שאלה שיש לי בנוגע לתוכן הבלוג

שאלה שיש לי בנוגע לתוכן הבלוג ../images/Emo70.gif

אההממ... בעיקרון, חשבתי על פתיחת בלוג לעצמי. אבל עלו לי בראש כמה טענות כנגד העניין. אני לא מדברת כרגע על חשיפת פרטיים אישיים בפני הרשת, אלא על כך שבמידה ואפתח בלוג, את מי הוא יעניין? ז"א, מדי כמה ימים אנשים ייכנסו, ממש בדקות קצרצרות יקראו את העדכונים הקלילים שלי ובזה הסתכמה הגלישה שלהם באתר שלי
. אמנם, אני נהנת לקרוא בלוגים של אחרים, לא יודעת למה, יש בזה משהו שנותן לי כיף לקרוא אותם
אולי רוב צורות הניסוחים של הבלוגים הישראליים
אבל נניח ויהיו לי גולשים אחדים קבועים באתר שגם כן התוכן המועט שיתעדכן לא יעניין אותם במיוחד, אני בטוחה שאני לא ארגיש בנוח שהאתר שלי לא ממצה, או לא מעניין וכ"ב
. אני עדיין תוהה אם לפתוח בלוג או לא... אני אומרת לעצמי אולי מומלץ לי יותר לפתוח אתר עיצוב גרפי משלי? למה דווקא בלוג? אשמח לשמוע את דעתכם בנושא

akravit

New member
למה דווקא בלוג?

כן, כן בהחלט לפתוח אתר עיצוב גרפי ואם תרצי במשך הזמן תוסיפי גם איזה קטע קטן (בלוג) שמתעדכן מדי פעם גם בנושאים הקשורים לעיצוב ואת גם יכולה לספר חוויות שהם קצת יותר אישיות.. את לא חייבת לספר על הרגשות העמוקים שלך או על החיים הרומנטים שלך, אבל יצירת קשר עם האנשים שבאים לבקר באתר מוסיף המון.. זה אפילו יותר מקובל בצורה כזו. תבקרי באתרים של מעצבים ותראי שלהרבה מהם יש גם בלוג! שיהיה בכיף!

רעיון דיי טוב ../images/Emo60.gif

בעיקרון, אני יכולה לעבוד על אתר נוח וקל לעיצוב גרפי + קורות אישיים מורחבים = מיני בלוג
תודה על ההצעה, כנראה שאני באמת אלך על זה
רק שאלה... איך בדיוק ייקרא האתר? ז"א, הוא לא יקרא בלוג ולא אתר לעיצוב גרפי... אז מה, בלוג + עיצוב גרפי, זה הסוג? עוד לא ראיתי דבר כזה, אבל בכל אופן, אני אלך על זה. תודה רבה

למעלה