שאלה שלא קשורה למצב

שאלה שלא קשורה למצב

האם קורה לכם שאתם הולכים לחברים בלי הבני זוג או שהם הולכים בלעדיכם? אם כן, איך מקבלים את זה בני הזוג ואיך מגיבים החברים?

אתי@

New member
זה לא קורה לעיתים קרובות

לפעמים רונן הולך לחברים לראות כדורגל ואני לא מצטרפת, אבל זה ברור לכולם למה...

הכוונה לא לכדורגל אלא למפגש חברתי ש

נבצר ממישהו מכם להגיע אליו בעוד שהיתר באים בעיקר עם בני זוג. איך הצד השני שלכם מקבל את זה? ואיך מקבלים את זה שאר הזוגות.

אתי@

New member
מה למשל? איזה סוג של מפגש חברתי?

אצלנו צפייה בכדורגל היא בהחלט מפגש חברתי. דרך אגב, היום זה אצלנו...

מפגש שאליו הרוב באים בזוגות

ושמין הסתם היה מתאים שתבואו גם בזוג לא לצפיה בכדורגל או בסרט אלא יושבים מפצחים מדברים וכאלה לא עם נושא מסויים פשוט מפגש חברים

dorlim

New member
בד"כ הולכים יחד....

אבל בהחלט קורה שאחד מאיתנו עסוק בעניין אחר ומגיעים בנפרד ואין עם זה שום בעיה. בד"כ שואלים מה קרה לבן/בת הזוג ובזה מסתיים הדיון. אגב, זה לא קורה רק לנו, קורה גם לחברים שאחד מבני הזוג לא מגיע למפגש ... למרות שאני מכירה זוגות שבלי החצי השני לא יוצאים מהבית

בדיוק לזה התכוונתי

האם קרה לכם שאחד הזוגות העיר על זה שמישהו מכם הגיע לבד? קרה לנו מקרה של מפגש בו לא יכולתי אני להגיע. הכוונה לא למפגש של סוג החברים שאחד מאיתנו מגיע לבד. מפגש חברים שכזה. שבאים זוגות-זוגות. והיה שם זוג שממש העיר לבן-זוגי "ממש נראה שאתה לא נשוי". אני לא הייתי שם כדי לדעת אם זה נאמר בצחוק או שלא בצחוק.ויש שאומרים שגם בכל צחוק יש אמת. בן זוגי שמראש ביקש שאגיע איתו ופשוט לא יכולתי בגלל ענייני לימודים, היה, איך לומר די נסער מזה. וזה פתח דיון רציני ביננו האם אני צריכה להגיע איתו לכל מפגש. מצחיק. בדרך כלל אני שומעת על מקרים הפוכים. שהאשה לא מעוניינת שהבן זוג שלה יצא בלעדיה. לא מכירה הרבה מקרים שבהם לבן זוג חשוב כל כך שהיא תבוא איתו גם כשזה לא נוח לה. למרות שזה מחמיא כמובן. חשוב לי לציין שלזוג שארח את אותו מפגש הודענו שאני לא אגיע. ויש לציין שיש מקרים בהם כל אחד מאיתנו הולך בנפרד כמו צפיה במשחק כדורסל, פגישה עם חברה טובה וכאלה. ואז אין לאף אחד מאיתנו שום בעיה עם זה.

אתי@

New member
קודם כל תתעלמו מההערה ההיא

אנשים לפעמים פולטים כ"כ הרבה שטויות שממש לא ברור איפה הם איבדו את הטקט שלהם... אני חושבת שזה בריא שאתם מסוגלים להתנתק אחד מהשני לפעמים, ומה שחושבים עליכם צריך להיות שיקול שולי במערכת השיקולים שלכם. ברור שלימודים יותר חשובים. בסה"כ חוסר תלות זה דבר טוב ובריא שמחזק את הקשר, בניגוד לתלות יתר שעלולה לגרום ל"מחנק". אני מודה שאני נהנית הרבה פחות כשאני הולכת לארועים חברתיים מהסוג הנ"ל בלי רונן, זה ממש פוגע לי בהנאה. אבל... אם המפגש חשוב ואני חוששת להעליב את מי שהזמין אותי, אז עדיף ללכת גם אם בן הזוג לא יכול להגיע. לכן כשאת אומרת שלבן הזוג שלך חשוב שתבואי איתו, זה בהחלט לגיטימי כל עוד זה לא תנאי!!!

fila

New member
....

