שאלה שלא חייבים לתקשר עליה אבל אשאל

שאלה שלא חייבים לתקשר עליה אבל אשאל

ובניגוד לרוחות הסוערות לאחרונה בפורומינו הקט... אומר שאני מודה מראש לכל תשובה... כולל חוסר מענה... כי הגורל ידוע והרשות נתוה.... והגיע הזמן שנפנים את זה... אני כפיר בן ריטה 25.07.81 שואל שתי שאלות : א. בסופ"ש הנוכחי יתקיים קורס תטא היליניג יסוד, האם כדאי לי להירשם אליו? ב. נושא המיניות והמגע מאוד תקוע הדברים נובעים מפחד מאינטימיות ומגע האאם פסיכותרפייה גופנית היא תוכל לתת מענה לקשיי? תודה מראש לכל העונים... .[רק אבקש מהעונים לציין אם התשובה היא שלהם או מתוקשרת...]

תשובה- מתוקשרת או שלא../images/Emo22.gif

1. כחוויה - סדנת טתא הילינג זה נחמד. כמי שמטפלת בתהליכי התפתחות, פתיחת חבימות, ומתקשרת- סדנת הטתא, נתנה לי עוד כלי לארגז הכלים. יש לי חברים שהיו בסדנא, מטפלים ומתקשרים, ולא הבינו מה רוצים מהם. אז מה אתה רוצה להשיג בסדנא ? 2.לא יודעת מה זה פסיכותרפיה גופנית, אז קשה לענות. אני כן יודעת שטיפלתי בעבר במישהי שלא הייתה מסוגלת שיגעו בה, והיא נפתחה למגע. אז אם תמצא מטפל אישי שתתחבר אליו, יש מצב שתצא מזה. זה מנסיון. אני לא חושבת שאפשר לתקשר נושא כזה... ולא אקח ממך את זכות הבחירה, למרות שעכשיו עולה לי בתיקשור-לא פסיכותרפיה גופנית
בהצלחה אריאלה

אריאלה

הרעיון של התטא הוא לכיוון טיפול עצמי ריפוי עצמי ויכולת לנסות לסייע לאחרים... התנסיתי מעט בשיטה כמטופל והיא נראית שיטה נהדרת לצמיחה...

אז תלך על זה../images/Emo6.gif אם מרגיש לך

בעיניי הרייקי יותר פותח לצמיחה אישית ורוחנית. הטתא הילינג, הינו כלי לטיפול , בתהליכי שינוי בחיים , בסדרת טיפולים של חפירה עמוקה. אם הינך מטפל בהחלט זה יכול לעזור . סדנת מתחילים, אינה מספיקה להבין תהליך טיפולי, ולעזור לאנשים. יש סדנת מתקדמים אחר כך וסדנת אנטומיה .( סך כולל של 10,000 ש"ח לכל הסדנאות ) בכדי שתוכל לעזור בשיטה אם אינך מטפל במקצועך בעוד שיטות. אך אם אתה נחוש, לך ולמד . כל החיים אנחנו לומדים, יתאים לך אחר כך מה טוב, לא יתאים תמשיך הלאה. בהצלחה אור ואהבה אריאלה

o1d3e5t

New member
שלום כפיר

כפי שאני רואה חווית בילדותך חוויה לא נעימה אז כן עליך לקחת הקורס אך מעבר לכך עליך לעבור טיפול אישי על מנת לרפא את הפצעים הנמצאים בצ'אקרת המין שדרך אגב אצלך היא חסומה.

העין3

New member
איזה שם חמוד...

כפיר יקירי... אתה לא ממש סגור על או עם הזהות שלך... נכון שאתה יודע בדיוק מי אתה אבל עוד מפחד ... סוחב על עצמך טראומה מהעבר אבל לא מינית !!! אני רוצה תשרגיע את עצמך ותרגיש את המגע שלי בך (מגע חד במצח) כאשר תרגיש את המגע הזה צא החוצה ותתחיל מחדש את החיים... מבטיח שלך שזה יעזור... וכאשר תהיה שוב במצב האינטימי תיזכר בנגיעה שלי ... בכל מקרה אתה מוזמן להתקשר אלי ואנסה לעזור לך ביסודיות... לילה טוב. ערן. 5062333 052

הי....ככה..יש לך המון מענים

נראה לי שתרים את הכפפה של ערן... אני מאמינה בכוחו ובישירות שלו רק תקח בחשבון שאלו אנרגיות חזקות במיוחד אני נגד טטה הילינג זה יהיה בבל"ט במקרה שלך.. ופסיכוטרפיה גופנית...תלוי מי המטפל/ת... אבל יש מצב אבל קודם תפגוש את ערן לדעתי! בהצלחה בחור יקר לשכינה!!!

החלטתי לאחר שיחה עם המנחה

לדחות זאת כי הרגשתי בתוכי כי אני איני מוכן לכך עדיין... מצד שני החלטתי להקדים את חזרתי למרכז ולכן בסופ],ש הנוכחי אצטרך להיפרד מכמה חברים... כפיר

למעלה