שאלה של אחרי לידה

שאלה של אחרי לידה

אני לא יודעת אם תימצא לי תשובה בפורום הזה אבל אני מנסה בכל זאת. עדיין לא הצטרפתי אליכן, זה בדרך... אני צריכה רק להפנים באמת שאני כבר אשה אחרי לידה.. אז שאלותי, אני כשבועיים לאחר לידה, עדיין יש לי פרצי דימום, כלומר הדימום הוא לא כל הזמן אבל מפעם לפעם פורץ לו דימום (בכמות שממלא תחבושת) ואח"כ שוב מפסיק, זה קורה כמה פעמים ביום, האם זה תקין? שאלה שניה, יש לי ריח רע מהאזור של התפרים (בדקתי וזה לא מהדימום אלא מהתפרים) אזור התפרים גם עדיין כואב לי, האם זה נורמלי או שיש לי שם איזה זיהום? אני פוחדת ללכת לרופא כי רק המחשבה על זה שאצטרך לעשות אולטראסאונד וגינלי גורמת לי לצמרמורות פחד.

ה ו ב י ט

New member
מזל טוב

אצלי זה לקח לא מעט זמן עד שהדימום נפסק לגמרי. לגבי התפרים, אני לא יודעת. כדאי להתיעץ עם רופא. סביר להניח שהוא רק יעיף מבט ולא יעשה א.ס. וגינלי, אם כי אני לא מומחית...

nubi

New member
קודם כל ../images/Emo49.gif

וברוכה הבאה. את מתארת דימום תקין. "פרצי" דם ולאט לאט הולכים ופוחתים. לגבי ריח רע-יכול להיות שיש הצטברות של זיעה במקום. חשוב ללכת עם תחתונים מכותנה, לא צמודים, ולאוורר ולשטוף הרבה. ממליצה על סבון פולידין-מחטא. להתייעץ עם רופא תמיד טוב, והוא ממש לא יעשה US וואגינלי. הוא רק יציץ ויראה "מה קורה" שם.

ציף שלי

New member
../images/Emo140.gif../images/Emo49.gif

לגבי הדימום - נראה לי נורמלי, לגבי התפרים - אינני יכולה לענות. בכל זאת הייתי ממליצה לראות רופא, הוא לא יעשה אולטראסאונד וגינלי בשלב כזה.

ממליצה לך ללכת לרופא

ואין לך ממה לחשוש, הרופאים מגלים רגישות גדולה ל"אזור" לאחר הלידה, ובדר"כ מאוד עדינים. עדיף לך כדי להסיר כל ספק.

niritcat

New member
להגיע לרופא.

שבועיים אחרי את כבר אמורה להיות מסוגלת לשבת בכל מקום בלי לחשוב פעמיים. יכול להיות שסך הכל יש לך שם דלקת ותצטרכי לקחת אנטיביוטיקה (גם אם את מניקה יש אנטיביוטיקה שאפשר לקחת). אף אחד לא ינסה לעשות לך בדיקה מעמיקה מדי. רק מסתכלים. הדימום דווקא נשמע לי סביר. תרגישי טוב,

nubi

New member
../images/Emo2.gif איזה נחרצות!

אני חודש וחצי אחרי לא יכולתי ללכת. רק לזחול בגלל התפרים. ואני מכירה עוד בנות כאלו. למה להלחיץ סתם?

../images/Emo45.gifשבועיים אחרי,כאאאאאב מאוד

התפרים לא נמסו בכלל,והחוט עצמו של התפרים הריח כמו גהנום... בסוף תלשתי לעצמי חמישיה לבד,(אחרי איזה ארבעה שבועות שיכולתי בכלל לחשוב על לגעת שם מרצוני)

ה ו ב י ט

New member
גם אצלי התפרים לא נמסו

כעבור כשבועיים הלכתי לרופאה שהוציאה לי אותם ואז היתה הקלה משמעותית.

עמית@

New member
גם לי כאב עדיין אחרי שבועיים

ובהחלט חשבתי פעמיים לפני שהתיישבתי

niritcat

New member
שבוע וקצת אחרי הלידה הייתי אצל דר'

ליבוביץ לייעוץ הנקה. היא ראתה שאני מתיישבת בזהירות רבה ושאלה על התפרים. היא אמרה שלמיטב ידיעתה, בשלב כזה כבר לא אמור לכאוב ככה. למחרת התעוררתי עם חום של 39 מהדלקת בתפרים והתחלתי אנטיביוטיקה. כן נראה לי הגיוני להגיע לרופא.

תובנות

תודה לכולכן על התשובות, הרגעתן אותי מאד. מאז שכתבתי את ההודעה הדימום נחלש, הפחד שלי מללכת לרופא הוא שחשבתי שבגלל הדימום אצטרך לעבור אולטראסאונד אבל לאור תגובותיכן אני מבינה שבכך אין צורך והדימום נורמלי. לגבי הריח...(מביך לאללה) אבל כמו שכתבה אמא של איתן ולהב הריח היה כנראה מהחוטים של התפרים, היום בניגוב בשרותים (סליחה על התיאור הפלסטי) ראיתי שלושה חוטים על הנייר, ומאז אין יותר ריח, אז כנראה שהריח היה משם. אז שוב, תודה לכן, אתן נהדרות.

למעלה