שאלה שלא דיברנו עליה... או לפחות לא ראיתי שדובר עליה סקס...באור או בחושך ?
L lee_1 New member 12/4/03 #1 שאלה שלא דיברנו עליה...../images/Emo95.gif או לפחות לא ראיתי שדובר עליה סקס...באור או בחושך ?
N NoA LoVeS WeStLiFe New member 12/4/03 #8 dosent../images/Emo35.gif ורן זה אתה וחבל שרן לא אוהב את ווסטלייף, אפחד לא רוצה שהוא יאהב, אפחד לא שאל אם הוא אוהב ולאפחד לא ממש אכפת..
dosent../images/Emo35.gif ורן זה אתה וחבל שרן לא אוהב את ווסטלייף, אפחד לא רוצה שהוא יאהב, אפחד לא שאל אם הוא אוהב ולאפחד לא ממש אכפת..
K Kite Cat New member 12/4/03 #13 עדיין לא משנה. לדוגמא: חבר שלי מעדיף לראות את הבעות הפנים שלי, לכן בדר"כ אנחנו שוכבים עם המון נרות או אור קטן. לי אישית נעים יותר לאור נרות בחושך...
עדיין לא משנה. לדוגמא: חבר שלי מעדיף לראות את הבעות הפנים שלי, לכן בדר"כ אנחנו שוכבים עם המון נרות או אור קטן. לי אישית נעים יותר לאור נרות בחושך...
J Jinaaa New member 12/4/03 #5 מממממ לדעתי יותר נחמד משהו מאוזן כזה באמצע, אור עמום.. אבל לפעמים יכולה להיות חוויה יותר מגניבה בחושך בגלל שבדרך כלל כשחוש הראיה "לא מופעל" אז שאר החושים פועלים אקסטרא טיים....
מממממ לדעתי יותר נחמד משהו מאוזן כזה באמצע, אור עמום.. אבל לפעמים יכולה להיות חוויה יותר מגניבה בחושך בגלל שבדרך כלל כשחוש הראיה "לא מופעל" אז שאר החושים פועלים אקסטרא טיים....
D De-Panther New member 12/4/03 #6 זה ממש תלוי... אני גם ככה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif לא אוהב חושך ככה שאני מעדיף לעשות הכל באור
זה ממש תלוי... אני גם ככה../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif לא אוהב חושך ככה שאני מעדיף לעשות הכל באור
ס סקס כינרת New member 12/4/03 #10 אני באופן אישי מעדיפה... חושך, ואם לא חושך אז אור חלש/עמום. נרות זה גם מאוד נחמד, או שקיעה או אחר צהריים עם תריס חצי סגור... טוב, נסחפתי קצת בקיצור, אני לא אוהבת הרבה אור/אור חזק.
אני באופן אישי מעדיפה... חושך, ואם לא חושך אז אור חלש/עמום. נרות זה גם מאוד נחמד, או שקיעה או אחר צהריים עם תריס חצי סגור... טוב, נסחפתי קצת בקיצור, אני לא אוהבת הרבה אור/אור חזק.
D Diamond Girl New member 12/4/03 #14 אני מעדיפה לאור נרות ככה יש טיפה אור אבל יותר אור מזה אני לא אוהבת.