שאלה שלא כל-כך קשורה לפורום, ובכל זאת

cobeh

New member
שאלה שלא כל-כך קשורה לפורום, ובכל זאת

אמא שלי בימים האחרונים סובלת ממה שנראה לי כמו אי שליטה בסוגרים, כנראה בדרגה קלה. היא לא מוכנה לדבר עם רופאת המשפחה בעניין הזה (הזמנתי רופאה לביקור בית, והיא סירבה לדבר על זה) ומתעקשת שזה משהו זמני. אז רציתי לשאול אם יש איזה פד יעיל שאפשר לקנות, וגם אם אפשר לקנות תחתונים דרך האינטרנט במחיר נוח, כי לא נעים לי להגיע לחנות, והיא לא במצב שאפשר לנייד אותה. ואיך אני יכול לדעת בדיוק את המידות שלה - נשארו לה שלוש זוגות אחרונים ולא רשום עליהן מידות.

תודה מראש.

בטח שיש

יש כמה דברים יעילים ואגב, שווה להוציא את הבעיה לאור מול הרופאה מכמה סיבות, אבל מייד נגיע לזה.
קודם כל אם תחפש בגוגל אמצעי ספיגה למבוגרים תגיע ללא מעט חברות שמציעות פתרונות בנושא הזה. אבל אם הקטע הכלכלי חשוב, תיצור קשר עם עזר מציון- הם מספקים מוצרי ספיגה במחיר עלות. וזה יכול להגיע ללא מעט כסף בסופו של דבר.
חברות נוספות כמו כימטק, מציעות גם ערכת התנסות חינם, ככה שאימך תוכל להחליט מה מתאים לה לפני שהיא מתחייבת לקניה.

עכשיו לחלק שלך בכל הנושא- אם אמא מתביישת אז התפקיד שלך הוא להגיד לרופאה מה קורה. זה חשוב מפני ש...
1. צריך לבדוק אותה ולדעת ממה נגרמת דליפת השתן. יש כל מיני סיבות. חלקן פתירות באופן תרופתי כך שעדיף לקחת כדור ביום מאשר להתחיל להתעסק עם נזילות, זה הרבה יותר נוח למטופל עצמו.
2. צריך לבדוק אם היא לא אוגרת שתן כשהדליפה שהיא רואה היא בעצם שלפוחית כל כך מלאה שהיא עולה על גדותיה. שאגירת שתן יכולה להיות מסוכנת מעבר לטווחים מסוימים, וגם ליצור בעיות אחרות. למען הסר חשש, מדובר בבדיקת אולטראסאונד פשוטה.
3. ביטוח לאומי משתתף בכסף בקניית מוצרי ספיגה למי שזקוק לכך. וכפי שאמרתי מדובר במשהו שבסופו של דבר יכול להוות הוצאה משמעותית. כך שהבעיה צריכה להיות מוכרת למערכת.

cobeh

New member
תודה רבה

הבעיה היא לא שתן. והיא לא מוכנה לשמוע על חיתול או שום דבר שדומה לזה. קניתי השבוע Odour dry system של Helen Harper וגם את זה היא בקושי מסכימה לשים. תודה. אני אבדוק את האופציות שציינת.

מה זאת אומרת

הבעיה לא שתן?
הבעיה היא אף פעם לא שתן. שתן הוא הסימפטום.
חוץ מזה, באמת שאין סיבה שהיא תסתובב עם חיתולים אם הדליפה קטנה.

סתם מבקרת

Active member
אם הבעיה היא לא שתן על אחת כמה וכמה שצריך לבדוק למה זה קורה.

מהיכן הבטחון שזה עקב אי שליטה בסוגרים ולא בגלל מחלת מעיים? יכול להיות באמת שהפתרון יהיה תרופתי פשוט. בכל מקרה חובה לבדוק כדי שהבעיה לא תהפוך לגדולה יותר.
אגב, זה גם יכול להיות בגלל תרופה חדשה שאולי התחילה לקחת וגם זה צריך לבדוק.

SicTransit

Active member
אמרו לך דברים נכונים

תרשה לי רק להעיר בקשר ל"לא נעים לי להגיע לחנות" שמדובר באמא שלך, כך שאדון "לא נעים" צריך לוותר.
&nbsp
&nbsp

cobeh

New member
תודה למגיבים. אשמח למענה לגבי השאלה על חנות מומלצת

לרכישת תחתוני מקסי פשוטים שמתאימים לאשה מבוגרת. באתרים אני מתקשה למצוא את המוצר הזה, ויש פערי מחיר גבוהים בין האתרים. וראיתי באיביי גם בעשירית מחיר ממש שיש בארץ. לגבי הבעיה הרפואית, ברור לי שהנושא טעון טיפול יסודי. תודה.