אם זה מפגש חברות לכל מיני נושאים שמן הסתם מעניינים רק רותי ואת החברות שלי אז הוא לא בא. אבל אם זה מפגש חברים בבית של אחד הזוגות או בבית קפה אז אנחנו תמיד באים יחד, אלא אם כן הם מתאספים לרגל משחק כדורסל או כדורגל שאין לי עניין בהם וממש אין לנו בעיה להתפצל.

הילית*

New member
ואצלנו- לרוב הולכים ביחד

אבל קורה שלי לא יוצא או שזו חברה שבעלה חורש למבחנים אז אנחנו נפגשות לבד. זה קורה וזה מובן גם לחברים. כמו כן, במפגשים חברתיים של העבודה שלי כגון חתונות, נסיעות לחו"ל וארוחות במסעדות הולכים רק העובדים ללא הבני זוג. יש אנשים שזה מפריע להם אבל ככה זה מקובל כאן. ולגבי ההערה המטומטמת של החבר שלכם- ממש לא במקום ולא אומרת כלום על מהות היחסים שלכם או אם זה אומר שבן זוגך נשוי

רחלי1

New member
נכנסתי קצת באיחור -

ואני רואה שהבנות המקסימות כבר ענו לך, והכי מדוייק ומעודד שאפשר. רק אוסיף, שזה קורה גם לנו. אנחנו לא תמיד יכולים להגיע יחד למפגשים שמתבקש להגיע אליהם יחד, ותמיד עולות שאלות או הערות בלתי רגישות כאלו. פעם אפילו מישהי שאלה אותי אם עבר בינינו חתול שחור...ובן זוגי בסך הכל נשאר לעבוד בבית בכייף, מה שהיה מקובל עליי לגמרי ומוסכם מראש... בקיצור - לא לכולם יש רזרבות של טאקט, וצריך להתעלם מאנשים שלא יודעים מתי לשתוק... מקווה שלא תישארו לאורך זמן עם התחושה שתארת, אתם מיליון אחוז בסדר!!!
רחלי

שמחתי לקרא את תגובותיכן

ואת החיזוקים שלכן... אלה לא חברים שלנו... ואכן הם כאלה מכרים "החברים של החברים". מין כאלה.

kisses

New member
אני מאוד עצלנית ואוהבת יחסית להשאר

הרבה בבית ובעלי לא יכול לסבול להשאר בבית ומכיוון שבכל מקרה מדובר בחברים של בעלי ולא שלי אז להם זה לא מפריע ולי זה בכלל לא מפריע שבעלי יוצא לבדו

ניצניצ

New member
כמובן שהכי כיף זה ביחד

אבל לדעתי חשוב שלכל אחד מבני הזוג תהיה עצמאות. אמנם אנחנו זוג אבל לעיתים הרצונות שונים ולא חייבים להתפשר ו"להתענות" בבחירתו של האחר. אפשר גם להתפצל, כל אחד יעשה את הדברים שהוא אוהב...להתגעגע ולחזור לדברים המשותפים. עצמאות וחופש זה דבר בריא, בניגד לתלות, שהיא לדעתי-שלילית

אופה3

New member
הכי כייף זה ביחד אבל כל אחד לחוד גם

אומנם שאני ובעלי הולכים למפגשים וכאלה זה בדרך כלל ביחד, אבל לא יקרה שום דבר עם הוא ילך לבד, או עם חברים שלו , אני מאוד מסכימה עם זה שכל אחד מבני הזוג צריך את העצמאות שלו ואת החיים הפרטיים שלו, וזה טוב שלכל אחד יש את חיי החברה שלו, למשל אני מאוד אוהבת לשבת בבית , ויותר אוהבת לארח מאשר להתארח, ובעלי הוא אחד שיש לו קוצים בתחת והוא לא מסוגל לשבת כל היום בבית, אז הוא הולך לחבר שלו, או לאימא שלו, או לגיסים שלי, ובטוח שאני לא הולכת איתו לשם כל הזמן, אם טוב לו אם זה אז אין לי שום בעיה, וגם אני הולכת לבד לחברות ולמשפחה, וזה לפעמים כייף, כי יש למה להתגעגע ולמה לחזור הביתה לפגוש אחד את השני. ממני האופה

למעלה