שאלה שלא קשורה דווקא למלחמה

שאלה שלא קשורה דווקא למלחמה

אני אתאר סיטואציה: נניח שיש מישהי שאני מחבב, ויש לנו מסגרת משותפת כלשהי. עכשיו, מעלום לא דיברתי איתה בטלפון, רק במסגרת הזאת שמשותפת לנו. מספר הטלפון שלה לא חסוי לי, ואני יכול להשיג אותו ולא בדרכי ערמומיות. אם אני אתקשר אלייה? איך זה יתפרש? איך היא תקבל את זה? ערב טוב לכולם

נועם m

New member
הממ...

אם אתה לא בטוח לגבי טלפון, אולי כדאי שתתחיל מסמס. ואם יש לכם מסגרת משותפת, פשוט תנסה למצוא משהו שיהווה איזשהו "תירוץ" להתקשר אליה בפעם הראשונה. אח"כ כבר תזרום עם זה...

RVD18

New member
לדעתי תלוי

בקשר ביניכם...אתם מדברים הרבה או לא מדברים בכלל? אם לא אז כמו שתום אמרה...תמצא תירוץ להתקשר אליה..או שתתקרב אליה בעבודה ... שתדברו יותר ותראה איך זה מתפתח... לא יודע, אני לא הבנאדם לתת עצות כאלה :)

גם אני חושב כך... צריך

לפעמים חוצפה במובן הטוב.... אבל זה עיצות טובות לאחרים.... לי יש בעיה עם השכנה התימניה מהקומה החמישית ...... כן... לא... כן.... לא.... כן.... לא...... להתחיל איתה במעלית.

מיטללל

New member
יש פה משהו שקשור ל"מלחמה" ? :)

אי אפשר לדעת איך היא תקבל את זה. אני מניחה שבסדר
אבל זה באמת תלוי בעשרות משתנים ובראשם האם היא מחבבת אותך או לא. עזוב דרכים ערמומיות, לך על ישירות, תזמין אותו לכוס שוקו, שאל מה הטלפון שלה ותזרמו משם.

RVD18

New member
../images/Emo6.gif

נראה לי התכוונה לשוקו חם או מילקשייק...קיצר לבית קפה

Dark Muse

New member
שוקו משמין

אם כבר איזה דייט תפוחים ככה עם ממתיק סוכרלוז, הממתיק המהפכני ללא טעם לוואי, ורק 8 קלוריות לכוס. נמאס לי מהדיאטה

pardoi

New member
שמע

אני והאקס הכרנו במקום העבודה...הייתה מסיבה משותפת..שם העניינים קצת התחממו (ולא ציפיתי למעבר לזה) היה לו את הטלפון שלי בלי שביקש....וכנ"ל לגביי-היה לי את שלו ולמחרת הוא התקשר....זה היה נחמד בעיניי כי זה הראה לי שכנראה באמת מצאתי חן בעינייו שהוא השיג (אמנם בלי בעיות) את הטלפון שלי... ומשם..נו טוב..אתה יודע את ההמשך כבר...

duduamar

New member
תלוי

אם אתם בקשר טוב וגם היא מעוניינת בהרחבת הקשר - היא תגיב בשמחה. אם היא לא רוצה קשר איתך מעבר למסגרת המשותפת - היא תגיב בעצבנות ו"חוצפה מצידך לקחת את הטלפון שלי" וכל זה. בקיצור - תפעיל את החושים שלך :)

למעלה