יעזור אם תגיד באיזה אזור

כי יכולים לשלוח אותך גם למטולה אבל מה זה יעזור אם את לא ממטולה.

ladybug4NLP

Active member
יש חיתול שהוא כמו תחתון-קנה את דרגת הספיגה הגדולה ביותר

תגיד לרוקח/לנות מה הגובה שך אמא ומשקל הערך והם ידעו איזה
גודל לתת.
בדרך כלל זה 15 יחידות ונשים מבוגרות שלא שמנות במיוחד זקוקות למידה L.
לתוך התחתון הזה ניתן גם להדביק תחבושת היינית סופגת (בלי כנפיים של ALWAYS למשל ולהחליף לעיתים תכופות.
יש 68 בקופסא, מחיר נע בין 13-20 ש"ח תלוי איפה קונים

נ.ב. יש לה בריחת שתן או גם תכיפות שתן? אם תכיפות יש לשלול סוכרת
וגם
מסכימה עם מי שכתב שזו אמא שלך אז מה יש לך להתבייש ללכת לקנות?
אף אחד לא יחשוד שזה בשבילך! מקסימום לך לחנות שלא מכירים אותך

מחירים סבירים לתחתוני מגן בטלפארמה שגם שולחים הביתה תמורת תשלום או בחינם מעל סכום מסויים

cobeh

New member
תודה רבה

בבית מרקחת המליצו על Odour dry system של Helen Harper, אבל היא בקושי מסכימה לשים את זה. תחתוני-חיתול היא לא מוכנה. ה-Always נשמע לי פתרון מעולה ובמחיר מאד נוח, אם זה יכול לבוא על תחתונים רגילים. היא סובלת מסוכרת 2 כבר שנים, שהיתה תקופה ארוכה מאד לא מאוזנת, ואני מזריק לה אינסולין מדי יום. הבעיה כרגע היא לא שתן. הלכתי השבוע לקנות לה תחתונים (ואז עוד היה לי זוג תחתונים שלה של sloggys עם מידות מדויקות, בינתיים היא השליכה אותם, יחד עם התחתונים שקניתי, כך שאין לי מידות), אז גם הציעו לי מחיר מופקע (99 ש"ח, כשבאתרים שונים זה בין 30 ל-60, ובאיביי זה בין 5 ל-13 ש"ח עם פרי שיפינג) וגם חטפתי מבטים עקומים. אם אין מנוס אני אלך לקנות, אבל מכל הבחינות נראה לי שעדיף להזמין.
תודה רבה על העזרה והסבלנות.

SicTransit

Active member
מבטים עקומים

יצא לי לקנות כמה פעמים תחתונים למבוגרים, ומעולם לא נתקלתי ב"מבטים עקומים" כך שייתכן שאתה מושפע קצת מהיחס השלילי של אמא שלך לנושא ומשליך אותו על רוקחים תמימים.

מכל מקום, אתה יכול להמנע מאי הנעימות וגם להשיג מחיר טוב במושגים של ארץ הקודש אם תקנה ברשת.

ladybug4NLP

Active member
בשביל מה סלוגי? יש לה רגישות מיוחדת בעור?

להכנס לכל בזאר או לרשת דנה-יש מלא תחתונים זולים 3 ב-???
קנה מידה XL

באשר לתחבושת, את זה שמים בתוך התחתונים ולא מעל כי אז קודם התחתונים סופגים ומה השגת?
הרבה בריאות.

נ.ב. אנשיפ רבים בגיל מבוגר מתחילים להרגיש שהם עומדים לאבד שליטה על החיים שלהם ועל כן יתעקשו בחירוף נפש על כל דבר קטן.
כדאי לבדוק מיהו בר סמכא בעיניה ולהשתמש בשםו/שמה כדי להשיג מה שאתה רוצה כגון: XXX אמרה/ שאם לא תשתמשי בXXX תהיה לך דלקת רצינית במעברי השתן/גירוי בעור (היה יצירתי).

קודם כל לא להתווכח אלא תמיד להסכים אתה "את ממש צודקת ו... כדאי,
וX אמר וכד'"

לא קל לטפל בילדים אבל עוד יותר קשה לטפל בהורים ומגיע להם
בהצלחה

נ.ב. נסה להכנס לרפורום של הסעודיים, שם יש אנשים שיכולים לתרום מנסיונם

cobeh

New member
אין לה רגישות מיוחדת בעור.

הזוג היחיד שלה עם מידות ברורות על התווית היה של חברת sloggys.
שכנה נתנה לי מספר זוגות תחתונים, אבל כולן רחבות לה מדי (על התוית כתוב 511 13 29, לא מבין מה הכיתוב הזה אומר, על הזוג של סלוגיז היה כתוב 40 ומשהו למיטב זכרוני), אז לקנות סתם XL ? לא צריך לדעת היקף של מותניים או משהו ? תודה רבה על העצות. יש נושאים שיותר קל לטפל בה, בתחום הזה העניין לא פשוט, והיא גם מתעקשת לא לערב אף אחד. המון תודה.

למעלה