שאלה של אם

מיכל65Z

New member
שאלה של אם

בני היה בעצם עדיין בתהליכי התנדבות לצה"ל. הוא היה ברעיון באחד הבסיסים ונאמר לו שרוצים אותו לתפקיד מסויים והם יפעלו בכדי שיתגייס אליהם. אנחנו חיכינו כמה חודשים (כאשר במהלכם התקשרנו מספר פעמים למדור פרט) עד שפתאום קראו לו לתלהשומר. ושם נאמר לו שההתנדבות שלו לא אושרה אפילו שביקשו עבורו אישור מיוחד. - לא אושר על נפשי. ראשית אין לו בעיות נפשיות. ושנית לא מסרו לנו שום פרטים על כך שהוא לא התקבל לאותו הבסיס. וכמובן במהלך החודשים שחיכינו, התקשרו והציעו לו עוד מקצועות. אך הוא ענה שהוא מיועד כבר לבסיס מסויים. כי הוא לא ידע שלא התקבל. וכך הוא נפל בין הכסאות. היום נאמר לו שהם, (מדור מתנדבים) שולחים את התיק שלו לחיל אחר ואם הוא לא יתקבל שם אז הוא לא יוכל להתנדב.... כמו כן אמרו לו שהוא יכול לערער בעניין התפקיד שאליוהיה מיועד ואף אחד לא טרח להודיע לו שהוא לא התקבל. שאלתי היא: מה עושים עכשיו? כיצד מגישים ערעור? למי? כמה זמן יש לנו? אנו ממש ממש זקוקים לעזרה. תודה מיכל

hillator

New member
תגובה

דבר ראשון אם אין לו בעיות נפשיות והוא הוגדר על כאלו חשוב לעשות המון רעש וצעקות בנושא (כבר ראיתי חולי צליאק שהוגדרו על 21 נפשי). אז תחילת בכל הליך ההתנדבות האם הילד ראה קב"ן? האם הבעיה היא בעיה נרולוגית? כי בד"כ זה שני הגורמים שגוררים לפרופיל נפשי(תהרגי אותי למה בעיות נרולוגיות נחשבות כבעיות נפש) חשוב להבין מה הסטטוס של "הנפשי" ועל מה הפרופיל תחילה. בברכה

מיכל65Z

New member
ראשית, המון תודה על תשובתך המהירה

איפה אני יכולה לברר את כל הנושאים הללו ולמי עליי לפנות? האם יש לך מספרי טלפון שאלהם ניתן לפנות?

hillator

New member
תשובה

אם הילד ראה קבן זה משהו שאתם יודעים לגבי פרופיל עם סעיפים נפשיים אמורים להגיד לכם בלשכת גיוס כי לפי החוק אסור למנוע מאדם גישה לתיק רפואי תנסי קודם להרים טלפון למיטב אם לא ילך תשלחי לי הודעה כאן אן במסר ונחשוב מה לעשות בברכה

hillator

New member
בכיף

וזה שולח לי אס אם אס שיש תגובה אז לפי זה אני יודעת מתי להיכנס

למעלה