שאלה שחשובה לי

מייפלס

New member
שאלה שחשובה לי

אני לא יודעת איך לנסח אותה כל כך ... אהממממ ...

היו לי תקליטורים של צלילים לבד ובליווי מוזיקה וככה הייתי עושה מדיטציה ... זה לא היה כזה עמוק ...
אני רוצה לעשות מדיטציה כדי להגיע :

1. לתקשר עם האני הפנימי שלי .
2. לתקשר עם ישויות שונות .
3 אם זה אפשרי - לתקשר עם נשמות של אנשים שהכרתי שאינם עוד כאן , כמו למשל אבא שלי .
4. לנקות את הנשמה\לב שלי מכל השלילי שיש בהם ...

אבל שניסיתי לעשות מדיטציות ומודה לא הרבה , אני מרגישה חסימות בצורת מכאובים שונים או רגשות שליליים חזקים שעולים לפני השטח שלא מסוגלת להתמודד איתם לבד .

הכי טוב ואני לא יודעת אם זה ייחשב לשיטה של מדיטציה - זה טיולים בטבע עבורי וטיפול בבעלי חיים וליצור יצירות שונות באומנות - צילום ציור וכו' ...

מייפלס

New member
ניצלוש עצמי

אני יכולה לבקש חודש ( בדיוק ) לפני היום הולדת 28 שלי כמה מתנות ?

1. אני רוצה בן זוג שיהיה חזק מבחינה נפשית בעיקר , מספיק להיות איתי , עדין ורגיש , סבלני וסובלני , מעל הכל אוהב ומפנק ...

2. מקום לגור בו שאני ארגיש בו בבית .

3. תעסוקה מכניסה ומהנה כדי שאוכל לטפל בעצמי בדרכים אלטרנטיביות וללמוד רייקי , הילינג וטיפול באמצעות בע"ח .

4. כלב ובכלל כל מיני בעלי חיים שרוצה לגדל .

5. להיות מאושרת לא משנה מה קורה לי .

כל שתבקשי לו יהי

מי יתן והשפע יעטוף אותך
ודעי לך שתפילה זה הוא כלי לשחרור נפשי משיכת שפע והודיה
אבל כל כלי שאת מתחברת אליו הוא מצויין

atlas13

New member
יום הולדת שמח..

1. כשאת תהיי מספיק חזקה - תתחילי לחפש לך בן זוג חזק ויציב..
2. כל מקום יכול להרגיש לך כמו "בבית" - זה רק סימן של איפה לחפש ואיפה לגור ואיזה אנשים להכיר בסביבה הזאת, גם אם לא קיבלנו אותה על מגש של כסף..

3. תצעסוקה זה מעולה - את יכולה גם לעשות בהילינג טיפול ורייקי - את כל אלה אפשר ללמוד - ולא למהר ללמד, מאחר וזה לוקח הרבה זמן ואי אפשר סתם "לעסוק" בהילינג וריפוי - מבלי לקחת אץת הזמן ללמוד כיצד ואיך לעשות זאת - מה שכן יש גם אנשים שליליים שלומדים את זה - ואז את לא מבינה למה את הולכת לריפוי ויוצאת ממנו במצב רוח ירוד.. ככה שייש להירגע עם כל הנושא הרוחני כ"עבודה מספקת" - זאת לא רוחניות.

4. כלב יש בכל צער בעלי חיים בסביבתך - יש לך גם את האחריות לטפל בו.

5. אי אפשר להיות מאושרים כל הזמןם, נצלי את המיטב שבך ותיצרי ממנו משהו - לבקש להיות מאושר כל הזמן זה בזבוז זמן..

בהצלחה, ומזל טוב.

atlas13

New member
סוג של שחרור כולל גם שחרור נפשי..

כדי לתקשר עם עצמך - את צריכה להבין מהו "עצמך", הכוונ ההיא למה שמעניין אותך ומה בונה אותך כאדם.
2. כדי לתקשר, צריך גם לדעת להקשיב ולתקשר עם אנשים מסביבנו - זה לא רק "תיקשור" רוחני - העבודה היותר גדולה שלנו - נעשית מול בני אדם..

3. אני מוכן לרמוז לך, במידה ואת מאמינה בזה כמוני, שאולי אביך עדיין איתך, רק לא פיזית איתך - ומסתכל עלייך - גדלה, לומדת, מתחתנת, עושה שגיאות, ומוצאת את עצמך - וכמו שאהב אותך בחיים הפיזיים - בטח יאהב אותך בשלב הבא :)

4. כדי לנקות את עצמלך משליליות -את צריכה להגדי מה שלילי בחיים שלך - ולהתרחק ממנו ככל האפשר - מאחר וטעויות, לאחר שלמדנו מהן ומה הן, עלינו לעבור הלאה.. כי אחרי הכל החיים הם תרשים של זרימה - יש מקום לשאול, ויש יותר מקום לעשות.

בהצלחה:)

ינוקא1

New member
אם תתמידי

במה שכתבת בשורה האחרונה -

"הכי טוב ואני לא יודעת אם זה ייחשב לשיטה של מדיטציה - זה טיולים בטבע עבורי וטיפול בבעלי חיים וליצור יצירות שונות באומנות - צילום ציור וכו' ."

זה יביא אותך לכל מה שביקשת בדרך הכי טובה ומאוזנת.

אך צריך להתמיד - כלומר להקדיש לזה זמן בכל יום , ולא לוותר על זה !!!

כנ"ל תבחרי דבר אחד עיקרי , למשל ציור , ופשוט תציירי כל יום.

atlas13

New member
אם לציור וחיות היא אוהבת ורוצה לעסוק בזה..

בבקשה..

למעלה