שאלה שטחית ומטופשת אבל אני לא יודעת

ענתש

New member
שאלה שטחית ומטופשת אבל אני לא יודעת

מה לעשות... נניח שאתן צריכות לעשות שיחת טלפון חשובה למישהו שלא מכיר אתכן ושהשיחה איתו חשובה ודחופה לכן. אתן מתקשרות ו - עונה המשיבון. משאירות הודעה ? מצד אחד מנומס להשאיר הודעה כי הוא לא מכיר את המספר שלכן ורצוי שידע מי התקשר אליו (בעיקר שאחרי זה, כשתתפסו אותו סוף סוף הוא יראה שהשיחות הנודניקיות בזמן שהוא לא ענה היו כולן מכן). מצד שני - ברגע שהשארתי הודעה זה כבר לא מנומס לנסות להתקשר שוב מאוחר יותר - לא ? זה יוצא כאילו נודניקי, הרי השארתן הודעה שיחזור אליכן. ואז כל זמן שהוא לא חוזר אתן עלולות לחשוב שאולי הוא כבר שמע את ההודעה ומתעלם או שהחליט לחזור אליכן בעוד כמה ימים (או שזו רק אני ?). אז, מה עושים ? (לא, זה לא פרק בסיינפלד, אני באמת שואלת)

sipor

New member
והתשובה מאוד פשוטה..

מתקשים ממספר חסוי, או דואגים לחסום זיהוי מספר ולעולם לא משאירים הודעה, אם כל כך חשוב להשיג את האדם. זה מה שאני עושה, זה תמיד עובד, ואם את מרגישה שהוא ישים לב מאיפה הטלפון אל תסתירי שחיפשת אותו הרבה, תאמרי זאת בפה מלא, ותבהירי שזה מאוד חשוב לך, כך הוא יסלח.

מאז

New member
*43

זה קודם כל (למניעת שיחה מזוהה- כך לא ידע שאני הנודניקית). ולגבי השארת ההודעה- נורא תלוי בפרטי המקרה

lulyK

New member
משאירה הודעה בה אני מציגה את עצמי

ואומרת שאתקשר שוב אחה"צ/מתישהו. בעיניי לא מנומס להתקשר למישהו שלא מכיר אותי ולצפות שהוא יחזיר טלפון (למרות שיהיה מי שיפתיע ויעשה את זה
).

אני!../images/Emo3.gif

אם ניסיתי מספר פעמים ולא הצלחתי להשיג, אתקשר פעמם נוספת, אזדהה+אציג את מטרת השיחה, אשאיר מס' טלפון, אבל אציין ש"בכל מקרה אנסה להתקשר מאוחר יותר/בערב/מחר". אם ירצה יתקשר ואם לא - ידע שאני אנסה שוב. אני עושה זאת מנסיוני האישי כמישהי שמחפשים אותה ולא מאוד זמינה. נוח לי שמשאירים לי טלפון לחזור אליו בזמן שמתאים לי.

אם זאת שיחה חשובה

מלכתחילה לא הייתי מתקשרת מליון פעם מאותו מספר כדי לא להראות נודניקית, אחרת זה באמת תוקע אותי במצב קצת מפדח. אני מניחה שהייתי משאירה הודעה בטלפון הראשון ודוגמת פעם ביום אחרי זה.

SHIRIE

New member
תני לו כמה שעות אחרי ההודעה

לחזור אליך ואח"כ תנסי שוב מקסימום מחר.

ענתש

New member
טוב, התקשרתי בפעם הרביעית...

אין תשובה. השארתי הודעה עם שמי והפרטים ואמרתי שאנסה שוב מאוחר יותר. תודה על העיצות
אני איומה בסיטואציות האלו בדרך כלל, לא יודע איך לא יוצאים נודניקים כי אני בן אדם שמאדקשה לו לדחות סיפוקים.

neta2

New member
כמוני כמוך, לא יכולה לדחות סיפוקים

.. הולכת לאכול עכשיו ומייד
סתאם

פלגיה

New member
אני גם לא אוהבת להיות נודניקית

אבל גיליתי שאין ברירה. יש עניינים שאם רוצים שהם יקודמו צריך לנדנד. אם זה חשוב בסדר היום שלך, את צריכה לגרום לאנשים שאת מדברת איתם להבין שזה בחשיבות עליונה. מתקשרים, משאירים הודעה, וכשמתקשרים שוב אומרים "בטח לא שמעת את ההודעה שלי אז..." (יעני, אני בטוחה שאם היית שומע בטוח היית מתקשר חזרה...)

neta2

New member
אני לא הייתי משאירה הודעה ואם כן

אז לא מבקשת שיחזרו אליי, כי זה ממש כמו לתת שיעורי בית. אם זה חשוב לי, אנסה שוב ושוב עד שיתפוס אותו, ומקסימום אשאיר הודעה שאומרת שאני מחפשת דחוף, ואנסה שוב מאוחר יותר. בהצלחה

למעלה