שאלה של אחד לא מהתחום

marvin2

New member
שאלה של אחד לא מהתחום

שלום לכולם אני יותר עוסק בתחום של תשתיות וסיסטם וחשבתי שאולי תוכלו לעזור לי. יש לי תוכנה (סוג של VNC ) שרצה על מספר רב של עמדות והיא תקינה לחלוטין, אך על סוג מסויים של עמדות אני חווה תקיעה מוחלטת של העמדה אחרי הפעלה של התוכנה. (תקיעה מוחלטת - חייב לכבות את המחשב עם הכפתור) צפייה באיבנט לוג (מדובר על עמדות 2K ) לא מראה שום דבר. תוכלו אולי להסביר לי על שיטות נוספות (אולי כלים) שיאפשרו לי לרדת לשורש הבעיה? ספק התוכנה כבר לא קיים, כך שהוא לא יכול לעזור לי בנושא. (מדובר כמובן על תוכנה מקומפלת, ללא קוד מקור) תודה לכל העוזרים
 
"על סוג מסוים"

בבדיקות תוכנה VNC הוא אחד מהכלים הבסיסיים והפופולאריים, אז בוא ננסה... 1. עם איזה VNC אתה עובד? 2. על איזה "סוג מסויים" של מכונות/קונפיגורציות אתה חווה "תקיעה מוחלטת", על איזה מכונות/קונפיגורציות אתה לא חווה את התקיעה? מה ההבדלים ביניהם? 3. אני מניח שאתה מדבר על הרצה של הסרבר, לא הקליינט. 4. כשאתה אומר "תקיעה מוחלטת" למה אתה מתכוון? מה נתקע? כל המערכת? רק ה-VNC? מה רואים ב-Process Monitor? 5. האם ניסית סוג אחר של VNC? 6. מדובר בתחנות של W2K - למה לא לעבוד עם Remote Desktop?
 

marvin2

New member
תשובות

1. PROXY של חברת FUNK גירסה 4.11 2. מדובר על עמדת P4 סלרון של HP. מדגם מסויים. כולם כמובן הותקנו מאותו אימג' בסיסי. קשה להגיד מה ההבדל בין עמדות שנתקעות ולא נתקעות. בכולם (מבחינת תוכנה) יש רק אופיס. אני מניח שמדובר על אחד הדריברים שתוקע 3.כן מדובר על הסרבר 4. תקיע המוחלטת - כל המחשב תקוע. הדרך היחידה זה לכבות את המחשב באופן פיזי מזרם החשמל. 5.זה VNC בפריסה אירגונית. לא ניתן להחליף VNC עם 50 עמדות נתקעות מתוך כמה אלפים. 6.ב W2K אין RDP לפי מה שידוע לי.
 
W2K Terminal Server

הנה לינק למיקרוסופט. אלטרנטיבה טובה בעיני ל-VNC: Dameware - תוכנת שליטה מרחוק שיש לה כמה פיצ'רים עדיפים על VNC, כמו למשל התקנה מרחוק. היא גם יורדת אחרונה בתהליך של REBOOT, כך שאפשר לעקוב באמצעותה אחרי ירידת כל התוכנות האחרות ולראות אם יש בעיות כלשהן. לגבי ה-VNC שלך - לא מכיר ולא יודע מה יכולה להיות הבעיה, בעיקר אם כל התחנה קופאת ואין אפשרות לדבג.
 

galgal200

New member
yes but

dameware runs a service on the host machine so it might affect the AUT It does not say it is not a good one but still you have to remember
 
למעלה