שאלה שלא קשורה לפורום

הילית*

New member
שאלה שלא קשורה לפורום

אבל אני מרשה לעצמי לשאול כי זה בטח יכול לעניין עוד מישהו אחד לפחות כאן רכשתי קדירה לתנור של סולתם במחיר מציאה והיום קיבלתי אותה חוץ מזה בלי קשר קיבלנו היום מתנה מחבת מולטי שף השאלה שלי- מה עושים איתם. אשמח לקבל כאן מתכונים לגבי הקדירה- חשבתי על צ´ונט/ חמין אם יש לכם מתכונים טובים ומדויקים שנוסו אני אשמח לקבל !!!
 

shelycat

New member
..........

על המחבת מפזרים כמות מיניאטורית של שמן (אפשר למשל בתרסיס) ואפשר לעשות עליה הכל כמו ירקות מאודים בכל מיני רטבים/טיבולים, או רצועות חזה עוף שישבו במרינדה טובה קודם יוצאים גם מצוין עליה, אפשר עם רוטב צ`ילי מתוק, סויה, טריאקי, דבש+לימון+סויה (ביחס של שליש,שליש שליש) וכל מה שאוהבים בעצם. לגבי הקדרה אין לי מושג ממש, יש לי ספרון שמתמחה בתבשילי קדרה למינהם אז עם תירצי אני אחפש לך משהו. דרך אגב אם התכוונת: קדרה=סיר בישול איטי של סולתם אז אני אישית לא השתגעתי על סיר הבישול האיטי שלי (איטי מידיי) אבל חברה שלי נהנית ממנו ומכינה בו חמין.
 

הילית*

New member
תודה ! קדירה זה לא סיר לבישול איטי

אלא קדירה לתנור. משהו כזה מאורך. אשמח למתכונים נחמדים. אפשרי כמובן עם בשר תודה
 

יעלי2

New member
בספר עושים שוק עם גיל חובב יש

כמה וכמה מאכלי קדירה. אם תרצי אשמח להכניס לך אחד או שניים לכאן. את בנין של עוף או בשר?
 

fila

New member
...........

במולטי שף אני עושה כמעט כל דבר בשרי שבד"כ אני עושה על האש, הוא מאוד שימושי אצלי כי אין לי כ"כ זמן לבשל כשאני מגיעה מהעבודה, משמנת מעט ושמה חזה עוף כפיים סטיקים נקניקיות המבורגר ממש הל! לגבי הקדרה אני לא בטוחה שאנו מתכוונות לאותה אחת אבל יש לאמא שלי קדרה שאני משאילה לפעמים טובלים אותה במים לפני הבישול. אני שמה בפנים ירקות : בצל, פלפל,שום,גמבות, גזר ותפו"א עם עוף או בלי שמה רק תבלינים יבשים כמו פלפל שחור גרוס מלח וכיו"ב ושמה בתנור זה נאפה בנוזלים של הירקות והעוף ויוצא ממש מעדן! אגב את יכולה לשים בפנים נתח בשר טוב(כתף,למשל) עם עלה דפנה פלפל אנגלי מלח וגזר אחד יוצא מעולה אבל אני מעדיפה את הבשר צלוי יותר אז אח"כ אנח פורסת את הרולדה ומשחימה בגריל.
 

הילית*

New member
אחלה רעיונות יצירתיים

ואכן הקדירה זה בדיוק מה שהתכוונתי !
 
למעלה