שאלה שחייבת להישאל!!

ZiV GiLbOa

New member
שאלה שחייבת להישאל!!

קודם כל, בוקר טוב לכולנו וברכת יום נעים!! השאלה: איך ימשיך פורום מעלה אדומים להתנהל? האם כפורום אקוטאלי אשר נדבר בו על נושאי היום על דברים אקטואלים על המדינה והעולם או האם כפורום ספאם אשר ישמש למשחקים כמו "זה או זה" וסתם דיבורים בסגנון? אני שואל את זה כדי באמת לדעת.

Dark Neko

New member
זה או זה? י.י../images/Emo41.gif../images/Emo185.gif

עדיף פורום אקטואליה.

ממש לא האפשרות השניה !../images/Emo46.gif

לא לזה התכוונתי כשפתחתי פורום לעיר , אפשר להעלות נושאים הקשורים לעיא , לאנשים וגם לארועים שקורים הארץ ובעולם , כל מה שבא לכם , לשתף , לספר , לדון ולהכיר אנשים , לא אתן ידי לכך שהפורום יהיה צ'ט או סתם קשקשת... ואתחיל - הידעתם שראש העיר שלנו נסע לארה"ב?? הידעתם ששנת הבחירות מתקרבת וכולם נהיו פה בעיריה "נורא נחמדים "

ZiV GiLbOa

New member
מסכים איתך!!

עוד שנה מהיום יתקיימו בחירות בעיר ובינתיים לא רואים מישהו שיחליף את בני כשריאל, כלומר אין מתמודד אחר. בני נסע לארצות הברית בשביל לנפוש? כי אם כן אז זה לא ענייננו.

skaramoosh

New member
גם וגם, אבל בעיקר

אקטואליה- אך רק כזאת שנוגעת למעלה אדומים. לדעתי בפורום מעלה אדומים, אקטואליה כללית תיחשב גם היא לפטפוטים ויכולה להיות בשרשור
(אלא אם כן מדבור למשל ביום זיכרון ואז כמובן צריך לפתוח שרשור חדש) ובתגובה למה שאמרה לי מאשה לפני כמה ימים- יש שפע של נושאים לדבר עליהם שקשורים במעלה אדומים. למשל- הבחירות מתקרבות, אפשר להציע שמות לכיכרות, אפשר לדבר על תנועות נוער, מחויבות אישית, להציע תוכניות לרדיו, יש עיתון ועוד. ואלו היו רק הדברים הראשונים שקפצו לי לראש. אז לדברים כאלו בעצם נועד הפורום, וכמובן אפשר גם לנהל שיחות שלא קשורות לנושא הפורום, אבל בשרשור
, שיפתח רק פעם בשלושה ימים כי באמת אין צורך להציף, ושלושה ימים (72 שעות) מזמן פתיחת השרשור הוא עדיין קופץ ואפשר לכתוב בו. ראיתי שנפתחים פה שרשורי
וספאם כמה פעמים ביום, ויש בשרשורים האלה שיחות שהיו יכולות להתנהל גם בטלפון או במסנג'ר, וזה לדעתי ממש לא במקום כי זה מציף ומעמיס את הפורום. אני מקווה שמי שמשתתפים בשיחות האלה יודעים שאני מתכוונת אליהם, ואולי גם אןם יש להם קשיים לסדר תוכנת מסרים מידיים במחשב או כל סיבה אחרת, יש עדיין שפע של דרכים לתקשורת חוץ מהפורום שבו כל הודעה מתועדת ונשמרת. בכל זאת, בפורום כותבים וההודעות צריכות להיות קצת יותר על רמה, יותר ענייניות ובעלות תוכן משמעותי. פטפוטים זה נחמד ומתאים, אבל לא שרשורים שנמשכים שמאלה למטרים שלמים, ובהודעות יש רק כותרת.

אני מאוד מאוד מאוד מסכימה איתך !!!!

לא יכולתי לחשוב על הגדרה טובה יותר , לזה התכוונתי לפני כמה שבועות כשאמרתי שאני מבקשת לא לנהל כאן סוג של צ'ט.... אכן , זו בדיוק מטרת הפורום !

