שאלה שכבר נשאלה

ו שתי

New member
שאלה שכבר נשאלה

(שואלת יותר בשביל ההכנה הנפשית והעידוד) 10 חודשים אחרי (מניקה) ובלי מחזור (וכנראה גם בלי ביוץ). סביר? להתחיל לדאוג? ואם אני ארצה עכשיו עוד הריון? (בתיאוריה, בתיאוריה).

מעיןבר

New member
סביר ביותר.

אין מה לדאוג כרגע. יש גם מי שלקח להן שנתיים עם הנקה... כל עוד את לא רוצה הריון תהני לך

אצלי אחרי שנה וחודש הוא הגיע

ואז אמרתי לבעלי: "יופי, עכשיו אפשר לעשות עוד אחד!" (רק צריך להוציא קודם את ההתקן...
) אני מצטרפת למחזור פברואר 2007

סביר לגמרי

אצלנו היקף ההנקה פחת מגיל 9 חודשים ועד שנה, במקביל לעליית היקף המוצקים, והמחזור, בהתאם, חזר אחרי שנה. ואם תרצי עוד הריון? מה, גם את?? אז אולי תצטרכי להפחית את ההנקה, אם זה לא קורה באופן טבעי...

boringvered

New member
סביר ביותר

המחזור שלי חזר שנה ושלושה חודשים אחרי הלידה... (וחבל שכך...)

Salsa S

New member
אז רק אני כזו מוזרה?

אצלי חזר המחזור כבר חודש וחצי אחרי הלידה... למרות שהנקתי הנקה מלאה, ובעקרון שיר ינקה עד לפני חודשיים.... (טוב, ועכשיו גם אפשר להבין למה אני כבר עוד מעט מביאה לעולם את הנסיכה הבאה בתור, נכון?
)

אמאאור

New member
אני מהסטייל שלך ../images/Emo6.gif

גם הנקה מלאה, גם מחזור אחרי 8-9 שבועות, ומאז - מדייק טיפ-טופ.

ornaok

New member
לי לא היה מחזור שנתיים וחודש וחצי

(כולל 9 חודשי ההריון כמובן) ולא ברור למה הוא החליט פתאום לחזור, ולפי איזה הגיון הוא עובד עכשיו (היו לי כבר 3 מחזורים, בלי שום קשר הגיוני בינהם ומבעלת המחזור הסדיר ביותר בעולם הפכתי למנחשת מדופלמת)

בטח שסביר

אצלי חזר כששיר הייתה בת שנה וחודש- קצת אחרי שחזרתי לעבודה. מאז-מגיע כל ארבעה שבועות כמו שעון שוויצרי. שאלתי בזמנו בפורום הנקה- ענו לי ששיא הפורום עומד על שנתיים וחודשיים לאחר הלידה...

T noki

New member
יש כמה הריוניות בהריון בפורום הנקה

כך שזה לא אומר, את יכולה להכנס להריון גם על הביוץ הראשון שלך. אצלי זה לקח שנה ו-3 חודשים - חודש אחרי שהפסקתי לגמרי להניק קיבלתי בפעם הראשונה. זה מאד אינדיבידואלי - אצל כל אחת הציר ההורמונלי מגיב שונה להנקה.

may77

New member
../images/Emo26.gif נצל"ש - מחזור ומשקל...

יכול להיות שבגלל שעוד לא שקיבלתי מחזור אני לא מצליחה לרדת במשקל? אני כבר יותר מחודש בדיאטה (אם כי לא קיצונית מידי...) וירדתי בקושי קילו... אוף...

מעיןבר

New member
לא חזר מחזור על רקע הנקה?

אם זאת הסיבה אז ייתכן שההנקה מקשה על הירידה במשקל, ולאו דווקא עניין המחזור. יש כאן בפירוש מערך הורמונלי שונה וגם שינוי מטבולי בשל התגייסות הגוף להזין את התינוק. בכל מקרה, שיהיה בהצלחה

מאז

New member
מחזור ראשון

שנה וחודש אחרי הלידה (הנקתי, והפסקתי פמולן שלושה שבועות לפני שהופיע המחזור). בביוץ שאחריו (שמסתבר שהיה הראשון או השני) נכנסתי להריון

למעלה