שאלה שחשבתי עליה אתמול

שאלה שחשבתי עליה אתמול

נכון מי שמעיפים אותו מהישרדות? אז הוא חוזר הביתה? כי אז כאילו אנשים יכולים לגלות שניפו אותו ושהוא בעצם לא המנצח .. הבנתם אותי? חח יצא לי לחשוב על זה וזה עניין אותי

הם לא חוזרים הביתה

קודם כל הם חתומים על הסכם סודיות. שמעיפים אותם, ההפקה דואגת להם למלון באותה עיר שמצלמים, או שולחת אותם לקרוז. ואז שנגמרים הצילומים כולם חוזרים ביחד, וכמובן שאסור להם לדבר על הסדרה בכלל, עד אחרי השידור.

D e l i l a h

New member
אבל מותר להם להתקשר ולדבר עם המשפחה שלהם

או משהו כזה? אני זוכרת ששאלתי את זה כבר אבל אני לא זוכרת מה הייתה התשובה

dsneddon

New member
באחת העונות לדוגמא

אחד המשתתפים שהגיע לגמר ציין כי הוא סיפר לאישתו שהוא עף בפרק שבו באו קרובי המשפחה לבקר.. בלי לדעת שבעצם הוא הגיע לגמר, עד אותו ערב...אבל זה אולי סתם להיות שקרן :)

זה בערך נכון../images/Emo58.gif לעונה 9

שהיה את המפגש משפחות בעונה 9, כריס אמר לאישתו (לפני שהיא חזרה לארה"ב), שהדיחו אותו, ובעצם הוא ידע שזה רק הוא וטווילה בגמר.

BullsDuDe

New member
קודם כל שלום לכולם...

היי אני דור מכור הישרדות חדש. ובקשר למה שרשמת, הוא לא אמר לה שהעיפו אותו, הוא אמר לה שאם הוא לא זוכה בחסינות זה כנראה הסוף שלו, והוא יודח.

D e l i l a h

New member
אז זה לא פייר ככה

זה אומר גם מי שעף ביום השלישי ולא מרוויח כלום [או ממש קצת] מהסידרה, גם לא יכול לדבר עם המשפחה, מה שאומר שאפילו השורדים שבאי רואים יותר ממנו את המשפחה בגלל שיש את האתגרים האלו של המשפחות

D e l i l a h

New member
אבל כמה אפשר לטחון אוכל טוב ומאסז'ים?

טוב, צודקת.. היית מתחלפת איתם D:

omer719

New member
זה פשוט חלק מההתחייבות שלהם.

ובטח הם מקבלים מכתבים מהבית חופשי וכאלה , והם בטח יכולים לכתוב להם חזרה , רק בודקים מה הם כותבים. זה פשוט חלק מהחוזה כשהם משתתפים בתוכנית.

Confide In Adam

New member
אין לי מושג...

לדעתי סתם רצו להוסיף עוד פרק בשביל להאריך את קצת העונה (ולהגדיל את הרווחים), אבל יכול מאוד להיות שיש סיבה אחרת..

גם בעונה הראשונה היה 42?

כי אני חושבת שלקח להם קצת זמן להבין ש 39 "יושב" יותר טוב מבחינת הימים ומספר המתמודדים.

למעלה