גם וגם, אבל בעיקר
אקטואליה- אך רק כזאת שנוגעת למעלה אדומים. לדעתי בפורום מעלה אדומים, אקטואליה כללית תיחשב גם היא לפטפוטים ויכולה להיות בשרשור
(אלא אם כן מדבור למשל ביום זיכרון ואז כמובן צריך לפתוח שרשור חדש) ובתגובה למה שאמרה לי מאשה לפני כמה ימים- יש שפע של נושאים לדבר עליהם שקשורים במעלה אדומים. למשל- הבחירות מתקרבות, אפשר להציע שמות לכיכרות, אפשר לדבר על תנועות נוער, מחויבות אישית, להציע תוכניות לרדיו, יש עיתון ועוד. ואלו היו רק הדברים הראשונים שקפצו לי לראש. אז לדברים כאלו בעצם נועד הפורום, וכמובן אפשר גם לנהל שיחות שלא קשורות לנושא הפורום, אבל בשרשור
, שיפתח רק פעם בשלושה ימים כי באמת אין צורך להציף, ושלושה ימים (72 שעות) מזמן פתיחת השרשור הוא עדיין קופץ ואפשר לכתוב בו. ראיתי שנפתחים פה שרשורי
וספאם כמה פעמים ביום, ויש בשרשורים האלה שיחות שהיו יכולות להתנהל גם בטלפון או במסנג'ר, וזה לדעתי ממש לא במקום כי זה מציף ומעמיס את הפורום. אני מקווה שמי שמשתתפים בשיחות האלה יודעים שאני מתכוונת אליהם, ואולי גם אןם יש להם קשיים לסדר תוכנת מסרים מידיים במחשב או כל סיבה אחרת, יש עדיין שפע של דרכים לתקשורת חוץ מהפורום שבו כל הודעה מתועדת ונשמרת. בכל זאת, בפורום כותבים וההודעות צריכות להיות קצת יותר על רמה, יותר ענייניות ובעלות תוכן משמעותי. פטפוטים זה נחמד ומתאים, אבל לא שרשורים שנמשכים שמאלה למטרים שלמים, ובהודעות יש רק כותרת.