שאלה (שוב!!) :)

MaYo0sH

New member
שאלה (שוב!!) :)

טוב אז השאלה שלי להפעם היא: איזה צבע ליפסגלוס אתן מעדיפות? אם יש של חברה מסוימת תציינו מספר!

אני תמיד מעדיפה את הגלוס

של בועז שטיין. אני משתמשת בשקוף LC110. או בגוון הטבעי (מעט אדמדם) שלא זוכרת את מספרו כרגע:)

scarlet moon

New member
גווני אדמה...

אני אוהבת גוונים של חום...... יש לי אחד שאני ממש אוהבת, של הלנה רובינשטיין, שהוא בגוון קפה אדמדם, והוא עמיד באופן מדהים .....

plomphy

New member
אני..........

יש לאמא שלי ליפ גלוס שקוף נוטה לורוד של קרליין (מס´ 19)

Springy

New member
שקוף

אני אוהבת גלוסים שקופים על גבי השפתון - ללנקום יש גלוס מצוין ועמיד באופן יחסי שנקרא Juicy Tubes - זה גלוס שקוף עם קצת נצנצים, בריחות של פירות (אני יודעת שיש בסדרה הזאת גם גלוסים צבעוניים, אבל לא ראיתי אותם בארץ). הבעיה היחידה היא שהוא עולה 85 ש"ח...

Black Cat

New member
אני אישית אוהבת את

liquid lipstick SPF 15 של קליניק. יש לו גוון יפיפה של סגול-ורוד

mikahell

New member
שאלת בדיוק בזמן

היום הייתי בסןפר פארם ובדיוק הגיעה הסדרה החדשה של פופה. משגע ממש. הליפ-גחוסים נקראים HAPPY COLOR והם מכילים שני צבעים, יש 4 שילובים משגעים. אני לקחתי ורוד מטאלי - מספר 01 (למרות שגם השאר יפים מאוד) וזה ממש סקסי ויפה ובטעם גלידה (באמת). וגם די עמיד יחסית לקרליין וגייד. ולא תאמינו כמה זול - 29 ש"ח. אני אקנה עוד 1 שבוע הבא... חוץ מזה מכו שאמרו הJUCY TUBES של לנקום נהדרות, יש לי ורוד שקוף והמספר לא רלוונטי כי זה ממהדורה מוגבלת שנגמרה מזמן (אכלת אותה.... :)) בקיצור - אני ממליצה לך ללכת לפופה וזהו!

MaYo0sH

New member
WOW

נשמע ממש טוב.. אבל השאלה הזאת הייתה מין סקר ולא במיוחד בשבילי.. יש לי מלא ליפסגלוסים רק רציתי לדעת מה אתן חושבות. אני ממילצה על JUCY TUBES כמו שאמרת יש ללנקום מוצרים באמת טובים

למעלה