שאלה שלא ממש קשורה אבל אני

onix 17

New member
שאלה שלא ממש קשורה אבל אני

בטוח שתעזרו לי.. אני מכין את התוית הזאת ששמים על המזודה, ושכחתי איך אמורים להתקשר לארץ בחו"ל.. כדי לרשום את הטלפון שלי עליה.. אז זה ככה: 972 פלוס הקידומת בלי האפס והמספר? או שזה +972 פלוס הקידומת בלי האפס פלוס המספר? תודה!

onix 17

New member
ועוד שאלה

גם כשאתם טסתם הגבילו אותכם במזוודה אחת ששוקלת עד 20 קילו? כי זה נראה לי ממש לא הגיוני, הכנסתי באמת את המינימום של המינימום למזודה, ויצא לי בסוף 35 קילו פחות או יותר, ואני באמת מקווה שלא יעשו לי עם זה בעיות. החלפתי כמה וכמה מזודות, ובמזודת טרולי בינונית זה יצא ככה. הכנסתי, 4 ג'ינסים, 6 חולצות קצרות, 4 ארוכות, נעליים ספייר, סווצ'ר, סוודר, ממתקים (2 שקיות די מלאות), גרביים וכאלה, מנות חמות (שפתחתי, אז הם בלי הקופסא) וזהו אני חושב, תגידו אם זה לא המינמום.. מה אתם עשיתם במצב הזה? שוב תודה

תשובות

ארזתי גם אני מזוודה אתמול לפולין - לקחת יותר מדי חולצות ארוכות, ממתקים ניתן לשים בתיק העליה למטוס. אני מילאתי טרולי קטנה ויצא 16 ק"ג. ג'ינסים הם כבדים מאוד יחסית, אם אפשר לקחת מכנסיים דקים יותר (כמו דגמ"ח), חוסכים כמה ק"ג (ג'ינס שוקל לפעמים עוד כמה מאות גרמים). העיקרון הוא לנסות להכניס את הכל למזוודה הקטנה ביותר, ואז המשקל יורד, בד"כ בגלל המשקל העצמי של המזוודה. על תוית השם שמחברים למזוודה אפשר לרשום 972+ ואת המספר או לרשום 00-972 ואת המספר. בפולין מחייגים 00 לחיוג לחו"ל כמו בישראל.

onix 17

New member
תודה על התשובה

אבל תראה.. אין מכנסיים אחרות חוץ מג'ינסים, וצריך איזה 4 ל8 ימים. חולצות לא לקחתי הרבה מדי, והממתקים אין סיכוי שיכנסו לי לתיק העלייה למטוס, הוא גם ככה די מפוצץ..והטרולי שלי לא הכי גדולה שיש, היא בינונית. אני באמת מקווה שלא יעשו לי עם זה בעיות.. אין לי מה לעשות, כבר הורדתי כמה דברים, החלפתי מזוודות וכלום לא עזר.

onix 17

New member
4 חולצות ארוכות זה הרבה מדי?

בערב קר שם... וגם ביום לא מי יודע מה חם..

onix 17

New member
בקשר לבעיה שלי עם המשקל..

אני ממש דפוק... במשקל שיש לי בבית יש שני משקלים, בפאונד ובקילוגרמים, וזה משקל רגיל לא דיגיטלי, אז כשהנחתי את התיקים על המשקל זה הסתיר לי את מחוג הקילוגרמים והראה לי רק את מחוג הפאונדים.. עזבו..אני דפוק!! בקיצור בסוף יצא לי 20-22 קילו.. מסרתי את המזודה, ומחכה לטיסה!! טיסה טובה לכולנו ולכל מי שטס במועד אחר!

mayamoreno2001

New member
אנחנו לדוגמא

לקחנו ארגז נפרד לאכול כלומר שלא יחשב לנו כמסע במזוודה וחזרנו ללא הקרטון מכוון שהאוכל נגמר.. אין צוך בהמון דברים כי תמיד לובשים דבר אחד על השני... אז תהנה ומקווה שיהיה בסדר

The Charmd One

New member
אל תדאגי, זה מתקזז..../images/Emo79.gif

כן, טכנית אסור מעל 20 ק"ג אבל בגלל שאתם קבוצה, אם למישהו יהיה 17 ולך יהיה 23, אז זה מתאזן. בכל אופן מקסימום תצטרכי לשלם דולר או משהו, ורוב הסיכויים שלא כי בטוח שלא יהיה לך משקל שלא יתקזז עם השאר. קיצר קחי כל מה שאת רוצה ואל תדאגי לזה.

nofar 250

New member
ה20 ק"ג בטיסות זה מאד מחופף

אני וחבר שלי טסנו לאמסטרדם והמזוודה שלי שקלה 23 ולא אמרו כלום.. בחזור המזוודה שלו שקלה 25 ולא עשו כלום והיו לידנו כאלו שהמזוודה שלהם 30 ולא ביקשו כסף..... זה תלוי בחברה שאת טסה איתה אני חושבת...

Old Cat

New member
זה לא אותו דבר?

חיוג מחו"ל 97235678912 יביא אותך למנוי באיזור חיוג 03 שמספרו 5678912

למעלה