סליחה נתוש ונגה -.-"

אבל בקשר לרעיון של נגה עם העיתון- זה רעיון מצויין! את לא חושבת כך נתוש? O: אני זוכרת שנתוש גם פעם אמרה שהיא משתתפת באיזה עיתון אחד חדש בעיר... אבל אנחנו יכולים להמציא עיתון ממש מגניב בפורום שלנו...

פליצי חמודה !!!

איזה נחמד מצידך לזכור את העיתון החדש !!! אפילו אני שכחתי ,כי ירדתי מהנושא מכל מיני סיבות וגם כי אני עוזבת .... אבל חייכתי כשקראתי את ההודעה שלך , כל הכבוד על האבחנה הדקה !! לגבי העיתון הקיים - לדעתי הם לא ישתפו פעולה ( אני חשובת ) כי אנחנו עלולים להוות מתחרים ! אבל שווה לנסות , הצעתי בזמנו שתכתבו מכתב למערכת על הפורום ! אפשר לשלוח להם במייל דרך הקישור שיש כאן מצד שמאל והם מקבלים הודעות עד יום שלישי בבוקר , כך שיש יומיים שלמים לעשות את זה ! יאללה , מי מרים / מרימה את הכפפה???

אני! D:

אני מצידי מוכנה לשלוח לעיתון מכתב חריף במיוחד ולבקש מהם שיפרסמו את הפורום. אני אנסה גם לשלוח אימייל אליהם. מקווה שהם יסכימו! >< היי! יש לי רעיון! D: ביום רביעי, במתנ"ס, יש את הדוכן הזה של "מאנצ'יז על גלגלים" שזיו, מאשה, אידה, רעות ואורלי עושים שם מחוייבות אישית. אז אפשר להפגש ביום רביעי הקרוב כל חברי הפורום במתנ"ס, ואז אפשר אולי ללכת ולחלק פלאיירים, או סתם ללכת קניון, או מה שבא לכם. אני אדבר עם ציייייפורה ומישניה ואשאל אותם אם הם יכולים. אני מצידי יכולה לבוא בסבבה! אז כל מי שיכול שישלח-
כל מי שלא יכול שישלח-

למה מכתב חריף ?../images/Emo6.gif

נסי מכתב מתוק.... מכתבים למערכת הם אמורים לפרסם , רק לעיתים נדירות הם לא מפרסמים ( כנראה כשבעל הבית לא אוהב מישהו
ומה יש ביום רביעי ? מה זה "מנצ'יז על גלגלים ?

זה היה בצחוק! P:

אבל היי, יש לי קשרים. אבא שלי עובד בעירייה ~מרימה גבות~ (לא שזה יעזור במשו) טוב, ת'אמת היא שזה מיום ראשון עד חמישי, במתנ"ס. זה מן דוכן שבו הם מוכרים שתיה, ממתקים, עוגיות וכו'... וכל זה עד 3 ש"ח! O: ( רואים מה זה?! אני נותנת לכם פרסום!) אבל אין לי מושג לאן הכסף הזה הולך... ככה ש... דברי עם זיו ^^" אז... תוכלי לבוא? D:

אעשה הכל ,זה אם לא אסע לכפר סבא...../images/Emo13.gif

ואת לא צריכה קשרים כדי לכתוב מכתב , תשלחי לעיתון מייל " מזה כמה חודשים קיים פורום לתושבי העיר בתפוז...." וכדומה, תכתבי קצת על מה שקורה בפורום , איך נכנסים לפורום ( אפילו תתני קישור) ותזמיני את תושבי העיר לגלוש איתנו.... בהצלחה !

אם את באה, אז תביאי כסף איתך.

כי אני באתי, אב לא הבאתי איתי כסף -.-" (די דבילי מצידי...) אבל היה נחמד לראות את מאשה וזיו! O: (שממש בדרך אגב, הם כרגע במכירה סוערת של ממתקים.)

למעלה