה, תמונה או מאמר. זה,לצערי, נכון כמעט לכל העיתונים היום. (אולי זה הכי פחות בולט ב"הארץ")
להתלבש באופן מגוחך? יש אנשים שאוהבים את המראה המסויים. ויש נשים מסויימות (פרחות) שהבגדים שלהם צועקים "תראו אותי". בכל אופן, זה נכון לא רק לנשים, אלא גם לגברים. למה בעצם אתם שמים ג'ל בשיער? זה נוח? לא! זה בריא? לא! זה יפה? כן. זאת הסיבה היחידה.
השוויון שאנחנו מדברות עליו? האמת אני אגיד לך, אני לא רודפת אחרי השוויון,ולא מגדירה את עצמי כפמיניסטית, אם אני צריכה להגיע לנקודה מסויימת בחיים שלי (כמו איזשהו תפקיד חשוב או משהו כזה), אני אצליח לא בגלל שאני בחורה-ואני רוצה שיעזרו לי, אלא בגלל עצמי. יש?

למעלה