שאלה של אתיקה אומנותית....

double M

New member
שאלה של אתיקה אומנותית....

(הולכים לקטול אותי הא?) ישמצב שביצפר מאשר לי לעשות גראפיטי על איזה קרוואן בביצפר. הם אומרים לי מה לכתוב והם כמובן צריכים לאשר את הסקיצה. אני אישית לא מפוצץ בבטחון עצמי לגבי הגראפיטי שלי ולגבי היכולות שלי. זה הולך להיות במקום מאוד מרכזי, וזה יישאר להרבה זמן. עלתה לי מחשבה בראש, יש אתר שמכניסים אליו טקסט והוא הופך את זה לגראפיטי, שבעייני הוא ממש נחמד. חשבתי להשתמש בזה... עדיף להתפשר על הנאמנות העצמית שלך או להסתכן בהשפלה מכוערת שתשאר הרבה זמן במקום מרכזי?

Znepsner

New member
השאלה היא

מה לא אתי במה שתרצה לכתוב... תגיד להם שאתה רוצה לצייר משהו, ומקווה שהם יאשרו לך את זה. אם הם רוצים משהו ספציפי תנסה להכניס בזה קצת מעצמך. ואם הם עדיין לא רוצים, תתיחס לזה כמיוראל. יש המוני אמנים שעושים מיוראלז כדי להרוויח קצת כסף, או לפחות לשמור על שאריות הציוד של הצביעה. שיהיה בהצלחה... תעדכן עם הרעיונות שלך וכאלה.

fuckin shit

New member
גם מאיתנו ביקשו...

די התלהבתי בהתחלה אבל אז שכחתי מזה וגם המנהלת שכחה... בדרך כלל בצפר מזיין תשכל אבל אם לא אז בהצלחה תיהיה בטחו בעצמך.....מקסימום!

enwhysea

New member
תראה...

יש גם אומנות בהעתקת תמונה מדיוקת, למשל רוב העובדה של מקעקעים זה העתקה של דברים קיימים, כן הם עושים שינויים קלים, וכן לעבוד על בן אדם זה לא כמו על דף. אבל בדיוק כמו לעבוד על קיר זה כמו על דף... ואני גם מאמין שתעשה שינויים ממה שקיבלת במחשב... לדעתי פשוט תשלב בין הטקסט שאתה מקבל מהמחשב והסטייל האישי שלך.. כאילו תשמש בזה בתור בסיס ושחק עם זה. שאולי לא "טהור" אבל יש גם כאלה שיגידו שגראפיטי "חוקי" הוא גם לא טהור. בסופו של דבר המטרה כאן זה לעשות את הבצפר יותר יפה, ולא להוכיח את האומנות האישית שלך, אז זה מקרה טוב להתאמן... אז כן "תרמה" קצת.. ביג דייל... כל עוד אתה משנה מספיק את האותיות מקור ומרגיש שזה עבודה שלך בסופו של דבר... אחלה

Levy AKA WRECK

New member
בהצלחה MOKO !

Itai S

New member
מתן, תעתיק כמו גדול

ותחסוך לעצמך כאפות עד סיום הביצפר... או כמו שאמר אל בנדי: "IT DOESN'T CALL CHEATING IF U DON'T GET CAUGHT"

Steezo

New member
Its called biting ../images/Emo6.gif

בכל מקרה לא כדאי שאנשים אחרים ידעו את הטאג שלך...

enwhysea

New member
Wake up Man

כבארץ הגראפיטי כל כך מפותח ואמנים כל כך הרבה שנים עובדים על הסטייל שלהם. ווורטרים אחרים יראו את זה, יזלזלו כי הם יזהו את האותיות מהאתר. GET REAL Biting הכוונה ליותר גנבה נטו של קטע או סגנון, כל עוד אתה לוקח איזהפונט ממוחשב ועוד בונה על זה ומשנה את זה... זה לא bite

fuckin shit

New member
שחכתי משהו חשוב

אם אתה עושה עבודה בבצפר שך אסור לך לחתום תחתימה הרגילה שלך! כי אחר כך אם תלך ותעשה במקום ללא אישור כמו בבצפר המשטרה תזהה ותרוץ אלייך בשניות זה מסוכן

למעלה